- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ruined Orgasms
Hi ! Az sam mom4e na 18 god. i bih iskal da znam kakvo mislite po tazi tema ...
Az ve4e probvah s moqta priqtelka i se polu4i dosta vazbujda6to.
Eto edin ot na4inite za provalqne na majkiq orgasm:
Momi4eto pravi 4ekiq na mom4eto.
Ideqta tq da pusne patkata to4no kogato vidi sperma da izliza za prav pat,
togava spermata prosto si izti4a bez nikakvo udovolstvie.
Towa probvah s moqta priqtelka ..
Kakvo vi e mnenieto ?? Za6toto ideqta be6e neina ....![]()
Za powe4e informacq:
taylorsteases com
А ти свърши ли,че нещо не разбрах?А дори и да си свършил според мен идеята е тъпа даже незнам дали това може да се нарече идея,защото все пак когато мъжът свършва за него е най-якия момент и защо тя трябва да ''оставя спермата да изтече без никакво удоволствие''?
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
DA...az svar6ih ,no bez da izpitam orgasm....
A tova tq go poiska vse pak![]()
Use6taneto ne e mn priqtno ,no tq se izkefi
ми щом не ти е харесало според мен не го правете повече или тя да се опита да измисли нещо по-интригуващо![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Kwi sa tez prostotii nemoa razbera ... nali prawite sex za da izpitate udowolstwie i dwamata ... ne ediniq da gleda kak drugiq se gurchi ...
Е*ати извратените хора....![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
тъй и тъй се празниш - поне изпитай оргазъм...
аз разбирам да ти оста'й 'малкия приятел' и ти да се стискаш да не се изхвърлиш... пък то... чудите се и вие к'ви глупости да правите...
т'ва малко като темата 'Надървени и изоставени'...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
и аз така мисляПървоначално написано от jony
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Това е супер тъпо и безмислено ..
Момичето се било накефило ...
Боже.. как ще се кефиш, че прецакваш удоволствието на любимия човек?![]()
Никога не бих го пробвала това ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ami tq tova go e vidqla ot Internet ..
Ako nqkoi iska da vidi :
vlezte v yahoo napi6ete taylor teases i posle daite na Ruined orgasm guide ..
To si ima cql nara4nik ..![]()
ama nali znaete , 4e 4ekiite sa za udovolstvie, ne seksa ..
6toto tq znae , 4e si pravq dosta 4ekii i mi vika "sega pone ima6 pri4ina da go laska6 ! " ....
Че защо да проваля оргазма? Той няма общо с това колко на далече си свършил, а с това, че си изпитал удоволствие!
ебати темата нищо не разбрах голяма тъпотия. Не можете ли да си правите секс като хората та ще правите такива тапотой?
Какво ли е мнението ми... ами това е адски тъпо![]()
Takova ne6to seffte 4uvam![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
E to tva ne sme go izmislili nie,vijte v neta za RUINED orgasms![]()
Momi4eta , tova e idealno orajie za vas ...
AKo priqtelqt vi ne vi pomaga da svar6ite,togava razvalete mu orgasma..
Mislq,4e tova be6e zamisalat na moita priqtelka![]()
Tq mi kaza ,4e ponqkoga ne svar6va , a az vseki pat stigam do krai i tova q drazni ...
E nikoi ot vas li ne e probval takiva ne6ta...????
Eto razqsnqvam za tezi ,koito ne razbraha :
Zna4i tq mi pravi 4ekiq kakto si e normalno ...
Prosto kogato vidi,4e parviq tlasak sperma izka4a , tq mi puska pi6kata (t.e. spira da go laska)i taka az ne moga da izpitam orgazam ...tq prosto si izti4a bez skorost i ne praska ....
probvaite
Извинявай, ама като е почнала да излиза сперма, ти не си ли изпитал оргазъм вече? Защото и аз пускам пениса или го лапвам, н той никъде не се допира. И въпреки това приятелят ми си изпитва оргазъм. Аз мислех, че първо е оргазма, а после е еякулацията и веднъж почнала еякулацията тя е следствие от този оргазъм.
Вие имате бахти връзката сериозно ... като ти е казала че не стига до оргазъм постараи са малко повече малко любовна игра вкарай имаш и език ползвай гоединия бездейства другия му прай гадно малко няма смисал в цялата работа
Looking at my own reflection,
When suddenly it changes,
Violently it changes!
OH! No, there is no turning back now
You've woken up the demon... in me!!
Ne e vqrno tova ...eqkulaciqta sapatstva orgasama ...Ne moje da ima orgasm predi eqkulaciq ..
Za6to ne proverite v neta informaciqta za ruined orgasm ??
Da znaete , 4e provaleniqt orgazm e mn stresira6t za maja ..
V4era pravihme seks i kato doide vreme da svar6vam , tq pak go ostavi da izte4e ... 4uvstvoto za maja ne e hi4 priqtno , ama kato vijdam kolko q kefi ne moga da q spra ..
Pak vinagi kato sam sam moga da si napravq 4ekiq ,nali ??
To ima i drugi na4ini za provalqne na orgasama ...
Nqkoi iska li da gi uznae ???![]()
Хъ..права си..Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
На мен любимият ми момент от секса е когато приятелят ми изпитва оргазъм и ми става адски криво и се чувствам кофти, когато по една или друга причина не свърши... Твойта приятелка се забавлява по много странен начин.
![]()
Глупаво.
Zna4i nqma druga dvoika , koqto da praktikuva tova ??
Napravo ne moga da povqrvam ....![]()
Spored men e adski vazbujda6to , da ne znae6 kak 6te svar6i6 i dali 6te polu4i6 istinski orgasm ili provalen takav ...
Za momi4etata , tova e edin 4udesen na4in da manipulirate partniora si .
Ako toi ne se pogriji da polu4ite orgasm , razvalete negoviq .. da vidim kolko e priqtno![]()
=D>Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Tova ,4e ne razbirate ne6to , ne ozna4ava , 4e to e tapotiq..![]()
Sled kato tova vazbujda moqta priqtelka , 6te go pravim .
Vinagi moga da si napravq 4ekiq , ako iskam normalno svar6vane![]()