Ухххх.. здравейте.. имам проблемация..
от известно време харесвам едно момче.. не сме се виждали скоро.. но преди време той ме харесваше, това го знам със сигурност, но докато той ме харесваше, аз ходих с друг.. много обичах гаджето си, но някак си вътре в мен това другото момче си ме кефеше и когато другото момче казал на един свой приятел, че се отказвал от мен, защото съм заета.. как да се изразя.. мен ме заболя сърцето буквално.. тогава разбрах, че ме кефи, ама това беше миналата година по това време.. сега вече не ходя с приятеля си и съм се затъжила за това другото момче и искам да тръгна с него, ако той още ме харесва..
странно, но мисля, че още ме харесва.. защото преди да скъсам с приятеля си забележките му в скайп винаги бяха за някакви момичета, че ги обичал, че искал д усеща кожата им.. някакви такива неща.. а момичетата, за които ги беше писал тези неща дори не съществуват.. разпитала съм.. измислял си е вс.. и като му казах, че съм скъсала с приятеля си изведнъж забележките му станаха от коренно различно естество.. за спорт, за приятелите мъ, но не и за гаджета някакви..
писахме си.. обаче аз май го уплаших.. не знам.. той е с нечовешкото самочувствие, което мн ме дразни, но мога д го преживея и не ми пречи, другото нещо, което не ме кефи мн в него е че слуша чалга.. а аз слушам електронна музика, но това няма значение също.. важното е, че много ме кефи, но той нещо се е покрил тука от известно време, завчера имаше купон, на който той трябваше да присъства, но не дойде..
дали е нещо заради мен.. дали не съм го уплашила като му намекнах, че го харесвам.. т.е. не съм му го казала в прав текст де.. ама знам ли..
да действам ли като го видя.. как изобщо да действам.. защото като гледам има си самочувствие, ама ако става дума д сваля момиче.. май няма да се случо това и май ще трябва да действам аз.. моля ви се дажте ми съвет някакъв.. адски ще съм ви благодарна

И Мерси, че отделихте време и не ви домърза да прочетет проблема ми.. ако може да се нарече проблем де.. знам ли.. хаха.. 10х за съветите, които евентуално ще ми дадете