.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на koalka
    Признай му всичко, излезте на кафе и се изяснете, но според мен първо трябва да се разделиш с приятеля си.

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    _WiTh`LoVe_
    Taka е, и неща които не харесвам в него, но честно казано във вс човек има неща, които др-те не харесват.. а това бих го преживяла (за чалгата), а пък за самочувствието.. то е такова, защото е фурболистче, но мисля, че мога д му повлияя и като го резна 2-3 пъти в това отношение, може пък да не е чак толкова надут.. или по-то4но не д го резна, ами просто д му обясня, че това не се харесва на околните..
    но иначе много ме кефи.. весел е, забавен, купонджия.. готин е на външен вид.. след като си подстрига косата и вече не е изрусен.. мн е готин..

koalka
    Ми аз нямам приятел в момента, преди, докато това въпросното момче.. ме харесваше.. имах приятел, но преди сиг. месец.. месец и нещо скъсахме и сега съм Free, затова и ми се иска д опитам с друг.. почти година съм била само с един човек, а от месец някъде не съм усещала мъжки прегръдки и целувки.. а него мн го искам.. сиг. е увлечение, знам ли.. ама е готин.. попринцип едва ли бих си паднала по него.. но сега.. не знам какво ми става..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си