- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- devstvena sum iskam da se otvorq no kak
zdvareite sladuri az sum na 20 god i ot 4 miseca imam seriozen priqtel iskam da go napravime no se pritesnqvam ot tova 4e sum devstvena a a toi e strashen sladur i e imal adski mnogo jeni do sega problema mi e 4e go izlugah 4e ne sum devsteva a su6tnost sum kakvo da pravq help !!
ne go luji pove4e a my kaji istinata 4e si devstvena a i za edin muj e cqlo udovolstvie toi da e purviqt osobeno ako hodite seriozno a tova s samoto otvarqne prosto go zabravi mila!!!!!!!
No matter where you go, there they are...
Mного добре казаноПървоначално написано от _crazy_baby_
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Chisto i prosto mu kaji,che si dewstwena,nedei da go lujesh poweche,ne si pomislqi daje da se otwarqsh sama ...![]()
ne mu kazvai, kaji mu sled kato pravite sex![]()
Той понеже няма да разбере и сам...Първоначално написано от unexisting
Ti pyk ... mnogo qsno che nqma da razbere ...Първоначално написано от jony
Дааа.... вярвай си...Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Wqrwam si ... :P Tni kruw she ima,ni bolka ... kak da razbere :P :P :P hahaПървоначално написано от jony
ami ne vijdam ni6to lo6o w towa da mu kaje6. devstvenostta ne e sramna spored men,a i na nego moje da mu e got 4e ti e pyrviq :P no towa (spored men) e ne6to koeto se pomni vinagi i mnogo po dobre e da e bilo s 4owek,koito hareswa6 (obi4a6) i na koito ima6 dowerieotkolkoto sama :/
Po-dobre mu kaji otkolkoto da se otvori6 sama.
ти си на 20, колкото Бойко Борисов е жената котка...![]()
а колко ви е 'сериозна' връзката..след като си го излъгала?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
То не е нужно да има кръв или болка, за да разбереПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
Той просто 6те усети
А и е АДСКИ тъпо да му каже след това! По-добре му кажи, няма ни6то срамно, а и така 6те е по-внимателен!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
xaxa.Kak nqma da razbere 4e si devstvena ve?!GLUPOSTI.To e qsno 4e 6te razbere moje da ima kryv,moje i da nqma!Che 6te te boli 6te te boli m akar i malko tova mqsto tam dolu e nepokytnato i tqsno predi otvarqne normalno e da boli ako ne si i dostaty4no vyzbudena i dosta moje da te pozaboli.Nqma na4in da ne se usymni v ne6to takova prosto.I az ne bqh kazvala na moq pr 4e sym devstvena i sled tova daje ni6to ama toi sam me popita za6to ne mi kaza.I az iskah da mina po toq nachin ama ne stana.Po dobre mu kaji prosto ili 4e si devstvena ili 4e ot dosta vreme godina-dve ne is go pravila za6otto tozi srok e dostaty4en dup4icata ti da se zapushi i da e kakto pyrviq pyt.A ako ne ti se obqsnqvat takiva raboti i izkash prosto da se otvorish davai
Kupi si edin vibrator i gotovo.Ako ne ti se davat tolkos pari de da znam probvai tam s krastavici
![]()
.Ama basi ne e hubavo taka da go izlyjesh mom4eto super typnq uj seriozna vryzka pyk ti ot samoto nachalo po4vash s lyji to i tyi 6te trygne tcttc
![]()
....SnoOp Doggy....
da toi sqka6 nqma da razbereПървоначално написано от unexisting
nai-dobre mu kaji smisal za edin muj moje da se kaje 4e e 4est da e purviq na jenata
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Ти трябва сама да си решиш с кой да ти е първия път!Не е задължително да е с приятеля ти ,ако не си сигурна в него де....първия път е наистина много важен за едно момиче и трябва да се направи с човек ,който си струва,защото знаете за много случаи - отварят и зарязват!Супер неморално е според мен и някой ден ще им се върне!За това трябва да не се хващаш на тоя оня и да му пускаш,само защото си девствена и мислиш че ти е време да го направиш!А за отварянето не мисля че не е хубаво сама да го правиш,ще намериш правилния чове да ти го направи!Успех с избора!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Моят съвет към теб.Сигорно имаш някои много добър приятел на които може да се доверишзащо не го направиш няколко пъти с него няко,но все пак ако нямаш кажи се ще се намери кои да ти помогне![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ox ami kaji mu be macka tva det pisa na nas.Pove4eto muje se kefqt kat razberat 4e sa purvi i ni6to 4e si go izlugala spodeli mu 4e si se pritisnqvala i tolkoz
ПФууууу ама от глупости начи!Един добър приятел...и с ква цел тваПървоначално написано от nepovtorim
???Сигурно не си чел ама имеаше ена тема-Направх го с човек които не обичах заради това което обичах
и нямаше много отговори от сорта на "браво мила,добре си напраила".Абе ко да са занимаам,с глупости пълно
![]()
И бтв ако някоя ми каже че се е ебала с друг само да не е девствена за мен напрао ще и тегля шута,камо ли да се замисля![]()
E tva e istinata =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Schnitzer
Еми така си е,тва е напрао подигравкаПървоначално написано от djeini
![]()
По-добре му кайи истината, но ако все пак решиш да се отваряш..знам ли...може би с краставица, обаче я сложи в презерватив...![]()
По- добре му кажи истината, но ако не искаш му кажи, че си го правила преди мнооого време и ти е нещо като лош спомен, защото момчето не е било внимателно ала бала.Съчинявай си ги.Кажи му да е много внимателен някви такива.Сама ще се отвориш мн. трудно, защото първо тряа да се възбудиш супер много, а за това ти трябва мъж![]()
кво лошо има да го направи примерно с най добрия си приятелПървоначално написано от Schnitzer
момичето иска савети и аз давам моя.Ти винаги ли си правила секс с хора към които имаш някви чувства????