- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- devstvena sum iskam da se otvorq no kak
Тя до колкото спомен си има СЕРИОЗЕН приятел,а ти прочете ли темата или писа на изуст?SchnitzerПървоначално написано от Анонимко
ne go laji kaji mu istinata 6te e golqmo udovolstvie za nego da ti byde purvia
KAJI MUUU VAJNO E DA ZNAE ISTINATA TRQBVA DA SI IMATE DOVERIE ...VSE PAK 6TE TI E PURVIQ KAJI MU!!!!1
abe taq tema za koi pyt q puska6 be momi4e?
ako slu4aino prednata takava ne e ot teb,aidi malko sa razrovi i vij!pisna mi ot edni i sa6ti temi!!!!!
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
kaji mu,ne razvalqi sobstvenoto si udovolstvie,posle 6te sujalqva6,vse pak krastavicata li 6te pomni6 cql jivot-mnoo qko nqma 6to.sled vreme primerno deteto ti te pita it i,awe mame kvo da ti kaja,purviq put se naebah s krastavica,6toto me be6e strah da ne se izloja i da ne se pokaja izostanala slu4aino!
izvinqvam se za grubiq izraz no za men e taka,aidi uspeh
ami da podobre my kaji...4e si destvena nqma smisal da go laje6...a i mislq 4e 6te ti bade hubavo i priqtno da izgybi6 destvenosta si ot 4oveka koito obi4a6![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
emi vikni si nekoi da te otvori![]()
![]()
kav e smisala ti sama da se otvori6...
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
e super golqmo udovolstvie e da 4uka6 trup 6oto to4no kato trup se durjat devstvenicite purviq im put!!!Първоначално написано от _crazy_baby_
![]()
![]()
drugo si e s opitno momi4e deto ne go u4i6 kfo da prai ..
понеже сигурно тя ще придобие много опит като сама се отвори!?Първоначално написано от Анонимко
za 1 mom4e nqma ni6to po-hybavo ot tova da znae,4e toi e edinstveniq na momi4eto,koeto har ili obi4a!kaji my istinta i ne se pttsnqvai!![]()
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
kaji my istinata. nito edna vruzka ne trqbva da potuva v luji zatova .. spri dotuk i my go kaji
po-dobre kusno otkolllkoto nikoga,nali taka?
А защо си го излъгала. Уф и аз на 20 бях девствена, ама моя приятел го знаеше прекрасно и аз не съм се срамувала от този факт. След като си решила да споделиш с него този толкова важен за теб момент, е нормално поне да знае, че ти е за първи пт. най-малкото-ще е доста внимателен. не се отваряй с нищо. Ти ще си девствена до момчента, в който правиш секс за първи път.
kaji mu 4e en si toi taka i taka 6te razbere
кажи му :"картофчо така и така съм детсвена по внимателно с мойта слива искам най хубавия първи път без много болка и с много страст" :P абе както искаш му го кажи ама няма да сгрешиш![]()
na 20 si .. i si detstvena ?!tva e gotino .. xaxa
emi kaji mu che ne si otvorena .. toi sha razbere sig.
i posle sa pochvaite .. stara moma li iskash da si ostanesh :P \/
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Emi raztvori se sama bavno i slavno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не го лажи кажи му истината
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
tva det si napraila e tupo![]()
puk i na 20 detstvena
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
monahinq li si iskala da stava6????
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!