- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tokio Hotel!Nemskite Linkin park?
Kato fenka na Tokio Hotel, si zadavam vuprosite- 6te dostignat li mom4etata do slavata na Linkin Park? Ne 4e sega ne sa izvestni, no vse pak LP sa si klasika. 6te se radvam da pro4eta mneniqta vi!:P
Защо няма възможен отговор НИКОЙ![]()
Za men da ,smqtam ,4e 6te gi dostignat -sled vreme de.Glasuvam za BIll![]()
![]()
![]()
Абе ей, я не принизявайте Линкин Парк!Може да не са метъл, но си имат хубави песни!Докато Токио Хотел просто са зле.
Но Билка рулз![]()
![]()
![]()
хъхъ..
Да, може да се каже, че ТХ са немските ЛП. Горе долу еднакво зле са...
Трябва да се въведе правило да се трият всички нови теми за Токио Хотел и Емо.
Ъм... не че искам нещо да обиждам Токио Хотел... ама моля ви се, не ги сравнявайте с Линкин Парк![]()
Ъм.. Сяка група си е известна по свой си начин..Гласувах за Томи
Голям сладур е :P
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
za men tokio hotel ne stavat !! LP sa dosta po-dobri spored men vupreki 4e ve4e ne gi slu6am![]()
BIRA !!!
Awe tokio hotel sa basi geiskite laina....naprao nz kak gi turpite...lelel![]()
![]()
Think black..
Към авторката:
Токио Хотел НЕ СТАВАТ!!! Недей да си правиш труда да пускаш повече теми за тези израстъци, защото точно 5% от потребителите тук ги харесват. Няма никакъв смисъл. Тези теми пораждат спорове, сипят се псувни и темподобни неща. От такива теми няма смисъл.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
за тея индивиди вече има 131287432 теми затова има ТЪРСАЧКА
ако взема да ги изкоментирам, че си помислите, че съм зла![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Тия смешници ли... да стигнат лп?![]()
![]()
![]()
ЛП поне не са педали и имат и хубави песни, за разлика от тия шваби!
Бил ме кефи,макар че ровече ми прилича на някое половонеориентирано гейче!Но иначе е сладур,а до славата на ЛП няма да стигнат!![]()
Абе вие луди ли сте бе? Какви са тия простотии. Никой нормален човек не е чувал за тези Токио Хотел.
Аз съм чувала за жалост. И не, Токио хотел няма да са нито на нивото на Честър, нито на нивото на Линкин парк. Защото Линкин парк имат някои яки песни и не са травеститчета.
Пфф...бахти Токио хотел са най скапаната бадна на планетатааааа!!!И мн ясно че немогат на малкото пръстче на ЛП да стъпнат...
just a kid۵
To4no tva e 4e nikoi normalen ne gi slu6a...a tiq det moje da se kaje 4e gi slu6at....sa nekfi tupi kifli det sa re6ili 4e 6e proslu6vat "metul"ili tam kvoto e![]()
Think black..
Tfa sa ebasi umrelite geyove....ne moje nekfi pedali da peqt metul....ne moje na 17 godini da teji6 50kg ne moje da si na rasta i da ne znae6 ni6to za rastafariastvoto![]()
tup li si be?! kak moesh da sravnqvash LP s TH ..TH sa s izvinenie ebati geiovete.. mn` sa mi jenstveni vsi4kite! LP po edno vreme mn`hora gi slu6aha... i dori az det ne gi slu6am me kefqt pesnite im.... LP pone sa napravili neshto v jivota si.. za razlika ot tiq jen4ofci...
Не съм голяма фенка на лп и нямам мн информация за тях но доколото знам са мн повече на музикалтната сцена от Tokio Hotel.Тийновете постигнала голям успех за изключително кратко време.Имат си страхотни песнички и вървят все по-нагореНе виждам общото между двете групи за кво тряя да се сравняват...
От Tokio Hotel любимец ми е Бил-пее прекрасно и е страшно сладичък!
tokio MOTEL SUX na gnili 4orapi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от KoRn
P.S KoRn RlZzZz![]()
![]()
![]()
Bill
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
awe TH s LP nekoi ne sa go hranili skoro mai i e leko .... awe tfa sa basi.... daje ni moat da peqt kato nastapani jabi sa si4ki momi4eta ddeto se vodqt fenki na TH daje sig ne gi slushat videli tam nekf bil i nekf tom i ve4i golqmata liubof nit she vi vidqt nit she razberat 4e ste gi aresvali q si otvorete o4ite shte mi sravnqvat LP s TH ... th she polu4at izvestnosta na LP to4no kogato chester se pensionira i na bill mu porasne.....intelekta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()