- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tokio Hotel!Nemskite Linkin park?
Как може да се сравняват Linkin Park с Tokio Hotel??!!! Tokio Hotel само могат да мечтаят за славата и феновете на LInkin Park!!
По земята Кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, смърт ЧАЛГАРИ прости ! Ада идва на земята и пристига сатаната, дяволът зловещо псува, МЕТЪЛ ЩЕ ЦАРУВА !!!
задейства ми се отделителната система ...
Вие не се разбрахте най-накрая да тия ТХ...
Airy, как можеш да си сложиш такъв гнусен аватар.![]()
TOM![]()
Към авторката на темата : Сега мойто момиче ето какво трябва да направиш.
Отпускаш се на стола пред компютъра , след което с 2 те ръце хващаш клавиатурата , педварително я разкачи от пс -то и със бързи движения на пред- назад си нанеси няколко удара (минимум 10) във челната област , може да помолиш и някой френд да помага.
Как може да сравняваш тези неориентирани, плод на човешката глупост и стремеж към бърз успех и слава лилипУтчета със Linkin Park![]()
Та ти изобщо знаеш ли нещо за LP? Явно си много босо и сакато в тая област лапе.
Наистина трябваше да има възможен отговор "Никой"...Иначе това човече Бил може да го вземеш за някоя сбъркана красавица![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
6te me izvinqvate ma na men si4ki mi prili4at na devoiki![]()
tova sa seksualno neorientirani hora edinstfenoto hubavo v pesnite im e .... melodiqta moje bi btw otna4alo misleh bill za momi4e ee to kak da ne se obarka nqkoi normalen 4uek ?![]()
Аз отначало бях навит да...Я чукам! Като разбрах, че било момче...няма да ви обяснявам кво направих...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Трябва да има отговор НИКОЙ, Токио хотел са ми най-противната група
КПОГА ЩЕ МАХНЕТЕ ТАЗИ ТЪПА, СМЕШНА И НЕ ЗНАМ ОЩЕ КАКВО ТЕМА!ЛП ЗА МЕН СА ЕДНА ГРУПА, КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ТХ!НЕ СЛУШАМ МЕТЪЛ, НИТО НЕО, НО СЪМ СЛУШАЛА И МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ТОЗИ, КОЙТО Е ПУСНАЛ ТЕМАТА Е СМЕШЕН!ДА ДАМ ПРИМЕР С НОВАТА ПЕСЕН НА ЛП WHAT I`VE DONE...ТХ НИКОГА НЯМА ДА ИМАТ ТАКАВА ПЕСЕН!
а,нейния бил гнусен..я виж тоя на UnIkAtChEt0ooПървоначално написано от koalka
в интерес на истината скоро ги засякох по MTV..не знам много за тях,но поне тая песен,която 4uh(Durch den Monsun) ми допадна и като звучене,и като текст.Не виждам защо сравнявате тинейджъри на по 16-19 години с LP,според мен нямат нищо общо..Пък и колко от вас 'феновете' са слушали ЛП и преди 8години,или пък разбират немски,че да се кефят на Токио Хотел?оставете всеки да си слуша каквото иска,а тея изцепки от рода на 'гейчета' и т.н. си ги спестете.И мен не ме кефи как изглежда Ози Озбурн,ама не ви занимавам,нали?
Edit: абе като гледахме клипа на Токио за първи път се обзалагахме с приятеля ми момче ли е солиста,момиче ли е...е,в крайна сметка момче излезе и загубих..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Вижте ся:
Секи си има право на мнение.
Ето го и моето- Те вече са ги достингали ! ! !
![]()
Съветвам тия дето ги харесват(както и аз),да не обръщат внимание на Антифеновете им.
![]()
аре \/ (PEACE)![]()
ХахахахахПървоначално написано от _SL_
![]()
аз също му бях навит преди да разбера че е момче де
. Аиде даи да карам по темата..... тези немци няма да стигнат ЛП ако искат 20 платинени албума да искарат. Къде ще сръвнявате американската продукция с европейската.ТХ нямат никва реклама в Щатите никой не ги знае.
А така. По-добре не бих могла да ко кажа =D>Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от Honey_666
Първоначално написано от Diablue{F}
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от Honey_666
Ще ме скъсате от смях...Първоначално написано от Diablue{F}
Лп каква класика са бе?! Имат-нямат 3 години КЛАСИКА било... леле...
Професионалисти.. не не , просто по-добре си четете мненията преди да ги пуснете, сами се излагате...
П.П. сори за миналото мнение ама нета ми нещо...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Нещо не ме кефят
Всеки с вкуса си, но все пак това е една от най-безмислените теми в тоя форум.Нищо лично за авторчето на тази тема, ама за да сравняваш групи от различни стилове е МЕГА тъпо...Първоначално написано от Lady Death
Още повече като става дума за някви прошляци и ЛП.Просто преди да правите малоумни теми помислете...Според мен лично ЛП никой няма да ги достигне, ама всяка група със своите "+" и "-" . Музиката, която не слушам и не ми харесва не я броя за музика.В случая предпочетам да остана без коментар относно Токио Хотел
![]()
Искаш да кажеш, че ЛП няма да достигнат никой? Така ще е по-приемливо.Първоначално написано от spit
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Хахахаххахахахахаххахахах ах ами не, не искам да кажа това...мисля, че се личи коя група е по харесвана...На тея TH им се кефят само момичета щото са "сладки", а на ЛП едва ли някой им се кефи заради това, просто умеят да правят музика :P
И няма нужда да изпадаме в подробностии да спорим, казах че темата е тъпа![]()
Нищп лично към тез токио хотел ама се опитват нещо да имитират ЛИнки Парк и не го правят добре тъпи "педе**чета" ! Като ги видя и помятам имат сигурно 2 сантиметра грим на лицето и пеят немски метал или нещо такова пъ не им се отдава нещорамщай има смислени песнички, но не си падам по немския метал може хубави коли, хуваби телефони да праят ама музиката им куца
ххххх поздрави на всички(без чалгарите)
Защо няма възможен отговор НИКОЙ![]()
![]()
![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
Според моите изчисления твоите изчисления са грешни.Първоначално написано от djeini
![]()