.

Виж резултатите на анкетата: Koi ot Tokio Hotel haresvate?

Гласували
22. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Bill

13 59,09%
  • Tom

6 27,27%
  • Gustav

0 0%
  • George

3 13,64%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 119
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Цитирай Първоначално написано от †Stupid Rebel†
    Awe tokio hotel sa basi geiskite laina....naprao nz kak gi turpite...lelel
    отгоре на тва и не могат да пеят и нямат една хубава песен! а пък тоя вокала, за него баща ми каза : "абе тая жена е много грозна" ... сами си правете изводите.
    Това е просто имидж...а пък и в темата не е "Каква е сексуалната наклонност на TH" нали?Според мен повече им песни са страхотни и за годините си имат много талант

Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money
    Emo-Style - Music

pecko_f
    Guest

TOKIO HOTEL SA THE BEST

kakvoto i da prikazvame TOKIO HOTEL sa №1 osobeno Bill \/

TH*№1
    Guest

Tokio Hotel

ей ама вие сте били много заблодени личности !!! TOKIO HOTEL са си върхът, а пък и вокалът им въобще не е гей или педерас или каквото женско и да е !!! той си едно много готино и нормално момче и туй че некви си там вчеращни смотаняци не са ги чували и не са слушали техни песни си е техен проблем . те даже не знаят кои са TOKIO HOTEL !!! така че TOKIO HOTEL са си №1 и Бил който е техен вокал също !!!

Fuck !!!
    Guest
    Хора мн сте сбъркани
    как можете да кажете,че ЛП са класикаа
    ОМГ
    Само едно мога да ви кажа ТХ-the best !!!

давайте ся обиждайте ме....аре
    Ще чакам !

Град
    40 Miles from the Sun
    И LP,и TH не стават (мое мнение).По тая логика Tokio Motel могат да се нарекат немските LP.Само дет' не знаех,че и в LP има неориентирани тинейджъри.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    OMFG 4eta i...nqmam dymi...kak mojete da kajete 4e pesnite na TH sa qki.... az y4a sq nemski i traa6e da im prevejdame edna pesen...te sa ebasiiiiii zleto...nito textovete im sa qki kakto na LP,nito pesnite im staat..da ne govorim za v1n6niq vid na si4kite peeras4eta ot TH ako 4ovek gi vidi na jivo... tva e moeto mnenie

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Честно да ви кажа,аз съм грамадна фенка на токио хотел.Обаче за едно съм съгласна с останалите {дето ги псуват}- таз тема трябва да се изтрие.До преди 6 месеца въобще не знаех ,кои са ЛП {,а до преди 2 години за токио хотел} до като една фр така се запали по тях,че....но такам по темата.Според мен много ви се иска ТОКИО ХОТЕЛ да бъдат гей,защото колкото и момчета да питам,всичките им ,като че ли, завиждат,защото доста момичета са луди по тях.Е, всяка една група си има както фенове,така и анти-....
    Иначе по подписа си ми личи кого харесвам.
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Еее за к'во я извадихте тая тема, тъкмо беше потънала хубаво на дълбоко

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    est 4e Bill e nai gotinia TH sa nai dobrite adskite sladuri sa nai ve4e Bill i Tom

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Феновете на TH да не ми се обиждат, но тия п*д*р*с* не могат да се сравняват с ЛИНКИН ПАРК.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    много са лигави...

няма истинска емоция в тях!!!
    W T F ? !
    такъв профил и на ташак не бих си направил бе!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Where the Marijuana grows faster ;)
    Обожавам Токио Хотел (Шан Хай - както ги нарича един мой приятел ), но все пак - ЛИНКИН ПАРК , все още не могат да се сравняват с тях !

war - destruction
    war - destruction

tokio_hotel_fenka1
    Guest
    spored men TOKIO HOTEL 6te stignat do slavata na LP i daje 6te stanat po izvestni ot tqh

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tokio_hotel_fenka1
    spored men TOKIO HOTEL 6te stignat do slavata na LP i daje 6te stanat po izvestni ot tqh
    те са достатъчно известни...но да стигнат до НИВОТО на линкин парк-пълен абсурд...(то и то едно ниво бягай че идвам )
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

те вече са по добри от ЛП и визията им е много по добра...за текстовете да не говорим...

Град
    Варна
    мбахахахаххахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    мм много ги уважавам заради текстовете им-прекрасни са Ноо друг въпрос е че не всеки успява да открие магията в тях

Цитирай Първоначално написано от ~MiSs KaUlItZ~
    Обожавам Токио Хотел (Шан Хай - както ги нарича един мой приятел ), но все пак - ЛИНКИН ПАРК , все още не могат да се сравняват с тях !
    Бах мааму мн тъпо се изцепи макар ЛП да не са ми фаворити тея от такиото не могат да се сравняват по никакъв начин

Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling_
    те вече са по добри от ЛП и визията им е много по добра...за текстовете да не говорим...
    и ти така

както и да е стига ЛП не са класика а мисля че няма и да станат

awe q postnete edna snimka da gi viime teq tokio hotel....az vednyj im gledah edin klip i est gi pomislih za momi4enca. a se 4uda kak moe si4ki da vikat edi koi si bil mn sladyk, mislq 4e "sladka" 6e e po pravilno....
    a po temata OBOJAVAM LP. ne sm nai golqmata im fenka ama mn me kefat pesni4kite im.za jalost TH moje i da stanat izvestni kakto stana s 4algata v BG.pyrvo mn mn ne se slu6a6e a sa e masova...... ni6to 4udno i tuka da stane taka....

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Токио Хотел са на светлинни години от Линкин парк.Няма база за сравнение.ЛП са къде къде по-добре от Токио Хотел.А тоя Том от ТХ има яки расти.Само тва.

ето го вокала Бил:

брата му близнак Том (китара):

Ето го най-сладкият от цялата група Георг (бас):

и барабаниста Густав:

Освен Бил никой не прилича на момиче...

Град
    SiN cItYyY
    Лично на мен Токио Хотел ни най-малко не ми харесват,дори напротив-мразя ги!И никога няма да достигнат Линкин Парк,6тото те са много по-напред от тях!И извинете,ама Бил моми4е ли е или мом4е,4е то името мом4е6ко,ама визията лъже!
    US5 aRe ThE bEsT fOrEvEr!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Абе тея Токио Хотел ми мясат на травестити ! Определено не могат да се сравняват с Линкин Парк!!!!!!!!

ЛП са супер мега-гега готини и талантливи, а ТХ са супер-мега-гега тъпи и некви женствени момченца(лично мнение)!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от T3d!to0o{P}
    Лично на мен Токио Хотел ни най-малко не ми харесват,дори напротив-мразя ги!И никога няма да достигнат Линкин Парк,6тото те са много по-напред от тях!И извинете,ама Бил моми4е ли е или мом4е,4е то името мом4е6ко,ама визията лъже!
    Съгласна!

Цитирай Първоначално написано от Sidewinder
    Ъм... не че искам нещо да обиждам Токио Хотел... ама моля ви се, не ги сравнявайте с Линкин Парк
    ДА!!!
    боже, дори малко се ядосах, като прочетох темата
    как ще стравнявате тези....ДЕЦА с най-добрата група LP..ох хайде моля ви се, ТХ никога няма да стигнат Linkin Park!!!!!!!
    пфф мразя ги даже, преличат ми на гейчета
    Сигогна съм,че след този мой отговор, ще има доста сърдити фенки и фенове на TH..аама боли ме, това е истината

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си