- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tokio Hotel!Nemskite Linkin park?
ПОДКРЕПЯМПървоначално написано от †Stupid Rebel†
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
lp класика?Първоначално написано от Honey_666
![]()
![]()
класика са queen,black sabbath(докато бяха с ози озбарн)и др. но не и lp.
за мен токио хотел отдавна са ги минали
И двете групи са супер,меко казано,но мисля че Tokio Hotel са си малко по-метъл,така да се каже,от Linkin Park.Но няма съмнение че ще достигнат славата им...
Гласувах за Бил - много е сладък![]()
Добре де, как да разбера дали Бил е сладък,като на всички снимки мяза на момиче?Даже бих казала че той е много красива жена![]()
Густав е най-хубав, странно защо никой не е гласувал за него. той поне е нормален.
густав?при положение че има том никога не бих го избрала,ама...нали си фенка...тряа да се подкрепямеПървоначално написано от Анонимко
На същото мнение съм..просто няма общ критерий за сравняване..Първоначално написано от rnbbaby666
![]()
Things will never be the same again
Господиииии убиииййй мееее
Мили дечица,малки неорентирани Фенки на ТХ ся ше ви кажа една ГОЛЯМА истина....Linkin Park са на сцената от мн време,а тея малки педерастчета са от колко?! Година-две?!Линкин Парк станаха известни,с това че правят музика, ТХ с това че са няколко травеститатака че да сравните Линкин Парк с ТХ е се едно да сравните мен с....Анджелина примерно
![]()
![]()
![]()
не съм господ ама може да се уредиПървоначално написано от Diablue{F}
![]()
![]()
Ти не си ли седна на гъза вече?Първоначално написано от nicoleto
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
И едните са тъпи и другите, хората искат свежа, ненатрапчива музика. Освен в този форум, другъде никъде не съм чувал да се говори за Токио Хотел. Правете си изводите...
не.седя си на главата.Първоначално написано от Rock & Roll Queen
![]()
![]()
Николето,скиф ся нормал е да си държиш на ТХ...разбирам те напълно ама аде само...недей с толкоз мн агресия...Всеки човек има право на собствено мнение-Аз не харесвам ТХ,ти не харесваш ЛП,ОК не трябва заради тва да се разделя на такива и онакива...
Правилно е двете групи са еднакво малоумни.Първоначално написано от Diablue{F}
Оф тъпо да се карате за музика бе.Всеки си харесва различни неща и има различен вкус . Като почнете да се карате и обиждате , че еди кой си не харесва тоя или оная. Има ли смисъл?Едва ли ще успеете с караници да ги накарате да ги харесват,Нали вие ги харесвате , ко ви интересува чуждото мнение?Е обидил го - голяма работа , ти мислиш че е номер 1 и едва ли някой ще го промени.
агресия?тук няма никва агресия?и се заяждам не защото не харесвам лп,а защото ми писна някви антифенове на токио хотел да ги обиждат.аз да съм казала че лп са травестити или нещо от сорта(само си го мисля ама тва е друг въпрос).тва че въпроса на темата е зададен грешно не е мой проблемПървоначално написано от Diablue{F}
И кат' не си казала к'во?! Преварили са те и ся те е яд ли?!
Групата са по-различни малко като стил от LP,а и са от Германия.
Пробиват само от Англия и Америка групи ,останалите са рядкост.
По-меки са TOKIO HOTEL и визията им поражда отрицателни мнения.
Иначе са добри и си имат успех в сферите на този стил музика.