.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Guest

Momicheta kajete ???

Momi4eta kajete kakvo izpitvate kam 4oveka koito vi e bil parviq v smisal lesno li go zabravihte ili....? ostava li nqkakav spomen ne6to takova..?

Към него изпитвам едно особено чувство, което не бих могла да опиша по никакъв начин... Привързана съм към него, свикнала съм си с него още от преди почти 3 години. За сега не ми се е налагало да го забравям по простата причина, че все още се виждаме от време на време...

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Към него изпитвам едно особено чувство, което не бих могла да опиша по никакъв начин... Привързана съм към него, свикнала съм си с него още от преди почти 3 години. За сега не ми се е налагало да го забравям по простата причина, че все още се виждаме от време на време...
    ми разделих се с тоя 4овек,по сте4ение на обстоятелствата.но пазя за него най-добри 4увства и не ми се е налагало да го забравям,нормално е кат се виждаме по няколко пъти в месеца и не я забравям \/
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Аз имах предвид, че все още правим секс от време на време.

Az sym o6te s tozi 4ovek.Toi mi e pyrvata taka seriozna i zadylbo4ena vryzka e to normalno nali kazvat seksa zblijava o6te pove4e .Ne sym Obichala po tozi na4in nikogo prosto
    ....SnoOp Doggy....

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми първият си е.. първият Доста специален човек и т.н
    Щом съм си легнала с него, значи съм го обичала ..
    Да, помня го и не смятам да го забравя ..
    Споменът си е спомен
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    sofiq
    ami s neq o6te podurjam vruska makar da se vijdame rqdko e udovolstvie da se sre6tnem vse pak imam srahotni spomeni s neq \/
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Аз също не мога да забравя първия си път и човекът, с когото съм била тогава,но честн оказано с него вече от много дълго време не поддържаме връзка и сме в много лоши от отношения,нещо от рода на " мразим се"
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Аз пък спокойно мога да кажа, че не бях влюбена в момчето, с което спах за първи път. Това беше преди почти 2 години, ако не се лъжа. Той беше влюбен в мен, но аз го приемах като много добър приятел и нищо повече. Спах с него, защото знаех колко много го желае той, колко много би означавало за него това, а и защото просто усещах, че искам той да ми е първият. И не съжалавам за това. Аз все още си го обичкам по свой си начин и поддържаме връзка, макар да се виждаме по рядко, защото той учи в друг град вече.
    http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59170512

Why is everything so fuckin hard for me
    Keep me down to what you think I should be
    Must you tell me and provoke the ministry
    Keep on trying I'm not dying so easily...

Za sujalenie ve4e ne sum s tozi 4ovek no vinagi 6te go obi4kam
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    moito mom4ence deto mi e parviq sme si o6te zaedno i mnogo si go obi4am !!!!!!!!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Супер фен
    Ами останахме в много добри взаимоотношения. Освен приятелски чувства, друго към него не изпитвам...

Мега фен Аватара на koalka
    Още съм с него и го обичам.Дори и да се разделим никога няма да го забравя.

nikoga nqma da zabravq parviqt si pat za6toto be6e mn valnuva6to i strasno prejivqvane.a kolkoto do mom4eto s koeto mi be6e 1 pat vse o6te sme si zaedno a tova okolko 3 god ve4e makar 4e sme imali i prekasvaniq pak sme zaedno i mn se obi4ame sega posledniq pat e na podpisa.

uj se bqxme razdelili a pak bqxme prez no6ta zaedno i uj nqma6e da ima 4yvstva no nqma kak 4yvstvata vinagi 6te si gi ima i az tova iskam estestveno. [-o<

Котарана
    Guest
    Ami nishto neizpitvam kam tozi 4ovek.S nego sme niamali nikakvi po seriozni otnoshenia osven 4e mi beshe parvia hodih me savsem malko i toi me zariaza beshe mn gadno.Dori kato se vidim na ulicata se podminavame.Niamam namerenie da pozdraviavam podobni idioti.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм си още с него. И дори да се разделим 1 ден не мисля, че ще го забравя някога. та този човек е смисълът на живота ми вече близо 3 години!

Guest
    ами имах мн силни чувства към този човек...но се разделихме мн брутално и дълго време не се поздравявахме дори като се видим ан улицата после една вечер на един купон си проговорихме и не само... ами пак бяхме заедно и осъзнах,че чувствата ми вече ипбщо не са същите,че нищо не е същото като преди и няма смисъл да се измъчвам за миналото
    и продължих без него,сега не сме в лоши отношения,говорим си като се видим,но не поддържаме връзка вече,но спомена от първия път остава завинаги

Супер фен
    Ами моето първо м си ми е гадже и сега и дано завинаги да съм си с него ! И ако някога се разделим (недай боже) никога няма да го забравя и никога няма да съм с друг мъж ! ! ! =D> =D> =D>
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    Бургас

..

И ние сме си още заедно ! Даже и аз на него съм му първата )

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от Yuna`
    И ние сме си още заедно ! Даже и аз на него съм му първата )
    И ние така.

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ами моето първо м си ми е гадже и сега и дано завинаги да съм си с него ! И ако някога се разделим (недай боже) никога няма да го забравя и никога няма да съм с друг мъж ! ! ! =D> =D> =D>
    едва ли ако скъсате (не ти го пожелавам) след него няма да има и други...

Град
    varna
    az p1k moq p1rviq go mrazq. dokato bqhme zaedno 2 p1ti me e zarqzval zaradi drugi momi4eta i az 2 p1ti pro6tavah. sega zajalqvam 4e vaob6te sam bila s nego. za men tva sa 2 god na vqt1ra. ama nqma kak, trqa da se gleda napred

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами моя първи път беше преди 2 години!Уж го обичах,ходехме бая,ама после кат скъсахме сякаш не ми пукаше толкова че сме скъсали и никога не съм съжалявала че съм го направила с него,защото така или иначе все някога щеше да стане!После много го мразих,а сега не ми пука за него ИЗОБЩО!От време на време ама мн рядко се случва да излезем на кафе и тва е!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Първият ми .. хм .. специален човек за мен, странен случай. И да искам, няма да го забравя.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си