.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Kade?

Guest

Kade?

Mom4eta kade obi4Ate da vi dokosvat momi4etata kogato se celuvate ???

dass
    Guest
    Vrata i gurba poludqvam... prokarvai leko nokat po vrata i gurba,mnogo gotino stava i nastruhvash nekvo takoa brr;]

Град
    РЮАР

Re: Kade?

Да ме гали с едната р1ка по бузката хх а с дръгата да ме е прег1рнала.. и с тази р1ка к1дето ме гали по бузката хх най- много ме кефи като си я сложи отзад на косата ми и я стисне.. и врата...

po vrata

Кефи ме да ми докосва тялото, когато сме си легнали голички и под завивките. Много е успокояващо, напрао ми иде да заспа и нек'в мМммм-кам постояно и тя се хили , хехеах Също и по гърба, умирам си за тоя гъдел, яко кеФи :P

Повече от фен
    Град
    Варна
    Най-се кефя като я прегърна през кръстта,а тя мен през врата.Може и обратното.

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Кефи ме да ми докосва тялото, когато сме си легнали голички и под завивките. Много е успокояващо, напрао ми иде да заспа и нек'в мМммм-кам постояно и тя се хили , хехеах Също и по гърба, умирам си за тоя гъдел, яко кеФи :P

Точно за г1рба се сетих преди малко... и мен ме кефи там .. обаче с ноктите да дере... когато с1м с нея ... и ме дере по г1рба болка никаква.. но накрам ли някоя в даскало да ме дере както тя.. яко боли... мойта е просто магиосница .. хх

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от BAYO

Точно за г1рба се сетих преди малко... и мен ме кефи там .. обаче с ноктите да дере... когато с1м с нея ... и ме дере по г1рба болка никаква.. но накрам ли някоя в даскало да ме дере както тя.. яко боли... мойта е просто магиосница .. хх
    Думи нямам да опиша колко съм съгласен с тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си