.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

мОре от ЛЯЯябофф

гледате ли "море от любов"?и бихте ли направили на някой така да се каже.."море от лЮбов"? ..иска ли ви се да участвате като изненадан заекк
    обичкам си наскоОо!!

Град
    Сандански
    Рядко го гледам. Бих направил "море от любов" на някоя, обаче на мен по-добре не

Не , не мисля да правя а и да ми правят на мене ... лелееее ш' ме знае целия град после (не че не ме) ама се пак НЕ

Banned
    ot vreme na vreme go gledam i udovolstvie bih napravila takava iznenada na nqkoi,koito zna4i mn za men.a ako na men mi napravqt podoben jest,tva 6e me raztopi,absulutno.mn bih se nekefila,ako nqkoi se seti za men po toq na4in,bi bilo super mili4ko nekvo

Guest
    i az go gledam ot wreme na wreme i me kefi kato ideq,no ne sum priwurjenik na osobenata pokaznost. Ako imam nqkakaw problem wuw wrazkata si predpo4itam da go razre6a na same s 4oweka otkolkoto da me gledat po telewiziqta.Puk i sigurno moga da izmislq ne6to po - romanti4no, ako prosto iskam da kaja I LOVE U

Град
    софия
    тва горе бях аз [/quote]

Не го гледам често но мисля че е много романтично да направиш такава изненада на любимия човек.
    just a kid۵

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Gledam go mnogo rqdko,no smqtam 4e e super romanti4no I vse pak ne bih iskala da pravq na nqkoi more ot lubov ili pyk da mi pravqt na men .
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Не знам за вас обаче аз бих пукнал от срам. Ама ще ми е кеф де.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Ami to i az ne go gledam 4esto ,no bix se zaradvala na takuv jest i bix go napravila za lubimiq 4ovek

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Не знам за вас обаче аз бих пукнал от срам. Ама ще ми е кеф де.
    ме2

Супер фен
    ami az iskam da sym iznenadan ama da pravq more ot lubof me e sram

Мега фен
    Град
    София
    Амиии чат пат го гледам,ама преди беше по-интересно..!Като малка много исках да участвам и някой да ме покани ,ама ми мина мерака
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Вие луди ли сте?!? На мен ми правиха... ужасно бешеееееееееееееееее Още сънувам кошмари как онази лудата Наталия ме гони пред пощата. Пффф добре, че Морето не беше от едно бивше гадже, защото тогава щеше да стане наистина напечено

Мега фен Аватара на koalka
    Не бих направила и не искам да ми правят.Не мисля, че би ми било приятно да ме питат някакви лични въпроси.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от djeini
    Ami to i az ne go gledam 4esto ,no bix se zaradvala na takuv jest i bix go napravila za lubimiq 4ovek
    me 2

Гледам "Море от любов". Предаването е хубаво, добре направено и има благородна мисия. Но не мисля, че аз бих го направила на някой. Просто не обичам прекалената публичност, а и има толкова малки жестове, които носят повече наслада от това да дойде една руса вещица и да ти каже, че си герой в "Море от любов".

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Предаването никога не съм го харесвала, лигаво ми се струва. Следователно не бих участвала... поне не доброволно.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен
    Ами аз бих направила "Море от любов" на моето мило и ест,че много ще се зарадвам ако той някога ми направи !
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си