- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в истинската любов?
Вярвате ли в истинската любов?
(o_O)
абсолютно ДА![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
parvo nqkoi da mi obqsni kakvo to4no e tova ... a do togava spored moite predstavi sadq 4e NQMA istinska lubov
da,vqrvam,svidetel sym na takava-roditelite mi sa jeneni ot po4ti 16 godini i vse o6te podyrjat iskrata m/u tqh silna i qrka.vse o6te sym malka,za da kaja,4e obi4am,no mislq,4e moite 4uvstava kym edno mom4e sy6to prili4at na lubov. Izvodyt e,4e istinskata lubov e sy6testvyvala,sy6testvuva i vinagi 6te sy6testvuva na toq 6iban svqt
Ами, аз мисля, че истинска и искрена любов съществува![]()
Друг е въпроса кой кога я намира-някои търсят цял живот и така и не я откриват, на други пък им се случва изведнъж, когато най-малко са очаквали
И естествено, че винаги ще има две мнения по този въпрос-тези, които вече са опитали от сладостта, ще кажат, че такава любов съществува, а пък другите, които я отричат...ами те са на тази позиция, защото все още са в процес на "searching"
Пожелавам на всеки да намери истинската любов
![]()
![]()
![]()
Да, вярвам щот я имам!
П.П. Погледнете се бе, повечето тука сте с огромни аватари, дайте малко ги посмалетеНе сме слепи за щастие още, моем да виждаме!
Вярвам естествено![]()
Вярвам, че аватара ти е много голям.
Vqrvam v istinskata lubov.. Vqrvam che na tozi svqt ima chovek koito she me dopylni.. chovek s koito she stanem edno cqlo.. she byde moqta srodna dusha.. she byde myj koito she me obicha s cqloto si syrce i az shte mu otgovorq sys sashtoto.. myj koito shte byde istinski shtastliv s men.. i az s nego sashto... Da.. vqrvam che shte otkria tazi lubov![]()
Никой не вярва в нея докато не я почувства..Или поне неможе да е сто процента сигурен..Аз вярвам че любовта между влюбените..между приятелите и към семейството е най чистото нещо на този скапан свят и който има такава любов е богат![]()
just a kid۵
DA vqrvam w istinskata lubov,znam 4e q ima i 4e pravi horata nezemno 6tastliwino sa6to si znam 4e za men takawa nqma
![]()
Ти ми дай дефиниция за любов аз ще ти кажа дали вярвам в нея.Първоначално написано от alotlikelove
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Ми вярвам, имам ли друг избор![]()
Da,i az vqrvam 4e istinska liubov sashtestvuva![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
I da i ne,sluchvala mi se e predi 4 godini... ot 3 godini na sam ne sum pochustval nishto kum nikoi![]()
До преди известно време - не особенно , но вече вярвам и то много
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Вярвам. Пред мен е примерът на родителите ми. В момента аз също изживявам тази любов. Ето защо вярвам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!