.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Premahvane na benki

Znaete li kyde mahat benki i kolko struva i dali move da se polu4i ne6to vredno ,za6toto imam edna malka na liceto to4no na nosa i mnogo q mrazq

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Във Военна болница и още на 1-2 места махат, обаче ще ти препоръчат да ги махаш само ако им има нещо кофти - демек болят те, зачервява се кожата около тях и т.н. Ноо дамз, пробвай във Военна болница.

Saatana vittu perkele hate crew!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Във Военна болница и още на 1-2 места махат, обаче ще ти препоръчат да ги махаш само ако им има нещо кофти - демек болят те, зачервява се кожата около тях и т.н. Ноо дамз, пробвай във Военна болница.
    amii tq e malka obiknovenna benka ni6to i nqma no mnogo q mrazq 6toot mi razvalq hubavoto li4ice haha bzk prosto ne q haresvam.ami kak gi mahat znae6 li i kolko struva vyob6te cqlata raota 4e sym mn navita da si q mahna

Във Вита също се премахват бенки - оперативно, срещу 50 евро.

Guest
    az pak imam 4 benki na lqvata buzka (na liceto) i sa pod formata na triagalnik i mn me kefqt

Аз пък съм цялата в бемки и все още не съм умряла МАхат ги навсякъде стига да искаш или да имаш нужда...Доколкото знам обаче остават белези или дупки,така че се замисли дали искаш белег или дупка на носа....
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

aas
    Guest
    abe luda li si v onkologi4nite bolnici postoqnno lejat hora ot rak na kojata koito se poqvqva sled premahvane na bemki.ne ti prepora4vam da q maha6 i az imam golqma i mn iskah da q mahna,no kato hodih na pose6tenie v bolnicata 6tqh da se razpla4a tova e super gadno ot edna bemka celia jivot se sasipva.e ne e sigurno 4e 6te te hvane rak,no e predpostavka.a i tolkova izvestni li4nosti imat golemi bemki primerno stefka kostadinova za6to misli6 4e ne gi mahat

Guest
    Цитирай Първоначално написано от aas
    a i tolkova izvestni li4nosti imat golemi bemki primerno stefka kostadinova za6to misli6 4e ne gi mahat
    Stefka Kostadinova si e mahnala bemkata

Цитирай Първоначално написано от aas
    abe luda li si v onkologi4nite bolnici postoqnno lejat hora ot rak na kojata koito se poqvqva sled premahvane na bemki.ne ti prepora4vam da q maha6 i az imam golqma i mn iskah da q mahna,no kato hodih na pose6tenie v bolnicata 6tqh da se razpla4a tova e super gadno ot edna bemka celia jivot se sasipva.e ne e sigurno 4e 6te te hvane rak,no e predpostavka.a i tolkova izvestni li4nosti imat golemi bemki primerno stefka kostadinova za6to misli6 4e ne gi mahat
    След премахване на бенки от кадърни лекари - не ми се врява. От "домашно" махане на бенки - разбира се.
    Точно хора, които пренебрежително са се отнесли към някоя своя бенка, после страдат. Бенки, които създават проблеми - кървят, зачервяват се, болят и т.н. или бенки, които без да искаме сме наранили, трябва да се отстраняват.

mimi_17
    Guest
    az imam edna benka na gurba i vsi4ki mi kazvat 4e e mno seksi no men me drazni kato znam 4e q imam , mn iskam da q mahna , no nqmam 6ans. spoko vse pak tova si e 4ar....

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Аз пък имам бенка точно над горната устна в дясно (като на Синди Кроуфорд ако се сещате) и никога не бих си я махнала, защото бенката е нещо като част от идентичността на човека, и аз не знам как да се изразя точно, но не си я махай, после може да съжаляваш

темата е старичка съмнявам се авторката още да следи отговорите в нея.. а ако все пак го прави нека си пусне др тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си