.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Edin vajen vapros

plshelp333
    Guest

Edin vajen vapros

Zdraveite!Iskam da vi popitam (molq da ne mi se smeete), trqbva li kogato sum v Erekciq glavi4kata mi da e bez koja, imam predvid da se e obelila...Zashtoto na mene ne mi se e obelila kkogato sum v erekciq ..Sushto imam i drug problem ot ednata strana samata koji4ka e svarzana sus glavi4kata(to e edno kato vruzka) i nemoje da se otdeli ot tazi strana...pls help.Neznam tova dali samo shte se skusa (imam predvid vruzkata) ili shte mi trqbva operaciq...

Миии..незнам наколко си години,обаче единственното което мога да ти кажа е да отидеш на лекар!!!
    Понеже при тоя твоя случай може да се получи кръвоизлив при полов контакт,и също така пениса ти за в бъдеще да започне да се изкривява,а не ми се вярва да го желаеш това нещо ?!
    И тая ,,операция'' е мн безобидна и бърза,така че... върви на лекар !!!
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    да изобщо не е лошо да се консултираш с доктор. Но първо ти препоръчвам да говориш с баща ти например.

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    да изобщо не е лошо да се консултираш с доктор. Но първо ти препоръчвам да говориш с баща ти например.
    da taka 6te e nai dobre
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Spored men utivai na lekar i da ne te plasha ama mai nqma da minesh bez operaciq no tq e burza i bezubidna
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

TheBigDick
    Guest

:O

ще се срешнеш с чичо ДОКТОР
    или по лошо с КАСАП

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си