- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Edin vajen vapros
Zdraveite!Iskam da vi popitam (molq da ne mi se smeete), trqbva li kogato sum v Erekciq glavi4kata mi da e bez koja, imam predvid da se e obelila...Zashtoto na mene ne mi se e obelila kkogato sum v erekciq ..Sushto imam i drug problem ot ednata strana samata koji4ka e svarzana sus glavi4kata(to e edno kato vruzka) i nemoje da se otdeli ot tazi strana...pls help.Neznam tova dali samo shte se skusa (imam predvid vruzkata) ili shte mi trqbva operaciq...
Миии..незнам наколко си години,обаче единственното което мога да ти кажа е да отидеш на лекар!!!
Понеже при тоя твоя случай може да се получи кръвоизлив при полов контакт,и също така пениса ти за в бъдеще да започне да се изкривява,а не ми се вярва да го желаеш това нещо ?!
И тая ,,операция'' е мн безобидна и бърза,така че... върви на лекар !!!
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
да изобщо не е лошо да се консултираш с доктор. Но първо ти препоръчвам да говориш с баща ти например.
da taka 6te e nai dobreПървоначално написано от Th3MaN
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Spored men utivai na lekari da ne te plasha ama mai nqma da minesh bez operaciq no tq e burza i bezubidna
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
ще се срешнеш с чичо ДОКТОР
или по лошо с КАСАП![]()