- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- za sm1rtta
Zdraveite!Tazi godina predi nqkolko dni to4no na rojdenniq mi den po4ina sysed ot vhoda mi.Na 47 godini ostavi dve deca kato nai-malkoto e edva 5 klas.Ne moga da spra da pla4a...4udq se za kogo mi e po-my4no za po4inaliq 4ovek ili za deteeto mu.....;(kak moje da se slu4vat takiva ne6ta na dobri hora,za6toto toi zaslujava6e da jivee...ne znam dali tazi tema e za tozi forum izob6to...tolkova mi e krivo i sduhano...kak prejivqvate smyrtta na nqkoi poznat...kakvo pravite..promenq li se jivotyt vi..strah li vi e ot smyrtta,za6toto men ve4e da...
що бе, 47 верно е по-скоро "средна възраст" а не "старост",
ама поне е успял да напраи деца.
Когато умре не4ий дядо/баба -тва е нормално, когато умре
не4ий баща/майка тва е гадно, но знаеш ли кое е ужасно??- когато умре не4ий син/дъщеря.
Е те тва е непоносимо, а ИМА и такива слу4аи,
за съжаление. И я познавах, и за 3 години още не мога да го преглътна, беше само на 20 години и я уби едно тъпо 4ЕНГЕ. размаза я с 80 км в 4ас на ПЕшЕХОДНА ПЪТЕКА и същия тоя тъп ПОЛИЦАЙ-УБИЕЦ се оттърва безнаказано в съда, тъпия съдия-лъжец го осъди условно и сега един убиец още кара кола и може да убие още невинни !
НО така или ина4е смъртта е също толкова 4аст от Живота, колкото и раждането, едното не може без другото, важното е 4овек да остави не6то след себе си, да се репродуцира и да остави някакви идеи, някакви неща, които да променят света така , 4е света да стане по-добро място за живеене..
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ много хора правят света по-КОФТИ място за живеене с действията си, и това е най-ужасното от вси4ко.
Da,toi e ostavil mnogo sled sebe si,no ostavq i edno semeistvo da se bori samo sre6tu ujasa na 21 vek.I tova ,ako e 4estno?!I ima li BOG mqsto v tazi situaciq???za6to pozvolqva nevinni hora da si otivat ei taka,a idiotite da se naslajdavat na ne4estniq si jivot...e tva e jalkoto na toq 6iban svqt..![]()
оффф това е болна тема...!
Много е кофти найстина,на эа съжаление не можем да променим нищо..!Рано или късно всички ще си отидем,но важното е да направиш нещо с което да те эапомнят!Ето както ти каэваш- той е эаслужавалда живее!Трябва да се стремим хората да каэват това и эа нас...!Но пък и с това нищо не печелиш.....никой не се е върнал още....!
Много е тъжно това ,което се е случило,но реално погледнато подобни нещастия се случват ежедневно и то по целия свят...!Много е тъжно ,но просто НЯМА какво да се направи,освен всеки да се моли да не му стига до главата![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ox nerazbiram kvo da te suvetvam depresirana li si 6to kofti e ama temata ti e smotana
ami kvo ima za razbirane we..prosto kajete za vas kak e..koito ne iska da ne pi6e..koito ne go e prejivql sy6to..
Vij malkata prejivqvala sum go predi nqkolko meseca umrq edin super dobur moi priatel na 16 be6e v aftomobilna katastrofa.Plakax da.O6te pla4a da.Surceto mi se kusa da.Ne e lesno da izpra6ta6 trupa na 16 godi6no mom4e ne e lesno da go pogrebe6 znam za kakvo stava na vupros.No temata ti e tupa i ne e za tuk .Ne vijdam razdel smurt
'Невинните' си отиват рано. Подлите живеят дълго.
ми такъв е живота едни умират други се раждат. Нормално е да ти е мъчно но трябва да го преживеш. А за починали няма какво да направиш вече е минало. Но за детето можеш. Направи нещо за него помогни му.
Еми гадно е да почине близък човек! Трудно се преживява, но не се забравя! Спомените за този човек ще са ти в главата непрекъснато и може да ти е гадно, но в крайна сметка живота продължава! Човек трябва да върви с вдигната глава и да гледа напред!![]()
Дааа.. хората си тръгват.. и не можем да ги върнем. И това, че някои умират на 16, а други на 96, може само да ни вдъхнови, за да живеем пълноценно и да живеем така, сякаш днес е последният ден от живота ни. И трябва да оценим колко е скъп живота ни и да го пазимТрагедия е когато някой човек умре, но тфа е.. реалност. Не можем да се предадем.. липсва ни, но намираме начин и продългаваме без него. "Това което не ни убива, ни прави по силни" - И точно тези изпитания на живота ни правят наистина силни и ни учат да се борим
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.
Ами,не ми се е случвало и не знам какво бих направила.Дано не се случва скоро.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Е, преди 19 дена съм го писала.Първоначално написано от 182+44_4adel
Много помня кво съм имала предвид.
знам какво е да загубиш близък човек...
за една година изгубих и дядо си и прабаба си...
дори като се сетя какво беше... пак ми се насълзяват очитебяха чудесни хора,никога не са ми викали за нещо..разбирам баба ми беше на 92 год почти,беше си стара,но дядо беше на 60 уфф нз нз
супер кофти е .. мн ми липсват,едва ли някои които не го е приживял ще ме разбере,но вече станаха 2 год и нещо и още чакам вратата да се отвори и да ги видя
(
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
mi vij sega,kakto kazvat horata "vsi4ko se vru6ta",toi moje da ne e napravil ni6to,no ako dakajeme maika mu e napravila ne6to lo6o i ne i se e vurnalo-vru6ta se na nego.mn e gadno kogato stava taka,oba4e tva e jivota i nqma kakvo da se napravi.kogato baba mi po4ina mi be6e supuer zle oba4e go preglutnah,za6toto razbrah 4e qvno tq be6e napravila kvoto trqbva v jivota si i ve4e e nqmalo smisul da jivee.6e ti mine spoko-na vs se slu4va,neizbejno e.
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
Вече го казаха, но с други думи... "Добрите хора си отиват първи."
Страх ме е от смъртта, до известна степен.
men me e strah samo za6toto znam kolko 6e e gadno za blizkite mi ako stane ne6to,ina4e ne me e strah za6toto vqrvam v prerajdaneto
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
e takav e jivota be ,nemoje6 da go promeni6![]()
Преди 1 година почина един мой приятел от наркотици...На всички ни беше ясно,че това щеше да се случи,защото каквото и да правехме,каквото и да говорехме той просто не слушаше,докато един ден просто си замина....Беше ни адски тежко,но някакси изненадата за неговата смърт не беше толкова голяма,защото колкото и кофти да звучи,ние бяхме подготвени....И все пак загубата на близък човек е най-лошата и най-непреодолимата.За сега не съм губила роднина и се моля на Бог да не случи,защото не знам как ще живея след това