Zdraveite Purvo sry ako ima takiva tema t.e. znam 4e ima no tva e edinstvenoto mqsto kadeto moga da kaja si4ko koeto ve4e me izgarq otvutre . Na 15 sam... nikoga ne sam imala gadje,(ne sam se i celuvala), nqmam mn priqteli, mn sam sramejliva iskliu4itelno mn Ne iskam da sam takava no i ne moga da se promenq nikoga ne sam mogla da ob6tuvam s mom4etata normalno bez da se pritesqvam ili sramvam, ve4e otsqkade se sduhah ne izlizam i mn ot nas moje bi 6toto ne sam kato drugite da hodq sqka ve4er po diskotekite do 2 4asa prez no6ta ili da visq po kafetata mi tupo mi e ne iskam zavinagi da si ostana sama kato gledam dr momi4eta ot moq klas i ne vijdam kak moga da se sravnqvam s tqh vinagi sam nqkfa zatforena v sebe si i ne moga da promenq tva kolkoto i da se opitvam Vsi4ko tva koeto go pi6a sq tuk sigurna sam nqma da moga da go kaja na nikoi v o4ite ... nz dali ima takuv 4ovek kato men no ve4e mn se mrazq taka. Samata moga da se nareka stranna osobenna razli4na ot ostanalite i tva ne se izdurja ve4e ne iskam da jiveq taka. Ne moga da opi6a si4ko samo v edna tupa tema 6toto e adski mn i ve4e nz kvo da pravq . Sry 4e ne pi6a na BG

PS: PLS bez bazici ne mi e do tqh pi6ete samo ako mojete da mi dadete nqkav savet ili ne6to nz i az ve4e i mersi 4e ste imali tarpenie da pro4etete si4ko

Moderated by koalka
т.7 от Правилника!