.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    аз..
    Guest

Маи имам проблем

Нямам желание за нищо,имам чувството че с каквотосе захвана ще го направя чудесно и безупречно няма с какво да се мотивирам за каквото и да е било всичко м ие толкова лесно... например образно казано...пари имам нямаза какво да ги харча имам добри оценки няма за какво да уча да ги повишавам ...защо става така...

Guest
    =D>
    Radvai se , 4e nqma6 problemi. Nqkoi hora ne spat ot stres ili nqma kakvo da qdat
    Raznoobrzi si jivota ! Nameri si novi hobita ! Ako ne trenira6 ne6to , zapo4ni da trenira6 ne6to , sport koito ti haresva . Slu6ai pove4e muzika , izlizai s priqteli pove4e .Pravi lubimite si ne6ta ! Qvno v momenta si depresiran teen !
    Na kolko godini si vsu6nost ??

както казаха, би трябвало дас е радваш че нямаш проблеми,но наистина можеш да си разнообразиш малко деня като се заемеш с някакъв вид спорт и повечко излизания

Guest
    на 17 съм и спортувам от 8-9 годишен...музика слушам през 2 часа ...няма никаква интрига в мен

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    както казаха, би трябвало дас е радваш че нямаш проблеми,но наистина можеш да си разнообразиш малко деня като се заемеш с някакъв вид спорт и повечко излизания
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Пубертетаа...
    Еми намери си някфо занимание...Запищи се на някакъв курс..Излизай повечко и тъй..
    [/b]
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    mda suglasna sum

Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Пубертетаа...
    Еми намери си някфо занимание...Запищи се на някакъв курс..Излизай повечко и тъй..
    [/b]
    Да запищи се на някой курс
    ПС: Знам, че се случва, ама не се сдържах просто

Да ти имам проблемите... Като няма к'во да правиш намери си гадже, скъсай с него, после съжелявай, страдай и ела тогава да се оплакваш!

Цитирай Първоначално написано от Witch NOT Bitch
    Да ти имам проблемите... Като няма к'во да правиш намери си гадже, скъсай с него, после съжелявай, страдай и ела тогава да се оплакваш!
    haha da verno suzdai si intrigi -Gorkiq!

Цитирай Първоначално написано от аз..
    пари имам нямаза какво да ги харча.
    Запиши се на езда.Помага при стрес оспокояващо е.Уроците не са евтини нали каза,че имаш пари и няма за какво да ги харчиш.

А междудругото това за парите,че няма за какво да ги харчиш има доста болни деца,закоито се набират средства помисли сиМожеш да помогнеш.

Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си