.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    postinor4e^f
    Guest

възбудата силна ли е ако момчето(мъжът) е праивл секс

Ясно е,че тийнейджърите се възбуждат лесно и достигат до ерекция бързо.Така ли е и с мъжете?Приятелят ми е на 22 и още не сме правили секс,все пак ходим от скоро.Бившето ми гадже беше на моята възраст(бях на 15),а сега съм на 16.Той достигаше до ерекция бързо.Така ли е и с мъжете?Ако мъжът (говорим за 21-26 годишен) е имал полови контакти,силно ли ще се възбужда?По-слабо ли ще е отколкото един тийнейджър се възбужда?PLS,просветете ме по въпроса

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    А, ние според теб, откъде да знаем? Това е силно индивидуално по принцип. Свали му гащите и виж.
    П.С. Къде си тръгнала с 22 годишен вя? Я си намери някой пич на твойта възраст. Аман...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

девойко, ще ти трябва бая майсторлък...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моя е на 22 и няма грам проблем с възбуждането. Както той казва-край теб никога не пада-и си е факт! Не е тоооооооооолкова престарял, бе. Да не е на80?

Голям фен
    Ти като е на 22 да не мислиш, че не може да го вдигне? Аз съм на 21 и ти гарантирам, че с това да го вдигне няма да имаш проблеми, но със задоволяването няма да е толкова лесно - не става като, когато си на 15 - близнат го два пъти и си доволен... ще трябва да се потрудиш малко повече

Това не се определя от възрастта Ходила съм с момче на 17 с който правехме секс по 2 часа,и по 2 пъти дневно.Опита също не играе голяма роля според мен.
    ...it's WilD ObseSSioN...

Така, както говориш човек ще си каже, че приятелят ти е толкова възрастен, че въобще да не може да го вдигне. Разбира се, че може. Всичко обаче зависи от човека, а не от възрастта.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Scandalous_lady
    Това не се определя от възрастта Ходила съм с момче на 17 с който правехме секс по 2 часа,и по 2 пъти дневно.Опита също не играе голяма роля според мен.
    А той колко пъти свършва за това време от 2 часа ?

Зависи от това от колко време не е правил секс, от това колко го възбуждаш...и от доста други неща.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    е това зависи от много работи не е еднакво за всички а и много зависи от теб

Цитирай Първоначално написано от Scandalous_lady
    toi ta e spukal be jena
    Admin-Coki:
    огромен размер на аватар!
    /забрана за ползване на такъв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си