При акт над 20-30 минути изпитвам ужасни болки. не съм навита да ме клатят с часове. когато не мога спираме. Моя си ме знае, че съм малко трудна в това отношение, ама нищо не казва. понякога от болка не мога д дойда на себе си и д му доставя удоволствие, но той ме разбира и не го коментира. И определено не ходи в банята да се самозадоволява.
Оле как може да си толкова тъп беСлед като мацката ти казва спри веднъж - СПИРАШ ! Ако те помоли ве4е втори път,да знаеш,4е не е защото не знае кво да ти каже и е ей така за разнообразие,а защото може би не й е приятно или я боли.Вземи са извини на моми4ето и следващия път бъди по-внимателен и нежен с нея
![]()
![]()
Давайте орален ако толкова ти са иска ,са ибеш кат разпран.Поне ще свършиш кат ти прай свирка .Упех в на4инанието
![]()
![]()
Ако я е боляло да си каже?! А "не мога повече" какво мислиш, че значи?Първоначално написано от Анонимко
Предполагам, че по скоро е свършила ...и след това акта не й носи удоволствие. Ако я е боляло едва ли щеше да изтърпи час и половина...а и то щеше да си проличи.Съмнявам се автора на темата да е толкова тъп...да не разбере, че я е боляло. ПО изражението на лицето...звуците които издава...все трябваше да е усети.Другото, сам автора каза "shtoto az ne sam mn opiten" ...ми освен да е свършила и да не си забелязал...знам лиНо каквато и да е била причината....наистина дължиш извинение на момичето.Грешката в случея е в теб.И вместо да питаш тук, поговорете с нея и попитай нея каква е била причината...разбира се СЛЕД твоето извинение.Успех!
![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
10x za otgovorite shte se postaraq da popravq greshkata. Ako e vazmojno...