.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: gaf4e

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    При акт над 20-30 минути изпитвам ужасни болки. не съм навита да ме клатят с часове. когато не мога спираме. Моя си ме знае, че съм малко трудна в това отношение, ама нищо не казва. понякога от болка не мога д дойда на себе си и д му доставя удоволствие, но той ме разбира и не го коментира. И определено не ходи в банята да се самозадоволява.

отка4ена ку4ка
    Guest
    Оле как може да си толкова тъп бе След като мацката ти казва спри веднъж - СПИРАШ ! Ако те помоли ве4е втори път,да знаеш,4е не е защото не знае кво да ти каже и е ей така за разнообразие,а защото може би не й е приятно или я боли.Вземи са извини на моми4ето и следващия път бъди по-внимателен и нежен с нея Давайте орален ако толкова ти са иска ,са ибеш кат разпран.Поне ще свършиш кат ти прай свирка .Упех в на4инанието

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Ariena
    Може ли да си такъв егоист. Мислиш само за себе си. Ако не си разбрал нека ти кажа нещо: двама души правят секс, защото им е приятно и им носи удоволствие. А не за да се нараняват. Как си могъл да постъпиш така с горкото момиче. Надявам се, че ще й се извиниш и реваншираш по мил и нежен начин. И вземи затвори този егоизъм в някое чекмедже на съхранение.
    Точно така!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a po moq vapros... mi deam ama ako q e bolqlo da si kaje. puk i ne sam sas 30 santa patka... ne kazvam 4e ne sam vinoven ili 4e tq e vinovna. prosto se po4uvstvah super gadno. ako pone tq e svarshila pak po-biva
    Ако я е боляло да си каже?! А "не мога повече" какво мислиш, че значи?

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Предполагам, че по скоро е свършила ...и след това акта не й носи удоволствие. Ако я е боляло едва ли щеше да изтърпи час и половина...а и то щеше да си проличи.Съмнявам се автора на темата да е толкова тъп...да не разбере, че я е боляло. ПО изражението на лицето...звуците които издава...все трябваше да е усети.Другото, сам автора каза "shtoto az ne sam mn opiten" ...ми освен да е свършила и да не си забелязал...знам ли Но каквато и да е била причината....наистина дължиш извинение на момичето.Грешката в случея е в теб.И вместо да питаш тук, поговорете с нея и попитай нея каква е била причината...разбира се СЛЕД твоето извинение.Успех!
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Guest
    10x za otgovorite shte se postaraq da popravq greshkata. Ako e vazmojno...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си