.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: gaf4e

massenbewegungsmittel
    Guest

gaf4e

v4era pravih sex s 1 momi4e oba4e se polu4i nekaf fal. za tva ako moje nqkav komentar shtoto nz kvo da pravq. Fala beshe v tva 4e pravihme sex dosta dulgo (pone az taka si mislq) - nqkade kam 1 4as - 4as i polovina i po sredata nqkade tq mi kaza 4e ne moje pove4e. ama az si prodaljih i ne se zamislih osobeno mnogo. sled oshte tolkova vreme pak mi kaza 4e ne moje pove4e i... v kraina smetka mi se naloji da si izpraskam 1 4ekiq v banqta. posle tq nishto ne kaza a i az si mul4ah shtoto nz kvo da kaja i i bqh besen 4e ne me iz4aka. I sq vaprosa mi e spored vas kva e taq situaciq shtoto az ne sam mn opiten i nqmam ideq za kvo stava vapros a i neshto me e strah da q pitam shtoto nz kvo shte kaje.

V kraina smetka az ne razbrah s kakvo iska6 da ti pomognem Ami spored men si pogovorete vie dvamcata i se razberete za6to 6te izpadnali v tazi tupa situaciq
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Може би я е заболяло, свиньо гадна! На теб готино ли би ти било да те боли и на другия да не му дреме, а даже да изкарва теб виновен?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Сф
    ami w momenta se se6tam za ne6to (nz dali e bilo taka de ) pri nqkoi momi4eta/jeni pri dostigane na orgazam stawat prekaleno 4uwstwitelno i im trqbva wreme za da prodaljat otnowo i im e nepriqtno kogato ne se spre :/ dr koeto e 4e moje da e bila prekaleno kapnala...znam li i az

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Може би я е заболяло, свиньо гадна! На теб готино ли би ти било да те боли и на другия да не му дреме, а даже да изкарва теб виновен?
    svinq gadna shi vikash na toq deto e u vas i e*e maika ti pile. qsno?

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Да, и аз не видях да искаш съвет или мнение, ама как тя ще ти казва, че я боли, а ти ще продължаваш и ще се правиш, че не си я чул?! И на всичкото отгоре ти се оплакваш, все едно едва ли не ти си онеправданият. Да те съжаляваме ли искаш?

Guest
    a po moq vapros... mi deam ama ako q e bolqlo da si kaje. puk i ne sam sas 30 santa patka... ne kazvam 4e ne sam vinoven ili 4e tq e vinovna. prosto se po4uvstvah super gadno. ako pone tq e svarshila pak po-biva

Не смей да споменаваш майка ми, детенце. И щом иска да спрете, мислиш, че И е прекалено хубаво и затова не иска ли?

abe ti normalen li si
    6tom e kazala 4e nemoje pove4e zna4i spira6 i tva e a ti molqti se si bili qdosan 4e ne te e iz4akala....
    mn si zle 4esno ti kazvam

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не смей да споменаваш майка ми, детенце.
    e huu de sorka ama az govoreh za bashta ti kakto i da e izvinqvam se za prostashkoto izbuhvane, batence

Жена съм, батенце.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    abe ti normalen li si
    6tom e kazala 4e nemoje pove4e zna4i spira6 i tva e a ti molqti se si bili qdosan 4e ne te e iz4akala....
    em dobre priemam kritikata. sig sam tapak prosto mi e interesno zashto stana taka.

Помисли ли, че за да ти кажа да спреш явно я е заболяло. Как си могъл да не спреш при положение, че момичето те е помолило. Как мислиш, че се е почувствала? Не и е било особено приятно. Говори с нея и и се извини.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    sofiq
    mi i na men mi se slu4i vednaj,svur6ih po rano i posle mi be6e gadno,kazah mu no moqt priqtel ne e svinq kato teb i sprq.sled okolo10min pak po4nahme

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Нормално е жената да започне да я боли при по-продължителен полов акт.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Помисли ли, че за да ти кажа да спреш явно я е заболяло. Как си могъл да не спреш при положение, че момичето те е помолило. Как мислиш, че се е почувствала? Не и е било особено приятно. Говори с нея и и се извини.
    ok taka shte napravq.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    mi i na men mi se slu4i vednaj,svur6ih po rano i posle mi be6e gadno,kazah mu no moqt priqtel ne e svinq kato teb i sprq.sled okolo10min pak po4nahme
    e ne be 4akai i az sprqh za malko. ama 1-2 minuti ne pove4e

Ама така нещата не се оправят...да я беше помолил да ти направи свирка, ако иска...

Мега фен Аватара на koalka
    Боляло я е, ти какво искаш.Да търпи ли?Голям егоист си.

Кофти маи си я наранил ... Незнам в кви отношения сте ама поне можеш да идеш да са извиниш.. И друг път малко са замисли че не си само ти на тоя свят

Looking at my own reflection,
    When suddenly it changes,
    Violently it changes!
    OH! No, there is no turning back now
    You've woken up the demon... in me!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Абе мен не ми се е случвало да ме боли ама при твойта мацка може и да се е случило...Еми поискай й извинение и това е ,не виждам какво друго можеш да направиш.

Може ли да си такъв егоист. Мислиш само за себе си. Ако не си разбрал нека ти кажа нещо: двама души правят секс, защото им е приятно и им носи удоволствие. А не за да се нараняват. Как си могъл да постъпиш така с горкото момиче. Надявам се, че ще й се извиниш и реваншираш по мил и нежен начин. И вземи затвори този егоизъм в някое чекмедже на съхранение.
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    abe ti normalen li si
    =D> =D>
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

е т'ва вече тотално ме размаза!!!!всички ние горчиво съжаляваме че момичето го е заболяло,помолило те е два пъти да спреш и не те е изчакало!!!!Тигре,не трябва да мислиш само за себе си,а ако ти беше свършил,омекнало ти е достойнството и после мацката ти се разсърди че не си я изчакал?!И като ти каже спри,спри!едва ли го казва за разнообразие!!!!!

Glupak! Vuob6te ne q e bolqlo ot goleminata na `patkata ti` kakto se izrazi.Dori da ne e 30 santima prosto si q protril be. Kakav si ti ne4ovek....Daite malko oralna 6tom q boli a ti ne iska6 da spirate.
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си