- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Заа бала след..
Ей бихте ли ми предложили какво да си взема за бала след 8-ми клас![]()
че ми е мн трудничко да измисляя
i bal sled osmi klas li im vecheteq hora ne sprqha da izmislqt gluposti.....
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
За мен бал след 8 - ми клас е глупост, но щом си решила...Купи си нещо семпло и не скъпо, някоя пролетна рокличка...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Какво се учудвате, все пак е нормално децата да се опитват да приличат и подражават на по-улегналите вече.
Ами всеки си има разли4ен стил и вкус .. просто трагни по магазините и си харесай нещо или ако си харесала модел на дадена рокля или нещо такова утиди на шивач да ти го ушият![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
И аз съм на същото мнение.Първоначално написано от sherry
---
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Рокля на дантелки с Том и Джери!![]()
Light The Universe
Омг...
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Бал след 8ми клас? Това ще да е нещо модерно....
![]()
Аз бала с тези, с които бях в 8ми клас...бях с тях и до 12ти...и тогава си празнувахме бал...![]()
Чувствам се прецакана. Аз защо нямах такова нещо ??
Я някой да обясни за какво пък и бал след 8 клас ??
Защото някои след 8-ми клас се разделят и отиват в други училища и това пак им е нещо като прощална вечерПървоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
да,както преди се разделяхме след 7-ми клас.
ние ходехме да се напиваме по кръчмите,тия някви балове сънуват ..
лудници.
Аааа .. о боже .. за това ли ставало въпрос. Ми да .. аз и след 4 клас имах такова нещо .. ама не му викахме още бал.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Е да... сега какво ли не измислиха...Първоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
По темата - вземи си някаква рокличка и подобни обувки като в подписа на Sexapilna_kukla.
A sa6to imah sled 8-mi klas,no pri nas se kazva6e drugarska ve4er.Bal e malko presileno.Az biah s edno kostium4e ot pola do kolianoto i potni4e s gol grab.A za prez denia sa6to mi triabva6e toalet,4e imahme tarjestvo.Vzemi si ne6to,koeto 6te nosi6 liatoto![]()
...да между впрочемПървоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
Абе , то май не е точно "бал" , а я кръчме,я дискотека май май![]()
А по темата,аз на моя "бал" (който беше в една дискотека),бях съвсем обикновенно облечена-дънки и някаф потник и обувчици![]()
Относно тези балове-в някои от общообразователните училища, където се завършва основното образование след 8ми клас си правят бал.Защото на някои места се разделят след това, а и защото си е край на една фаза.Както след 4ти клас се прави някакво голямо тържество...
(В гимназиите със засиленото изучаване на чужд език основното се завършва след девети-8ми само английскипък и какъв е смисълът гимназистите да си правят бал веднага след като са влезли в даскалото
).
Иначе то няма да е като абитюрентски бал или нещо официално-просто върви с дънки и блуза и готово.
хъхъ..
Аз просто не разбирам защо нас ни пита, а не пита съучениците си как ще ходят. Ако те всичките са с дънки, а ние ти кажем да отидеш с рокля с кринолини и ти го направиш ще изглеждаш адски тъпо!