Чакайте и аз да се изкажа ,че гледам много сте нагорещили обстановката.

Та значи за музиката в началото . Вярно дразни ухото още преди да се е плейнала отново .Добре ,че забелязах бутона "Без музика" навреме. Обаче има ли смисъл от този бутон след като всеки път когато се връщам обратно на главната страница трябва да прибягвам до услугите му ?
Ролята на топката и dj -ския пулт буквално е никва.
Във раздел "ЕКИП" последния нещо орязан ми се вижда ,не може да се скрулне . Идва ми и на акъла да ви питам след като ви видях карикатурките (не е правилно да се нарекат така ,но не се сещам за думата) та нещо ми се виждат много еднакви , освен ако не сте тризнаци . Прекалено еднотипни нищо ,че ви отразяват хобитата .
Сектор анимации , би трябвало да сте забелязали ,че след като изберете дадена анимация и тя почне да се зарежда, музиката от предходната страница продължава да звучи и ако зареждащата се анимация има звук става страхотно миксче.

Сега във сайта има както добри така и не чак до толкова добри "произведения".

И какви са тея изцепки от ваша страна относно критиките за сайта.
Какво като знате как се работи на флаш или на която и да е друга програма? Хубаво знайте си споделяйте и обменяйте опит с останалия свят , но без убиди.
Ами това за българската завист пак не на място .

Сега преди да се втурнете да ми приказвате ,че нищо не разбирам от флаш ще ви изпреваря като ви кажа ,че не съм се занимавал продължително със флаш, нито ми е хоби просто не ме влече и със този си пост изказвам мнение което не ме е*е дали ще разберете или ще оспорвате със селски коментарчета относно кой каква сексуалност има.