.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: hihi

mishonkata
    Guest

hihi

heii,zdraveite ) znachi tyrsq edna pesnichka...chalga e ,slushala sym q samo vednuj i ne q pomnq tochno,znam samo che se peeshe neshto :"izluzah tebe,izlugah mene,no da izluja syrceto si ne moga..." ... po-novichka e,nqkoi ako se seti da kaje pone kak se kazva,moje i bez link,mersi mn :* byeZzz

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    оффф ето какво прави чалгата. темата ти е тъпо заглавие и е тъпо написана направо нямам думи

Meni
    Guest
    Pesni4kata e na Pepa,ama nz kak se kazva tursih v data i znam samo 4e ne se kazva "za6to li" ili "ne te iskam",ne e "studena","bqgai" i "sinq pra6ka".S dr. ne moga da pomogna

Guest
    oh,ami to e duet .. tyrsih za pepa ,ama nqma nishto,tq ima samo edin duet s costi,mai ne e tq ... druga e

Песничката е на Орк. Кристали - Ток по тялото

Ето ти и линкче :

http://www.data.bg/f.php?fid=22774532
    Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..

ahristova
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    оффф ето какво прави чалгата. темата ти е тъпо заглавие и е тъпо написана направо нямам думи
    Ама видя ли, че чалгарите са по-интелигентни - тя не тръгна да ти спори умнико!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си