- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любовни "Поражения"
Имали ли сте разни "поражения"(драскотини по тялото, синини.. смучки..и т.н.) след секс, и какви са били те?))
Аз лично съм имала само синини от смучки....и така в повечето случаи не съм усещала как са ставали.. иначе усетя ли спирам любимия си веднага.. :Р![]()
ами пораженията често се случват ама най-много аз оставям![]()
Дам, имала съм от всичкоПо принцип мразя смучките, но когато сме във вихъра си се отнасяме и изобщо не усещам, че ми е направил, както и драскотините, които правя върху целия гръб на приятеля ми (а какви нокти имам)
А синини чат-пат се появяват... ако сме по-бурни се случва да се ударим тук-там и да се насиним...
Най-много синилки имам от практикуването на секс в кола
![]()
Синини имам най-редовно. Много лесно ми излизат.По тази причина не му давам да ми прави смучки. Иначе аз на него доста пъти му оставям ту някой белег от нокти, ту брутална смучка..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Kato cqlo az porajeniq nqmam,sluchwa se ponqkoga da udarq krak ili glawa w legloto ama ne seriozno.Porajeniq za priqtelq mi ... sledi ot nokti i draskotini po gyrba mu,wrata i izobshto kudeto si pomislish ...![]()
Синини и на мене много лесно ми излизат и винаги след секс получавам по 2-3 (не много големи). Смучки - само от едно момче, много обичаше да ми осмуква вратлето.Драскотини - от собствените си ноките съм имала, от едни клони на дървета (не питайте
) и от един строеж (незнам как се получи).
Рани, или по-точно нещо като натъртено или ожулено - от килима по гърба и коленете съм имала (това е най-неприятно и усещаш болката/паренето чак след това
).
Ami imam dori beleg na garba i neiska da se mahnei redovno imam po niakoi sinina po krakata vse ne sme praili seks ami sme se bili luda rabota
![]()
Аз... както винаги се хваля, съм получавал многобройни драскотини по гърба( и не само ) от Yuna` . Драскане на макс, смучки.. не толкова(аз ги правя). По сериозни травми е нямало, внимаваме.. освен един път когато много лошо се ужулих на паркета. Беше много болезнено, направо си изпържих кожата. Та това е, фън е. Добра тема!![]()
PS: Съжалявам ако говоря неразбрано, имам проблем с изразяването напоследък. Пуста любов!![]()
и аз така!Първоначално написано от optical_illusion
последния път такова яко дране беше, че и кръв тече
(е не чак струи ама пак
)
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
mhm imal sym trqvmi dori edin pyt mn qko me bole6e krysta 6toto tq be6e otgore ama dori ne bqh usetih kak stana![]()
ми един път с приятелката ми бяхме в планината на почивка и бяхме наели една къща та вечерта решихме да го направим на вън на чист въздух така да се кажеи бях и сложил каракът на дървения паръпет, нямаше и 15мин. и паръпета подаде и аз я дръпнах да не паднем
а бе височко си беше към 2 метра.
Бях се качила на една мивка и от неудобното дремане тамкокала (опашката) на задника ми така ме болеше след това,че един месец не можах да си седна на гъза.Яко се бях натъртила.Гърба ми също беше охлузен целия незнайно защо...
Хубаво,че не тежа мн иначе щяхме да счупим мивката
![]()
Имала съм смучки по гърдите и ме е било срам да се съблеча пред майка ми![]()
Имала съм и други случки,ама те не са мн за разправяне![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
ахахаханашите преживявания доведоха до падане на радиатор у нас. аз бях отгорее и поскачах и се бях подпряла на радиатора. и той не бил закрепен добре и двамата бая се стреснахме
продължихме си нашата работа де
![]()
Имала съм от синини до разкървавени срамни устни и кървящо влагалище(доста след първия път). Ама общо взето не излизам с много поражения. По-скоро са на ниво-размазал ми се е грима, прическата се е развалила или нещо от този род.
Хахахха, на мен пък трудно ми стават смучките. Бившият се е мъчил, мъчил...и пак става бледо и мъничкоПървоначално написано от bungle
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Бреййй голямо садо мазо в тоя форум хаха .Ами ние не сме оставали с големи поражения,ние сме по нежната любов :P
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
и ние с мойто коти :P сме по нежната любов..Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Хахах, така е и при моят приятел. Хипееер трудно му излизат. Но аз съм си вампирче и последният път му бях направила нещо брутално; направо ми стана лошо като видях какъв е посинен; а и беше нещо огромно.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ами 1 път такава сму4ка бях направила на приятеля ми, 4е вси4ки го питаха какво му има..![]()
Ама си бе6е огромно и многоого синьо, ама аз не го захапах много , просто си ми е нежен... Ина4е аз имам редовно синини на колената и ръцете...а и мускулната треска...ама нея не я бройм, с пове4е тренировки и вси4ко е наред
А последните пъти после така ме боле6е врата, 4е направо..Правихме го на бурото му и аз се бях подпряла на стената и явно от там после ме боле6е гърбът и вратът...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Синки имам непрекъснато. Главно по краката. То на мен по принцим много лесно ми излизат, така 4е няма как без тях. Ина4е редовно и мускулна треска, особено ако аз съм била отгоре..
Друго, друго.. ами слу4ва се понякога някоя и друга сму4ка да отнеса, ама аз не ги оби4ам много - много, та гледам да не му давам на моя да ми прави![]()
Имала съм и слу4аи на с4упени нокти (тва когато ги пусках дълги де), ама ми омръзна и сега винаги гледам да си ги държа къси4ки.
Ина4е приятелят ми отнася много пове4е пораженияВинаги, ама винаги му оставям следи или рани4ки от нокти по гърба, щото не се усещам и дера силно..
![]()
![]()
Робинята на Quench
доста на брой(най-вече аз) ама най-често са раните от нокти по гърба.Като се отнесем и не се усещаме.После чак виждам![]()
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
da nai-4esto sam imala draskotini ot noktite na priqtelkata.daje imam i beleg na gurba...![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Имам да... приятелката ми на първата чикия която ми би направо ми разпра оная работа... има бая голяма рана после на главичката..![]()
![]()
и аз си отнасям поражения.секи пут имам няква рана или натуртване на гърба.коленете,лактите,мус улна треска,синина от захапка :Д и смучки на някои места.абе яко си го отнасям :Д а за него обикножено следи от нокти.