- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любовни "Поражения"
......mi imam pironi po gurba
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Ние пък строшихме радиатора в неговата стая и малко ни опръска водатой обаче после го оправи и сега всичко е тип топ!Но иначе редовно е с изрезки по гърба!
ooooo s priqtelq mi sme 4udo ponqkoga.mn 4esto si ostavqme belezi ot smu4ki,drazkotini,nqkolko pyti e imal belezi na kitkite ot vajenceto,s koeto ponqkoga si go vrazvamili puk ima6e 1 to4no si li4aha zybite mi na nego
..... sa6to kato go pravim v kolata mu ili vav vanata
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Ох .. интересна тема :P Аз почти винаги имам и пак не знам кога и как стават ..Какво се въртим,какво правим ии аз пак синя,а той никога няма нищо
Попринцип моята кожа на тялото ми е по-тъмна,не сам някаква бяла,но .. пак от най-лекия удар примерно и посинявам много,а смучките ми се личат после поне 4-5дни
И най-много сам синя след като сме го правили в кола .. там я ръчната,я в скоростния лост .. все някъде се удрям.Но Слава Богу,главата ми все още е цяла
![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Еми естествено.. Дере ме по б1рва с двете р1це, обича да ми прави смучки по врата... а за синини.... т'ва е секс не бой ЬХаХьаХЬх
а на мен честичко ми посиняват коленете ... когато аз съм отгоре или съм на колене ... абе не знам що така се получава .....иначе нищо друго не ми се е случвало май .... от време на време се появява и някоя драскотина по мен дето не знам откъде е...така че може и да е от секс ... хахахах ... абе общо взето все ми е тая .... :P
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Еми сериозни синини по тялото и колената най-вече,удрям си главата съвсем сериозно незнам как успявамСмучки по врата му,понякога по моя..драскотини.Даже съм падала от леглото и той в/у мен
![]()
...it's WilD ObseSSioN...