.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    ......mi imam pironi po gurba
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Ние пък строшихме радиатора в неговата стая и малко ни опръска вода той обаче после го оправи и сега всичко е тип топ!Но иначе редовно е с изрезки по гърба!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

ooooo s priqtelq mi sme 4udo ponqkoga.mn 4esto si ostavqme belezi ot smu4ki,drazkotini,nqkolko pyti e imal belezi na kitkite ot vajenceto,s koeto ponqkoga si go vrazvam ili puk ima6e 1 to4no si li4aha zybite mi na nego ..... sa6to kato go pravim v kolata mu ili vav vanata
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Ох .. интересна тема :P Аз почти винаги имам и пак не знам кога и как стават .. Какво се въртим,какво правим ии аз пак синя,а той никога няма нищо Попринцип моята кожа на тялото ми е по-тъмна,не сам някаква бяла,но .. пак от най-лекия удар примерно и посинявам много,а смучките ми се личат после поне 4-5дни И най-много сам синя след като сме го правили в кола .. там я ръчната,я в скоростния лост .. все някъде се удрям.Но Слава Богу,главата ми все още е цяла
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Град
    РЮАР
    Еми естествено.. Дере ме по б1рва с двете р1це, обича да ми прави смучки по врата... а за синини.... т'ва е секс не бой ЬХаХьаХЬх

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    целия гръб на приятеля ми е надран, но гледам да не го правя защото ми е споделял че го боли. Също и ръцете ми са в синини, защото от удоволствието сама се смуча и хапя

Фен
    Град
    BG
    а на мен честичко ми посиняват коленете ... когато аз съм отгоре или съм на колене ... абе не знам що така се получава ..... иначе нищо друго не ми се е случвало май .... от време на време се появява и някоя драскотина по мен дето не знам откъде е...така че може и да е от секс ... хахахах ... абе общо взето все ми е тая .... :P
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Еми сериозни синини по тялото и колената най-вече,удрям си главата съвсем сериозно незнам как успявам Смучки по врата му,понякога по моя..драскотини.Даже съм падала от леглото и той в/у мен
    ...it's WilD ObseSSioN...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си