.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Я си кажете..

Дразните ли гаджето си с пикантни СМС-и/ мейли ? Така де, подклаждате ли интересa му/и , докато него/нея го/я няма ?
    На мен лично някой път ми е много забавно и не спирам да го тормозя.
    Разкажете нещо интерено свързано с този вид дразнене.

Общо взето идеята ми е : всеки да си каже по какъв начин "дразни" гаджето си и какви са последствията после.

I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Ооо, разбира се, че го дразня по този начин Много обичам, когато например знам, че няма никаква възможност да се видим и да правим нещо, да му пиша разни нещица... например нещо от сорта: "мило, жалко, че не си при мен... ако беше тук щях да целувам всяка частица от тялото ти и..." Абе общо взето все такива дразнещи работи, ама айде да не изпадам в подробности, че ще ми се доприискат някои неща, пък няма възможност... А после последствията за мен... много бурен и здрав с*кс

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ne go draznq ... tei podsuznatelno draznq i sebe si ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Когато беше в казармата-да. Сега вече смс-ите ни са доста лаконични!

Да случва се да му пиша разни секси смс-и ,или като не сме заедно да му пиша разни неща ,но смятам че това не е дразнещо,знам че в този момент искаме да сме заедно ,но все пак ни е приятно да си говорим като неможе да стане...
    Изкушенето... :P

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Много пъти сам я дразнил :P В момента се сещам за една случка .. бях във фитнеса и си тренирах мойта беше до Холандия и ми праща sms (че ме обича какво правя и т.н) и аз и казах че сам добре в момента съм във фитнеса и обяснявам на една друга кака как да си прави упражненията при, което тя веднага ми звънна щото е бая ревнива обясних и че, както винаги се базикам и така .. е да изядах една майна заради това ама кво толкова

Looking at my own reflection,
    When suddenly it changes,
    Violently it changes!
    OH! No, there is no turning back now
    You've woken up the demon... in me!!

Писал съм й любовни смс-чета , да. Но предпочитам сам да си ги измислям, не обичам да гледам от някакви сайтове клишенца разни , или пък от някоя наша любима песен, пращам коплета да речем и така
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Голям фен Аватара на Devilka
    не обичам да го дразня,по простата причина че нито на него,нито на мене ни е приятно че не сме заедно...по този начин не само него ще дразня,но и себе си.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Обичам да го дразня по време на час по някой от по-сериозните предмети /седим заедно /.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Обичам да го дразня по време на час по някой от по-сериозните предмети /седим заедно /.
    Лелее, е това наистина е дразнещо... Аз, ако съм на твое място направо ще го побърквам и ще му отвличам вниманието постоянно...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ооо, да, оби4ам, и той съ6то оба4е ме дразни и мисля, 4е е много готино, макар 4е е много дразне6то, поне в момента, за6тото аз съм във Виена и не може да се реализират желанията ни.. Но ина4е един смс от него е способен да ме възбуди. Като съм в София му пи6а съвсем брутални смси , но и той не остава по-назад. Смятам, 4е така се поддържа тръпката...А ина4е какво гласят смс ...според зависи..от това колко го оби4ам и ми липсва и искам да ме 4ука....до...айде да не продължавам...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си