Цитирай Първоначално написано от BAYO
Цитирай Първоначално написано от Darina Ganeva
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
[quote:aa6730e109="BAYO"]Такъв е живота, bro. Но е по-важно да станеш, след като си паднал, от колкото да седиш на земята и да те тъпчат. Колкото и да е трудно, тва е решението на проблемите ти. Мое мнение все пак.
Ти нормален ли си? "Такъв е живота". От къде един човек ще знае какъв е живота. За всеки човек живота е различен, това са тъпотии и клишета.
Ми от както се знам НЕ, не съм нормален. И да , такъв е живота, всеки преживява такива моменти, по един или по друг начин, ето тва е различното. А и човек няма от къде да знае, какъв ще му е живота, да, различен е, но във живота на всеки един от нас са се случвали такива неща, ти да не си А-сексуален, че да не са ти се, А?
Щ есе обадя в бърза помощ за да ти помогнат. по-леко с нервите, да не си от тъпите (огнените) зодии? От къде един човек ще знае какъв е живота. Та човек е едно нищо в сравнение с живота. За всеки човек живота е различен, това са тъпотии и клишета.
Абе разглеждай го клише ако искаш, но тфа е самата истина, ма си леко подрастващ още и не ги разбираш нещата, все още ...
Горе в десния ъгъл на монитора има 3 бутона; _ , 2квадратчета и Х. Препоръчвам ти последното!
Ти нали ги разбираш бе, г-н Разбирач! Ти си такъв: "Леле, колко съм умен, леле какъв съм красив и добър."
РАзбирам ги , ДА! Ти кво? Завиждаш ли, или просто си чешеш пръстите, щот си избягал от час и неа кфо да правиш?
Ами ето това е самочувствие без покритие. "Аз съм Супермен". Да, ама светът не се върти около теб. Край няма да споря с нищожества като тебе, защото не си ми на равнището. Не обичам споровете, още повече с такива нищожества като теб. Ти си нищо! Пълен игнор за теб.
Най-накрая да направиш нещо умно и да се разкараш. Няма отново да те коментирам, просто не си заслужава да коментирам отрепки като тебе.
И аз мисля, че ти, Байо си нищожество. Значи не съм единствен. Явно никой не може да те понася!
Така си мислиш, щот си депресиран, не си спал и не си ял. Иди хапни нещо, дремни и пак ела. Вече съм си имал работа с такъв като тебе, моля ти се изчезни като мъглата![/quote:aa6730e109]

Поздрав за Байо:
Минало си ти за мене, ти си нищожество сега и не помня твойто име!