Цитирай Първоначално написано от Dissenter
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Липсва ми онова чувство, което ме караше да бъда нетърпелив, да не мога да спра да мисля за тебе. Когато те виждах всеки път ме прогаряше от вътре и въпреки това да се усмеля и да дойда при теб..да чуя гласа ти, който така силно желаех да чуя. Всяка вечер да си мисля за теб..какво ли правиш..сеща ли се за мен..липсва ми онова чувство, което ме караше всеки път да поглеждам телефона с надеждата, че ми звъниш..че се сещаш за мен..Мина много време от тогава..сега ти живееш свой собстен живот и аз трябва да се радвам за теб и ето..радвам се, че ми показа какво е да обичам истински..ти пое своя път, аз моя и останах пак сам..отново изоставен, без чувства и тъга..ти ме предаде. Никога не съм си мисли, че ще мога да срещна такова момиче като теб, но ето че срещнах и тази среща промени живота ми. Може би съм от малкото, които успях да направя толкова много за нас, но винаги ще има място за теб в живота ми. Не само като приятелка, както е сега, а като нещо повече..Дано осъзнаеш, че свестните момчета сме малко и аз съм един от тях, който те чака да вземеш правилното решение..

Мина много време от тогава, много неща се промениха, но едно остана истинско - любовта ми към теб. Надявам се отново, някой ден да получа това щастие..отново да бъда щастлив..
Много хубаво.Същото мога да кажа и на моята приятелка
Гаден, шибан, мръсен позьор ! Застреляй се !
Ти си от ония лигавите розови метъли сигурно.
POSER !