- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ми..
Вие сте болни, бе. Престанете да усирате темите ми, защото това е едно от малките места където мога да напиша такива работи.
За оня индивид където каза, че е копирано и лигаво - ела да видиш как се копирва чрез мозъка ми
Много хубаво.Същото мога да кажа и на моята приятелкаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Красива е любовта нали!? Но за съжаление не винаги завършва с HAPPY END! Много е вълнуващо това,което си написал....
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Гаден, шибан, мръсен позьор ! Застреляй се !Първоначално написано от Dissenter
Ти си от ония лигавите розови метъли сигурно.
POSER !
Теб те 'КЕФИ', защото си гадна розова разглезена тиийна без капка мозък. На теб ако ти покажа среден пръст пак ще те 'КЕФИ'.Първоначално написано от rubi
Отивай се 'КЕФИ' на някоя магистрала. Поне 'КЕФА' ще е платен.
@Nassgerrack - Прав си. Даже много малко епитети си използвал. Бих срал още.
Абе много сте тъпи бе.
Не схващате ли че това не е "произведение" за да казвате "хубаво е" "красиво е". Това е изповед на едно наранено момче. Която не е нито клиширана нито тъпа. Клиширана е единствено от това че постоянно се случва, както каза BAYO. Който пак се върза и почна да се обяснява но това е друг въпрос...
Digital еми може да ни харесва тази изповед и затова да казваме че е хубаво ..няма нужа да обиждаш хоратаПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
just a kid۵
Това го казах на байо и оня другия че нафлудиха темичката. И ония дето казаха че е клиширана.Първоначално написано от _WiTh`LoVe_