.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Guest
    Вие сте болни, бе. Престанете да усирате темите ми, защото това е едно от малките места където мога да напиша такива работи.

За оня индивид където каза, че е копирано и лигаво - ела да видиш как се копирва чрез мозъка ми

Re: Липсва ми..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Липсва ми онова чувство, което ме караше да бъда нетърпелив, да не мога да спра да мисля за тебе. Когато те виждах всеки път ме прогаряше от вътре и въпреки това да се усмеля и да дойда при теб..да чуя гласа ти, който така силно желаех да чуя. Всяка вечер да си мисля за теб..какво ли правиш..сеща ли се за мен..липсва ми онова чувство, което ме караше всеки път да поглеждам телефона с надеждата, че ми звъниш..че се сещаш за мен..Мина много време от тогава..сега ти живееш свой собстен живот и аз трябва да се радвам за теб и ето..радвам се, че ми показа какво е да обичам истински..ти пое своя път, аз моя и останах пак сам..отново изоставен, без чувства и тъга..ти ме предаде. Никога не съм си мисли, че ще мога да срещна такова момиче като теб, но ето че срещнах и тази среща промени живота ми. Може би съм от малкото, които успях да направя толкова много за нас, но винаги ще има място за теб в живота ми. Не само като приятелка, както е сега, а като нещо повече..Дано осъзнаеш, че свестните момчета сме малко и аз съм един от тях, който те чака да вземеш правилното решение..

Мина много време от тогава, много неща се промениха, но едно остана истинско - любовта ми към теб. Надявам се отново, някой ден да получа това щастие..отново да бъда щастлив..
    Много хубаво.Същото мога да кажа и на моята приятелка
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Красива е любовта нали!? Но за съжаление не винаги завършва с HAPPY END! Много е вълнуващо това,което си написал....
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Guest

Re: Липсва ми..

Цитирай Първоначално написано от Dissenter
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Липсва ми онова чувство, което ме караше да бъда нетърпелив, да не мога да спра да мисля за тебе. Когато те виждах всеки път ме прогаряше от вътре и въпреки това да се усмеля и да дойда при теб..да чуя гласа ти, който така силно желаех да чуя. Всяка вечер да си мисля за теб..какво ли правиш..сеща ли се за мен..липсва ми онова чувство, което ме караше всеки път да поглеждам телефона с надеждата, че ми звъниш..че се сещаш за мен..Мина много време от тогава..сега ти живееш свой собстен живот и аз трябва да се радвам за теб и ето..радвам се, че ми показа какво е да обичам истински..ти пое своя път, аз моя и останах пак сам..отново изоставен, без чувства и тъга..ти ме предаде. Никога не съм си мисли, че ще мога да срещна такова момиче като теб, но ето че срещнах и тази среща промени живота ми. Може би съм от малкото, които успях да направя толкова много за нас, но винаги ще има място за теб в живота ми. Не само като приятелка, както е сега, а като нещо повече..Дано осъзнаеш, че свестните момчета сме малко и аз съм един от тях, който те чака да вземеш правилното решение..

Мина много време от тогава, много неща се промениха, но едно остана истинско - любовта ми към теб. Надявам се отново, някой ден да получа това щастие..отново да бъда щастлив..
    Много хубаво.Същото мога да кажа и на моята приятелка
    Гаден, шибан, мръсен позьор ! Застреляй се !
    Ти си от ония лигавите розови метъли сигурно.
    POSER !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Глупаво.
    Лигаво.
    Копирано.
    Мене пък МЕ КЕФИ!!!
    Мн добре написано...и наистина са малко такива мъже..но от време на време се срещат
    Теб те 'КЕФИ', защото си гадна розова разглезена тиийна без капка мозък. На теб ако ти покажа среден пръст пак ще те 'КЕФИ'.
    Отивай се 'КЕФИ' на някоя магистрала. Поне 'КЕФА' ще е платен.

@Nassgerrack - Прав си. Даже много малко епитети си използвал. Бих срал още.

Абе много сте тъпи бе.
    Не схващате ли че това не е "произведение" за да казвате "хубаво е" "красиво е". Това е изповед на едно наранено момче. Която не е нито клиширана нито тъпа. Клиширана е единствено от това че постоянно се случва, както каза BAYO. Който пак се върза и почна да се обяснява но това е друг въпрос...

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Хубаво е .
    Digital еми може да ни харесва тази изповед и затова да казваме че е хубаво ..няма нужа да обиждаш хората
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Хубаво е .
    Digital еми може да ни харесва тази изповед и затова да казваме че е хубаво ..няма нужа да обиждаш хората
    Това го казах на байо и оня другия че нафлудиха темичката. И ония дето казаха че е клиширана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си