.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    мартинчоооооо
    Guest

моля ви помогнеге ми

аз съм на 22 а момичето което овичам на 19 бяхме заедно 5 мес. знам че к тя ме обича но проблема е че според нея съм с нея само заради парите и .Тя е израстнала в богато семеиство в което е васпитана когато обича някого да обича до край. но проблема е в това че не знам как да и покажа че наистина я обичам.Родителите и не са си месили във връзката ни приемали са мн добре всичко миждо нас Обичам я много Помогнете ми да си я вара защото не издържам повече без нея! Благодаря много предварително

Град
    Varna
    кофти ситуация... човече незнам какъв савет да ти дам...
    Аз бих и се скарал жестоко...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    За да се усъмни в теб, значи си направил или казал нещо, от което изглежда, че искаш парите й. Какво е това нещо?

Moже наистина да те обича, но да ти няма доверие, а може това да е било предтекст да скъсате. Говори сериозно с нея.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да има причина, за да си мисли така.Но хич не е добре да ти няма доверие.А тя обича ли те?

Не ми се вярва да го мисли безпричинно. Сигурно си показал по някакъв начин, че искаш парите и. Ако е така, опитай се да промениш мнението и. Говори с нея, обясни и, че си с нея, заради самата нея, а не за парите и. Докажи и, че това е истина, че наистина обичаш нея, а не парите и.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    заведи я на някое място. да е просто романтично, да сте само 2-мата. да не се налагат пари. прекарайте повече време заедно. на края й кажи, че искаш целият ти живот да е красив като този ден, без усложнения, без никой около вас, без нищо материално, нз какво още, ти си реши пич!

И аз съм така бе. По-точно мацето ми има мноо пари, но аз никога не съм искал да се възползвам от тях. Даже наа срещите ни, се ш' изкарам от някъде 5 леа да платя сметката. Просто нещо и е подсказало, че ти правиш обратното. Оправи нещата. Може и да си въобразява, че те богатите са малко опаки народ. Все си мислят, че някой иска да им вземе парите. Бахти народа. Ся в момента, в града, дето съм, работя за такива хора .. грозно ще е ако ви кажа, че спорихме миналата седмица за нек'фи 7 паунда ....

маринчоооо
    Guest
    аз съм повече от сигорен че ме овича но проблема е че не знам как да и покажа че и аз я обичам

Цитирай Първоначално написано от маринчоооо
    аз съм повече от сигорен че ме овича но проблема е че не знам как да и покажа че и аз я обичам
    Ми то тва не го диктува мозъка, а сърцето. То знае как! Просто си намисляш нещо и го правиш без да се замисляш. Импровизирай... де да знам, и на тва ли да ви уча, как да и покажете, че я обичате... е ае стига ве

Guest
    Поговори с нея и й кажи всичко това, което написа. Все пак трябва да си имате доверие. Ако тя наистина те обича и значиш толкова много за нея, трябва да ти повярва...

ami obesni i kak stoqt neshtata i ako tq naistina te obicha kakto ti kazvash shte razbere i shte se varne pri tebe aide yspeh
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Re: моля ви помогнеге ми

Цитирай Първоначално написано от мартинчоооооо
    аз съм на 22 а момичето което овичам на 19 бяхме заедно 5 мес. знам че к тя ме обича но проблема е че според нея съм с нея само заради парите и .Тя е израстнала в богато семеиство в което е васпитана когато обича някого да обича до край. но проблема е в това че не знам как да и покажа че наистина я обичам.Родителите и не са си месили във връзката ни приемали са мн добре всичко миждо нас Обичам я много Помогнете ми да си я вара защото не издържам повече без нея! Благодаря много предварително
    Хаха. На 22 си, ама още не можеш да пишеш
    ПС: "васпитана"

Guest
    Как може да говориш така,толкова ли не разбра защо сме скъсали.Не е проблема в парите а в това,че ми крещиш,ме удряш и искаш от мен винаги да правя това което ти ми кажеш.Разбери,че всичко вече е сваршило.Аз не мога да бада с човек като тебе,колкото и да те обичам.А ти ако наистина ме обичаше нямаше да правиш такива циркове.Забрави ме!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Как може да говориш така,толкова ли не разбра защо сме скъсали.Не е проблема в парите а в това,че ми крещиш,ме удряш и искаш от мен винаги да правя това което ти ми кажеш.Разбери,че всичко вече е сваршило.Аз не мога да бада с човек като тебе,колкото и да те обичам.А ти ако наистина ме обичаше нямаше да правиш такива циркове.Забрави ме!
    4akai kakvo stana sq ti koq si kakvo pak izpusnax bre na4i 2 4asa ne sum na kompa i propuskam klukite

Guest
    Аз съм тая кадето уж сам го зарязяля,защото той бил с мен заради пари

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mmm ako naistina si pravil taka, kvo se 4udi6 posle? Taka ne se otnasq s edna jena !!! Ei takiva kato teb napravo me otvra6tavat, osaznavate kakvo ste imali 4ak sled kato go zagubite !!! Sega ako si osaznal gre6kata si se opitai da q popravi6, makar4e takiva koito si pozvolqvat takiva ne6ta kam priqtelkata si kato teb po4ti nikoa ne se opravqt !

A razbrax ma bavno zagrqvam ....

маринчоооо
    Guest
    Ти сега за 2-3 шамара на ден ли ще ми се оплакваш
    като не си ги искала да не си излизала по цял ден с приятели ами да си си седяла у вас
    а и мъжа е за това да заповядва

Цитирай Първоначално написано от маринчоооо
    Ти сега за 2-3 шамара на ден ли ще ми се оплакваш
    като не си ги искала да не си излизала по цял ден с приятели ами да си си седяла у вас
    а и мъжа е за това да заповядва
    Na koi 6te zapovqdva be ei kreten prost ako az sum ti bila gadje na tvoite 2/3 6amara 6te6e da ima4e 10/11 ritnika mejdu krakata.Vpro4em bravo malkta 4e si se oturvala ot tozi prostak.
    P.S. Nqma smisul da pi6em po dobre zaklu4ete temata re6i se problema

мартинчоооо
    Guest
    ако някоя се опита дори и да ме одари по добре да си изкопае грова предварително

666том има съмнения, зна4и си й дал повод. Помисли добре... Ако открие666 за666то тя мисли така, 666те може666 да поправи666 гре666ката си
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

маринчоооо
    Guest
    Не мисля че съм здрешил някъде иче има кво да поправям

Разбирате, че т'ва е ебавка, нали?

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Разбирате, че т'ва е ебавка, нали?
    Едва след като про4етох вси4ки мнения . Нямам навика да 4ета вси4ко, просто преглеждам поста и до там
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Оставете го момчето то явно тарси внимание.Направо го сажалявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си