- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Molq vi vijte{samo za momi4eta}
zna4i slu4valo li vi se e kogato se samozadovolqvate... primerno ne ste bili dostaty4no vyzbydeni i kato si vkarvate pryst4e i da se razdrazni kojata i posle vi boli dokato pi6kate s kakvo se mazahte za da vi mine .. hodihte li na ginekolog plss help ;[
Малко трудно ще стане така само от пръстче...
imam predvid .. t.e zabravih da napi6a ako ste devstveni i po rqzko si vkarata pryst4eta plss otgovorete s kakvo da se maja i trqbva lli da hodq na ginekolog
Най-добре отиди на лекар. А когато пишкаш, пикочния канал ли те боли или вагината?
ami po skoro piko4niq kanal.off molq kajete s ne6to da se maja samo i samo da ne hodq na lekar ;[
Това е инфекция на отделителната система най-вероятно. Трябва да се отиде на лекар.
oxx plss daite mi nekfi lekarstva ili nz kakvo samo i samo da ne hodq na lekar ;[[
Тези лекарства се купуват с рецепта принципно...
btw da pitam ti izpitvala li si go tova ? i znae6 li nekfi mazila plss ;[[ kaji za6toto nz kato otida na lekar dali sh se vidi 4e sam sa zamozadovolqvala .. i dali e imalo opiti za razkysvane na himena
по-скоро си се протрила, а като пишкаш от урината може да усетиш леко парене, 'щото е възпалено... не мисля, че е нещо сериозно... ако до ден-2 не ти мине..потърси съветите на лекар
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
off i az tova si pomislih no re6ih da popitam i dr btw tnx 4e pisahte i malko me pouspokoihte .. i vse pak s kakvo da se maja ?
mili4ka qvno prasta ti e bil mr1sen probvai da se majej s vazelin ama ne go vkarvai mnogo navatre dano se pouspokoi6 nz az ne bih oti6la na ginekolog za6toto trqbva da obesnqva6 pred roditelite ti ot kakvo se e polu4ilo samozadovolqvala li si se sex li si pravila...4atka6 nali?
ta probvai s vazelin![]()
pls napi6ete s kakvo da se namaja s rakiq za dezinfekciq s krem zdrave nz kajete plss
ai plss pi6ete ;[[[
ОМГ как ракия бе-сложи да видиш,че ще умреш от болки-крем здраве не лошо,но виж нещо специално за това,примерно като пенатен крем,задължително хипоалергичен,защото там е много чувствително![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
spox ... polzvai krem Zdrave i sha sa opraish![]()
Хора, луди ли сте??? Как с крем???? Това са интимни части, а не бузите на лицето!!!!Миличка, използвай интимен гел задължително!Това възпаление може да ти се получи и от обикновен сапун,все пак това са много деликатни и нежни части от тялото на всяка жена.
dobre tnx na vsi4ki koito pisaha samo mi kajete otkade moga da vzema tozi пенатен крем i kakva my e cenata .. a i stava li da se maja otdoly sys vazelin
? plss pi6ete
plss pi6ete mn vi molq
И аз мисля така.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Според мен ще ти ми не. Споко. Не си вкарвай излишни паранои.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
сладурано отиваш в някоя аптека по далеч от дома ти обясняваш и ще ти кажат . може просто да опишеш симптомите . айде късмет . и без срам . те какво ли не са чували . споко![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
xei hora ai pls kajete za toq пенатен крем efektifen li e ? v aptekite li se prodava ? plsss
Иди провери ма.. ко само питаш.
Баси...
Всеки е мил мил в тая тема.. ама вече писва. Ко искаш да ида да ти купя крема и да ти намажа долните части.
Айде сега.. вземи там 5 лв и като си прочела отивай да го дириш из аптеките.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ei debelanoo q po spx :]]