- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Знаете ли, ЧЕ..
Знаете ли, че ако изпиете половин литър кафе нова бразилия от вакумиран пакет, който отваряте с голи ръце, на кафеварка (на кафеварка става по-силно) и до два часа ще луднете, така все едно сте изпили едно патронче.
Имам въпрос.
Кофеина на нервната система ли влиае?
Защото като си изпия сутришното кафе, което възлиза на около 200милилитра, и после в даскало не съм на себе си![]()
кофеина е естествен възбудител на организма.. Логично е да чувстваш повече енергия..
да, на нервната система влияе.
Възбужда я
кафето е най-популярния СТИМУЛАНТ в света,употребата му предизвиква само слабо пшсихи4еско пристрастяване.
негативни ефекти от злоупотреба- кариес, изтъняване на костите изтъняване на кръвоносните съдове, високо кръвно налягане
ако изпиеш половин кило кафе наведнъж това е ЗЛО-употреба,
и не се препоръ4ва от специалистите.
п.с. пийте кафето си с мляко, за да си наваксвате загубения калций![]()
Да, аз така правя, и много рядко се случва да няма прясно мляко, но все пак се случва.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Хм....... ами в даскало ме наричаха "наркоманка" щото се наливиам постоянно с кафе и кола ......... смятай![]()
ами нз обаче някой път сутрин като пия от на маика ми кафето и като излезна на кафенце пак кафе и при което почва ми се мае и рацете ми треперат ..за тва избягвам да пия мно кафе ...струва ми се глупаво
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми добре, върви си заспала из улиците тогава.Първоначално написано от IdiOtKa
4 чаени лъжички NesCafe Gold + redbull ей това е комбинацията ! Доста често като съм умрял преди работа си я правя и вдига доста ! Е не е като амфетата, но сутрин рано върши работа....