.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Kelso
    Guest

abe i az ve4e ne znam :(

Здравейте пичове и пички значи имам проблем който съм сигурен 70 на 100 от хората на моята жазраст го имат.И така да се върна към проблема значи преди известно време се запознах с едно момиче и адски много си я харесах.Дори я попитах дали изпитва нещо към мен,но тя ходеше с някаф и ми каза не.В последствие тя ми стана адски добра приятелка постоянно сме заедно прегращаме се споделяме си и т.н.И сега не знам какво да правя да я попитам ли пак дали изпитва нещо към мен и ако не да си разваля отношенията с нея или да си малча и да продалжавам да си мечтая да съм с нея МОЛЯ ВИ СЕ ПОМОГНЕТЕ.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Ax ami neznam pitai q pak ,no da znae6 4e riskuva6 priatelstvoto i .I vse pak nqma da razbere6 ako ne pita6 .Obmisli si - i + si i re6i

Град
    Там, където е сърцето...
    Най-добре я попитай дали има чувства, защото наистина е възможно да си развалите приятелството. Просто може сама да се отдръпне от теб. Можеш например да накараш някой ваш общ познат да я попита за теб и когато разбереш тогава да действаш! Късмет
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Neznam dali ima smisyl da q pitash pak sled kato vednaj ti e kazala 4e nqma takiva 4uvstva kym teb.Sega moje bi te priema samo kato priqtel..no neznam,vsi4ko e vazmojno.Shtom iska6 popitai q.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Най-добре я попитай дали има чувства, защото наистина е възможно да си развалите приятелството. Просто може сама да се отдръпне от теб. Можеш например да накараш някой ваш общ познат да я попита за теб и когато разбереш тогава да действаш! Късмет
    О тъпо е чрез някой познат или приятел,най-добре е като големи хора да се разберете кой какво чувства.Как да разбереш ли ами първо можеш да разбереш без да и казваш ,че ти имаш чувства като започнеш да я каниш все повече на срещи,покани я на кино на романтичен филм,на планина кадето сте далеч от шумното и можеш да и покажеш деликатно какво чувстваш и тогава ще видиш дали тя ще отвърне.Зарадвай я с нещо,например с цвете.За някои това е изтъркано,но според мен е малък жест в знак на уважение или други по-силни чувства...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Izvinqvai ma ne sxvana nali riskuva priatelstvoto i ako q popita ako q popita moje da se odrupne

Голям фен
    ми кажи и че още имаш някфи чуства към нея и я попитай дали може да стане нещо мюу вас...

Мега фен Аватара на koalka
    Питай я и бъди откровен относно чувствата си, няма защо да ги криеш.Но имай в предвид, че си има риск да не загубиш приятелството й.

2 неща:

1) Можеш да опиташ пак, като и кажеш, че още изпитваш нещо към нея, но и да не стане нищо, ти държиш на вашето приятелство.

2) Чакаш да скъса с гаджето си, правиш се на загрижен, обсипваш я с внимание и тем подобни и може да ти лъсне късмета

Guest
    Ходи се гръмни.

dass
    Guest

Re: abe i az ve4e ne znam :(

Цитирай Първоначално написано от Kelso
    Здравейте пичове и пички значи имам проблем който съм сигурен 70 на 100 от хората на моята жазраст го имат.И така да се върна към проблема значи преди известно време се запознах с едно момиче и адски много си я харесах.Дори я попитах дали изпитва нещо към мен,но тя ходеше с някаф и ми каза не.В последствие тя ми стана адски добра приятелка постоянно сме заедно прегращаме се споделяме си и т.н.И сега не знам какво да правя да я попитам ли пак дали изпитва нещо към мен и ако не да си разваля отношенията с нея или да си малча и да продалжавам да си мечтая да съм с нея МОЛЯ ВИ СЕ ПОМОГНЕТЕ.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Vse pak shtom ste stanali po blizko pochvai da i puskash nameci i t.n.t i ot neinite reakcii na tvoite namecii shte razberesh dali te haresva i taka shte si po uveren da deistvash izpolzvai momenta i se sblijete poveche i taka i ako tq go jelae bez vuprosi sichko shte se oredi i shte ste zaedno.. prosto davai napred

dass
    Guest

Re: abe i az ve4e ne znam :(

Цитирай Първоначално написано от dass
    Цитирай Първоначално написано от Kelso
    Vse pak shtom ste stanali po blizko pochvai da i puskash nameci i t.n.t i ot neinite reakcii na tvoite namecii shte razberesh dali te haresva i taka shte si po uveren da deistvash izpolzvai momenta i se sblijete poveche i taka i ako tq go jelae bez vuprosi sichko shte se oredi i shte ste zaedno.. prosto davai napred
    da dopulnq moq savet e da ne q pitash zashtoto ako tq ne go iska edin takav vupros shte razvali priqtelstvoto,davai s nameci leki nebudi direkten,vinagi ima nachin da razberesh dali te haresva bez da q pitahs po detski "haresvash li me ili aide da hodim",ezika na tqloto e po vajen;] uspeh!na mene v lubovta ne mi vurvi stiskam da ti potrugne spored men shte stane,shtom sled kato znae che q haresvash tursi sblijavane s tebe az mislq che i tq izpitva neshto

Еми най добре бъди откровен с нея...Наистина има опасност да си развалиш приятелските отношения с нея но друг начин просто няма
    just a kid۵

Riskuwai i q pitai... ne moi da se izmuchvash cql jivot q...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Riskuwai i q pitai... ne moi da se izmuchvash cql jivot q...
    И аз тва казвам. К'в е смисъла да се мъчиш от въпроси, на които няма как да си отг. сам

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    питаш я и тва е по добре ли е сега да сте заедно и да не знаеш какво ще стане? Питай я ако ти откаже и ти се отказваш и така ако пък се сагласи се кефиш

според мен по добре не я питай щото излагаш на опасност едно приятелство което може да ви остане за цял живот

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си