.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    General Optimus
    Guest

Какво бихте направили?

Значи, много си харесах едно момиче.. мисля, че и тя ме харесва, обаче сме се виждали 2 пъти покрай общи приятели и не сме имали особен контакт! Нямам и телефона, пък и да го имах е Ъпсурт да й се обадя на този етап...

E mi ti taka go izkara 4e seedno ni6to ne moje da se napravi.Vij sq nameri i telefona i q pokani na kafe tui e nai-razumno

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз ще те улесня.
    Говори с някой ваш общ познат да я оговори да излезете заедно някъде ей така компанийка.
    Така не стаа ли?..

ами помоли приятелите дето сте били в една компания с нея да се събирате по-често в тази конфигурация и пред тези събирания общувай с нея и тя сама ще ти даде тел-а си .............ай късмет
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

ami da ti kaja nai dobre i nameri tela prati i edno hubavo SmS-4e ili i se obadi za edno kafence ako si ot po sramejlivite koito nemoga da ponasqm |-( moje da se konsultira6 s nqkoi va6 ob6t priqtel mn blizuk dali ne6to e govorila povuprosa

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Голям фен
    направи всичко възможно да се видите пак...и от там нататък ще разбереш дали ще се получи нещо

Супер фен Аватара на maybelline

Re: Какво бихте направили?

Цитирай Първоначално написано от General Optimus
    Значи, много си харесах едно момиче.. мисля, че и тя ме харесва, обаче сме се виждали 2 пъти покрай общи приятели и не сме имали особен контакт! Нямам и телефона, пък и да го имах е Ъпсурт да й се обадя на този етап...
    Аз и приятеля ми съще себяхме виждали 2-3 пъти("от дъжд на вятър"),покрай общи приятели и то за по няколко минути.Как се развиха нещата ли?Ами той беше в моята посока до някъде и след кафенето ме изпрати до спирката като си тръгвах.Там докато си говорехме,ми каза че би искал да ме види отново и така си уговорихме среща.А на срещата вече...всичко потръгна

Мега фен Аватара на koalka
    Вижте се пак така сред общи приятели и й вземи скайпа, ако не искаш телефона.

Да се запознаеш с момиче е възможно най-лесната работа, когато сте в една компания. Говорите си малко, на края на вечерта й искаш там телефон, скайп или адреса на пещерата и си ти. Уау.

Мега фен
    Град
    София
    Поредния дечко
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Да се запознаеш с момиче е възможно най-лесната работа, когато сте в една компания. Говорите си малко, на края на вечерта й искаш там телефон, скайп или адреса на пещерата и си ти. Уау.
    Съгласен. Тфа е максимално кратко и точно казано.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    кво има да се чудиш? Действай за да не те яд после. Намираш тел. и се обаждаш ореждате си да ходите на кафе например и после както обикновено. Така е най-добре. Ако не я забрави и готово. Толко ли не можеш сам да го проумееш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си