- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили?
Значи, много си харесах едно момиче.. мисля, че и тя ме харесва, обаче сме се виждали 2 пъти покрай общи приятели и не сме имали особен контакт! Нямам и телефона, пък и да го имах е Ъпсурт да й се обадя на този етап...
E mi ti taka go izkara 4e seedno ni6to ne moje da se napravi.Vij sq nameri i telefona i q pokani na kafe tui e nai-razumno
Аз ще те улесня.
Говори с някой ваш общ познат да я оговори да излезете заедно някъде ей така компанийка.
Така не стаа ли?..
ами помоли приятелите дето сте били в една компания с нея да се събирате по-често в тази конфигурация и пред тези събирания общувай с нея и тя сама ще ти даде тел-а си .............ай късмет![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
направи всичко възможно да се видите пак...и от там нататък ще разбереш дали ще се получи нещо![]()
Аз и приятеля ми съще себяхме виждали 2-3 пъти("от дъжд на вятър"),покрай общи приятели и то за по няколко минути.Как се развиха нещата ли?Ами той беше в моята посока до някъде и след кафенето ме изпрати до спирката като си тръгвах.Там докато си говорехме,ми каза че би искал да ме види отново и така си уговорихме среща.А на срещата вече...всичко потръгнаПървоначално написано от General Optimus
![]()
Вижте се пак така сред общи приятели и й вземи скайпа, ако не искаш телефона.
Да се запознаеш с момиче е възможно най-лесната работа, когато сте в една компания. Говорите си малко, на края на вечерта й искаш там телефон, скайп или адреса на пещерата и си ти. Уау.
Поредния дечко![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Съгласен. Тфа е максимално кратко и точно казано.Първоначално написано от Няк'къв Гост
кво има да се чудиш? Действай за да не те яд после. Намираш тел. и се обаждаш ореждате си да ходите на кафе например и после както обикновено. Така е най-добре. Ако не я забрави и готово. Толко ли не можеш сам да го проумееш?