.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: troika

MalKa7a^
    Guest

troika

pravih troika biv6iq mi priqtel,az i edna moq priqtelka....sgre6ila li sum nqkade ili ne....pri polojenie 4e toi si ima priqtelka....

Град
    София
    Ми след като си има приятелка според мен си сгрешила

Град
    Plovdiv
    мдам, как така ще направиш. Нали той си има приятелка.Амааа пак и той щом се е съгласил(пък даже и на тройка) не заслужава гаджето си.Не е било правилно иии двамата имате вина (пък даже и твоята приятелка дето и тя е участвала)
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Guest

Re: troika

Цитирай Първоначално написано от MalKa7a^
    pravih troika biv6iq mi priqtel,az i edna moq priqtelka....sgre6ila li sum nqkade ili ne....pri polojenie 4e toi si ima priqtelka....
    Парцал

Самия факт че имаш нужда някой да ти каже дали си сгрешила или не показва колко си несигурна - защо по дяволите правиш секс при положение че не знаеш какво искаш?Колкото до това правилно ли е - в крайна сметка и тримката сте виновни така че майната и на приятелката му - след като той не е помислил за нея ти ли трябва да го правиш?Аз никога не бих се хванала с човек с приятелка ама ти си знаеш де - няма да те съдя...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Супер фен

ам я ся се замисли ... колко ли пъти докато сте били гаджета той е правил тройки с други и се е кефел, а ти си мислела че е някъде с приятели, да речем
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    ам я ся се замисли ... колко ли пъти докато сте били гаджета той е правил тройки с други и се е кефел, а ти си мислела че е някъде с приятели, да речем
    Abosolutno i ti stava kofti nali ........e.Togava mislq i sama moje da si otgovori6 na vuprosa dali si sgre6ila

da ne ti puka
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Изпонае***те се и ся тръгна да питаш дали си сгрешила?=D> Еми сгрешила си, ама навреме се усещаш..
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

МЕТАН
    Guest

АМАН ОТ ТАКИВА ХОРА

ама ти си много тъпа ма как така ше праиш троика с тоя тип след като ти е бивш и след като ти си му бивша също???
    АМАН ДА ПУКНЕШ ОТ ХИПЕРТРОФИЯ НА КЛИТОРА

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Габчето
    Ми след като си има приятелка според мен си сгрешила
    da i az sam na tva mnenie
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Град
    Varna
    Не си сгрешила много...
    Малко е гадно спрямо приятелката на бившия ти, но да не ти пука... ак юо почнеш да се съобразяваш с приятелките на всеки каде ще му излезе края... горе главата.
    В мен се поражда малко завист към бившия ти
    А с приятелката ти друг пат правили ли сте такива неща...? - само ми е любопитно
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    i az imam vapros kam teb-na kolko si i kak e da prai6 troika?
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

ei ne se ot4aiva 6tom si re6ila da praite troika si praite troika,no 6tom toi si e imal priqtelka mn si sgre6ila malkata zatova dr p1t misli predi da go naprai6 qsno ina4e

Супер фен
    Грешна си Повече секс за теб няма да има

Фен
    Град
    Sofia
    ahhahaha
    kurvo malkaaaaaaa
    na 13 li si

Повече от фен
    Град
    Sofia
    еми не е най-хубавото нещо, което си могла да направиш, ама не е болка за умиране - той щом има приятелка е по-лошия в случая
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

greshnica,prokajena 6te te lin4uvame
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Голям фен Аватара на Devilka

Цитирай Първоначално написано от djeini
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Abosolutno i ti stava kofti nali ........e.Togava mislq i sama moje da si otgovori6 na vuprosa dali si sgre6ila
    съгласна съм!

ми ако си го искала и е било ей така за момента и пове4е никога6 е ок.надали е не6о сериозно,въпреки 4е аз 6е се побъркам ако разбера 4е приятеля ми е праил тройка с бив6ата си.ни6о ли4но,казвам ти как попринцип трябва да е,но аз съм ужасно ревнина тъй 4е то4но тея разбирания ми обягват
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

:)

E che shto da si vinovna.. toi daje e po-vinoven ot teb shtom si ima priqtelka che i bash 3-ki da prai .. nachi gadjeto mu ne si zaslujava ai da ne ti puka napraila si napraila si .. ama kat she praish 3-ki poeche gledai da si nqqt priqtelki
    Fuck me I`m famous..

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Като я чета тая тема и ми става смешно нз що. Цялата история е яко объркана Правила тройка тя A гарнитура имаше ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си