- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- troika
pravih troika biv6iq mi priqtel,az i edna moq priqtelka....sgre6ila li sum nqkade ili ne....pri polojenie 4e toi si ima priqtelka....![]()
Ми след като си има приятелка според мен си сгрешила![]()
мдам, как така ще направиш. Нали той си има приятелка.Амааа пак и той щом се е съгласил(пък даже и на тройка) не заслужава гаджето си.Не е било правилно иии двамата имате вина (пък даже и твоята приятелка дето и тя е участвала)![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
ПарцалПървоначално написано от MalKa7a^
Самия факт че имаш нужда някой да ти каже дали си сгрешила или не показва колко си несигурна - защо по дяволите правиш секс при положение че не знаеш какво искаш?Колкото до това правилно ли е - в крайна сметка и тримката сте виновни така че майната и на приятелката му - след като той не е помислил за нея ти ли трябва да го правиш?Аз никога не бих се хванала с човек с приятелка ама ти си знаеш де - няма да те съдя...
Не за вражда, за обич съм създадена!
ам я ся се замисли ... колко ли пъти докато сте били гаджета той е правил тройки с други и се е кефел, а ти си мислела че е някъде с приятели, да речемПървоначално написано от MalKa7a^
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Abosolutno i ti stava kofti nali ........e.Togava mislq i sama moje da si otgovori6 na vuprosa dali si sgre6ilaПървоначално написано от DarkAngelOfHope
da ne ti puka
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Изпонае***те се и ся тръгна да питаш дали си сгрешила?=D> Еми сгрешила си, ама навреме се усещаш..
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
ама ти си много тъпа ма как така ше праиш троика с тоя тип след като ти е бивш и след като ти си му бивша също???
АМАН ДА ПУКНЕШ ОТ ХИПЕРТРОФИЯ НА КЛИТОРА
da i az sam na tva mnenieПървоначално написано от Габчето
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Не си сгрешила много...
Малко е гадно спрямо приятелката на бившия ти, но да не ти пука... ак юо почнеш да се съобразяваш с приятелките на всеки каде ще му излезе края... горе главата.
В мен се поражда малко завист към бившия ти![]()
![]()
А с приятелката ти друг пат правили ли сте такива неща...? - само ми е любопитно![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
i az imam vapros kam teb-na kolko si i kak e da prai6 troika?
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
ei ne se ot4aiva 6tom si re6ila da praite troika si praite troika,no 6tom toi si e imal priqtelka mn si sgre6ila malkatazatova dr p1t misli predi da go naprai6 qsno ina4e
![]()
Грешна сиПовече секс за теб няма да има
![]()
ahhahaha
kurvo malkaaaaaaa
na 13 li si
еми не е най-хубавото нещо, което си могла да направиш, ама не е болка за умиране - той щом има приятелка е по-лошия в случая![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
greshnica,prokajena 6te te lin4uvame![]()
![]()
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
съгласна съм!Първоначално написано от djeini
![]()
![]()
![]()
ми ако си го искала и е било ей така за момента и пове4е никога6 е ок.надали е не6о сериозно,въпреки 4е аз 6е се побъркам ако разбера 4е приятеля ми е праил тройка с бив6ата си.ни6о ли4но,казвам ти как попринцип трябва да е,но аз съм ужасно ревнина тъй 4е то4но тея разбирания ми обягватПървоначално написано от MalKa7a^
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
E che shto da si vinovna.. toi daje e po-vinoven ot teb shtom si ima priqtelka che i bash 3-ki da prai ..nachi gadjeto mu ne si zaslujava
ai da ne ti puka
napraila si napraila si .. ama kat she praish 3-ki poeche gledai da si nqqt priqtelki
Fuck me I`m famous..
Като я чета тая тема и ми става смешно нз що. Цялата история е яко обърканаПравила тройка тя
A гарнитура имаше ли?