.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Pobarkvam se..!

sad_girl_
    Guest

Pobarkvam se..!

Na4i haresvam edno mom4e ot moq klas golqm sladur e ,no ne e nqkyf super gotin ili koto i da bilo ,no li4no na men mi e sladyk samoto mu dyrjanie go krasi.I taka...toi mai haresva bif6ata mi best fr i edni drugi 2 momi4eta ot moq klas .Neznam oba4e postoqnno se s tqh se zanimava i na men mi obry6ta vnimanie no ne moga da go razbera dali me haresva ili ne a ne bih trygnala da mu spodelqm 4uvstvata si za6toto mislq 4e si li4i 4e go haresvam a i na nego mu kazaha pyk i nqa smisyl da go pitam dali me haresva za6toto sym si patila ot takiva gluposti i posle se 4uvstvam kofti kato vidq mom4eto.no naprao se pobyrkvam kato go vidq s nqkoe ot teq tri momi4eta mn mi e gadnu 4estno zn 4e problemyt mi nqma re6enie ,no az si spodelqm prosto taka..

sad_girl__
    Guest
    zabravih da spomena 4e kogato sqda do mene ili prosto ako minava pokrai mene mi obry6ta nekfo vnimanie zaka4a se no edva li tfa zna4i 4e me haresva...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Може и да те харесва,но да не го показва толкова... Прави му намеци, закачай се и гледай да си покрай него,да прекарвате повечко време заедно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Меко казано ми беше трудно да разбера всичко но...мисля че най добре е да се откажеш от него.Той се закача и с тебе...и с още някфи други там което значи че не е мн сериозен...А и това че е в класа ти не е добре...Помисли само ако нещо в отношенията ви се развали какво ще ти е докато прекарвате толкова мн време заедно в училище..
    just a kid۵

Мега фен Аватара на koalka
    Не е задължително да те харесва, но кой знае...
    Покажи му чувствата си.

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    ei ne biva da se predava6 ..kategori4no se bori!...smisal napylno e vyzmojno da si pada po teb..ili da si padne po teb zatova ne trqq se predava6!!!
    syglasn asym 4e trqq se vyrti6 okolo nego..no ne prekaleno!...gledai da mu e priqtno s tebe..neka po4ne sam da se vyrti okolo teb ..i taka posle nqkoi namek...ne6to ..6te se polu4i prosto vqrvai
    USPEH!
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Bta4e...toi 6tom se zaigrava s o6te 3 momi4eta zna4i NO CHANCE AT ALL YOU'VE GOT ...sry da go kaja
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

pf...poznata istoriq....no az kato priznah chustvata si na momcheto koeto haresvah vsichko si potragna kakto trqbva da bade i e ot klasa mi....no vij sega ako ne iskash da govorish na 4 ochi s nego mu prati sms ili nqkakva belejka no prosto iskai nqkakav otgovor ot nego shtoto samo taka da sedish i da se chudish "haresva li me ne me li haresva" nqma smisal....
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Град
    bulgaria
    Ne smqtam,4e tova 4e se zaka4a s nqkolko momi4eta e pokazatelno 4e ne q haresva ili ne stava.Vie kakvo iskate da se izolira i da ne ob6tuva s nikoi li,samo s momi4eto koeto go haresva.Sled kato otno6eniqta im ne sa qsni,kakuv e problema,neka si se kefi 4oveka.Zna4i li,4e nepremenno e nqkakuv,6tom ne obru6ta vnimanie samo na neq.A tova 4e sa ot edin klas-e i,dori da trugnat i posle da skusat,vqrno,4e 6te e malko kofti,ma ne e takava bolka za umirane.
    Macka,ako iska6 qsnota po vuprosa dali mom4eto te haresva-govori s nego,a ne se vkarvai v nekvi filmi sama

Мне , неа кфо да му казваш, просто ей така си се е задявал с тебе, както и с другите. Ама не знам, ако мислиш, че той си заслужава, що пък не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си