.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: edna stara liubov

musashiio
    Guest

edna stara liubov

znachi imah edna priqtelka predi godina,mnogo q obichah no skusahme,malko sled tova se razdelihme i ne uchehme v edno uchilishte,naskoro zapochnahme da izlizame s priqteli i s neq i az osaznah che oshte q obicham adski mnogo kakvo da naprava za da q spechelq pak ako tq ne me haresva.....

Ако тя не те иска, няма какво да направиш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``

Ако така се случи - Да, с1гласен с1м. Но ако има някаква искрица още която живее в нея.. бори се да спечелиш любовта и пак.. а п1к нестане ли, главата високо вдигната и прод1лжаваш напред, не е п1рвата не е и единствената.. има някоя друга която те чака " няк1де там "..

Дам подкрепям gPa3HuTeJl. Нищо няма да загубиш, ако опиташ да я спечелиш отново. УСПЕХ \/ \/

Град
    При сенките

Re: edna stara liubov

Цитирай Първоначално написано от musashiio
    znachi imah edna priqtelka predi godina,mnogo q obichah no skusahme,malko sled tova se razdelihme i ne uchehme v edno uchilishte,naskoro zapochnahme da izlizame s priqteli i s neq i az osaznah che oshte q obicham adski mnogo kakvo da naprava za da q spechelq pak ako tq ne me haresva.....
    Mi nakarai q da te haresa pak... dz.. shtom vednuj ste si pasnali moje da stane pak samo trqbva da q nakarash da te zaobikne,pokaji i che q obichash i durjij na neq podari i neshto nqkolko mili jesta i shte se razbere dali e vuzmojno
    Requiem for a dream....

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``

Ако така се случи - Да, с1гласен с1м. Но ако има някаква искрица още която живее в нея.. бори се да спечелиш любовта и пак.. а п1к нестане ли, главата високо вдигната и прод1лжаваш напред, не е п1рвата не е и единствената.. има някоя друга която те чака " няк1де там "..
    С 2 ръце подкрепям и 2мата. Ако тя не иска да има нищо общо с теб вече, няма АБСОЛЮТНО ник'в смисъл да се натискаш, само ще и паднеш в очите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си