.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    botco
    Guest

Kajete nqkolko nachina

Zna4i kajete Mom4eta...Nqkolko na4ina da zabavq erekciqta..Kakfito i da sa..i ako znaete gelove ili prezaravtivi kajete gi !

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Виж на търсачката, вече има давани подобни съвети.
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

ако си направиш чекия два-три часа преди акта мисля, че ще се забави, ама не е гаранция...
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от puhkav_mecho
    ако си направиш чекия два-три часа преди акта мисля, че ще се забави, ама не е гаранция...
    Помага помага... ама нито да е прекалено рано нито прекалено късно.
    Ако е прекалено рано... може да не подейства... а ако е късно, да не можеш да го дигнеш, така че съобразявай се.

PS: Говоря от личен опит.

Късмет!
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Не ми стана ясно ерекцията ли искаш да забавиш, или еякулацията? Има разлика... хмм.
    Ако, както подозирам, става дума за изпразването, защо не пробваш метода, разработен от Мастерс и Джонсън?
    Когато почувстваш, че ще свършиш, притисни силно основата на члена си и изчакай около половин минута (ако почувстваш нужда - и повече!). После възобнови тласъците. Може да се прилага многократно и е безвреден, но се изисква много контрол над волята.
    Не те съветвам да пробваш със спрейове или хапчета - това са само химични патерици, които не ти решават проблема. Ако случайно се озовеш без тях, ще се паникьосаш, защото ще си убеден, че без тях няма да се справиш - това е капанът на психологическата зависимост. В такава зависимост ще изпаднеш и ако използваш пръстени, гумени накрайници и... уфф, всичко, което е измислил болният човешки мозък, за да използва себеподобните си и да превръща проблемите им в машина за пари.

Цитирай Първоначално написано от mad_dog
    Ако е прекалено рано... може да не подейства... а ако е късно, да не можеш да го дигнеш, така че съобразявай се.

Късмет!

I az sum taka... predi seks 1-2 chasa si biq 1 chekiq i posle sex on tne beach...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Бургас
    Мдам темата трябва да се поправи... ерекцията... какъв смисъла да се забавя, и аз се подведох... за еякулация пита човекът предполагам. И затова дадох този полезен съвет... ползван не само от мен както виждам

Аз пък и свършвам в устата първия път и втория я ръгам 1 час

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Тръгваш с момиче, което не те привлича, струва ти се грозно и смята, че е малка за секс, така въобще и няма да ти стане в нейно присъствие.

Град
    Varna
    Опитай с малко алкохол, но малко не да се напукаш и после хич да не го дигнеш
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от Наде - Дървен Философ
    Не ми стана ясно ерекцията ли искаш да забавиш, или еякулацията? Има разлика... хмм.
    Ако, както подозирам, става дума за изпразването, защо не пробваш метода, разработен от Мастерс и Джонсън?
    Когато почувстваш, че ще свършиш, притисни силно основата на члена си и изчакай около половин минута (ако почувстваш нужда - и повече!). После възобнови тласъците. Може да се прилага многократно и е безвреден, но се изисква много контрол над волята.
    Не те съветвам да пробваш със спрейове или хапчета - това са само химични патерици, които не ти решават проблема. Ако случайно се озовеш без тях, ще се паникьосаш, защото ще си убеден, че без тях няма да се справиш - това е капанът на психологическата зависимост. В такава зависимост ще изпаднеш и ако използваш пръстени, гумени накрайници и... уфф, всичко, което е измислил болният човешки мозък, за да използва себеподобните си и да превръща проблемите им в машина за пари.

пробвал съм го това, ама е някво гадно , а сигурен ли си че е безвредно

П.С. Ако можеш да ми дадеш някакъв линк, където да има инфо за това ще ти бъда благодарен
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Shmatko
    Guest
    Аз пък няя ви кажа ква е цаката...

Цитирай Първоначално написано от mad_dog

Късмет!
    Как няма да го вдигне, да не е на 60?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Фен
    Град
    Dance Department
    Това за чекията явно при всеки е различно. Аз вчера 30 минути преди секса си направих една чикия и первия тек ми беше не повече от 5 минути на мен нищо не ми помага..... Така, че незнам с кво да ти помогна. И на мен това ми е голям проблем

Моят мъж веднъж си беше набил чекия сутринта и следобеда правихме секс и имаше резултат
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Бургас
    То си зависи и от чекията де... И "бай д уей" ... ако са източиш целия на макс... не е много лесно. Абе ... с правилната мома, винаги е лесно!

Guest
    абе колеги кви са тия методи на незнам си кой и али бали чекий и така на татък!
    цаката е следната......(споделеното по-долу е от личен опит и не гарантирам че ще действа при всички)

започвате с дълга любовна игра което е страшно възбуждщо и забавя еякулацията на 1-вия тек ! няма смисъл да забавяш еякуацията си повече от 15 мин защото не е много безвредно и безболезнено (това е за 1-вия тек!) и не се притеснявай ако свършиш по-раникно (примерно около 10-тата минута) не забравяй че има рунд 2 който по принцип е най-приятен и дълъг както за мъжа така и за жената! 3-тия тек и нататък стават все по-дълги обаче и съпроводени с леки(и не толкова леки) болки в члена! не забравяйте че това е мускул и трябва да си почива все пак! а ако проблема ти е че свършваш по-рано от 7-8 минути съветвам те да се потренираш малко с чекий но тренирай овладяването на еякулацията а не чекията да играе роля на 1-ви тек ( 30 мин пред секс) както съветват по-горе ...извинявайте ама тва последното си е чиста проба комплексарство !!!! пробвай с малко маструбация да тренираш волята и от там еякулацията!
    успех!

Град
    Бургас
    И ти имаш право! Аз това с еякулация пред това... съм го пробвал веднъж по приятелски съвет, помогна... ама не става... "Изчакай малко" отиваш до тоалетната правиш там каквото ще правиш... връщаш се... и айде пак. Просто не става, глупаво е. А иначе с чикии не се занимавам от много време, само когато е наложително(при разни видове болки)...
    Та това за трейнинга, даже даскала по психо го е казвал, съветва и той човека.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от UnBornKb
    Виж на търсачката, вече има давани подобни съвети.
    Съгласна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си