Оффф ми значи..Има 1 момиче което харесваХ супер много , но то се даржеше хипер студено с мен и чувствата ми отминаха след около месец..То е от моя клас и всеки божи ден се виждаме...Онзи ден имах рожден ден...Имаше си пиене и сичко, весело беше ...Тя се напи и си легна на кревата , аз седнах до нея и я попитах как е..Тя отговори че е добре и мн весело си прекарва..В тоя момент нещо ми подксказа че трябва да я целуна и така и направих..Целунах я по устата, но не с език и тя ми каза "Не си пиян не прави глупости!" Аз казах извиняваи и я оставих ,след маалко тя доиде и ме гушна , целуна ме по устата и тя и аз реших да пусна език .. и от тогава цялата вечер (8-11) Не спряхме да се натискаме..Обаче след Р.Д.-то осъзнах че наистина я ОБИЧАМ само като приятелка ..Тя каза че ходим, а аз я попитах дали има чувства към мене , тя каза ДА и ми зададе същия въпрос , но аз отговорих с НЕ и тя се разплака.След това продължихме да си говорим и тя каза ,че ще го забрави но.... Днес в у-ще се правеше че не ме познава и ме изолираше а уж се разбрахме да забравим сичко и да останем приятели...Момичето е наистина карсиво и супер мноу държа на него .. Незнам точно какви са чуствата му към мене,знам само че ги има , но искам да си я върна..Тя ме избягва и прочие и никак не ми е приятно...Кажете ми как да постъпя и толкова ли е лоша постъпката ми... ?!