.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    TKSD2189 !!!
    Guest

Как да е навия само за 1 път ?!

Има едно момиче от класа, дет си пада големо курве и по принцип ако подходя внимателно спокойно мога да е упрявя или да ми напрай една свирка и след тва сичко да си е по старо му... в смисал нещо като ''неангажиращ секс''

Но просто незнам как да подхода кво да кажа
    Някакъв намек ли да направя какво ?

(само без излшни коментари, и ако смятате че съм тъп, арогантен прост и тн.. запазете го за себе си... )

Опитните да казват

Викаш я у вас за по кафе... и ако не е руса ще се досети за кво.. ама е ако е руса.. напрао и кажи ела са е**м у нас.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

6tom kazva6 4e si pada "malko" kurve vkarai i edna burza oferta
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Викаш я у вас за по кафе... и ако не е руса ще се досети за кво.. ама е ако е руса.. напрао и кажи ела са е**м у нас.
    Хаха, руса е и е много простичко
    Ама май проблема ми е че тя си пада по супер газарите, аз не съм газар (в смисал просто не съм мега фешън... но пък момичетата ме харесват... красив съм (не да се хваля просто се описвам)) това дали ще е проблем

Е щом е руса направо и го кажи.. щото от намеци няма да се усети..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

xaxa

mi moq komentar e naistina da q vikne6 na kafe U VAS...da si go piinete v tvoita staq da polafite malko ako tq se otpusne i si govorite purvite 10min spokoino dokarq na sre6tata 6e si i go butnal ne se pritesnqvai.ama ako e stesnitelna po dore ne se mu4i qvno samo na gazari puska a ti nqma da q zadovoli6 v taq nasoka......moi savet , ako probva6 ni6ty nemoje da izgubi6.......
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от nemepoznava6
    6tom kazva6 4e si pada "malko" kurve vkarai i edna burza oferta
    Именно
    да слуша

xvaniq za zadnika i i kazi 4e 6e q 4uka6 i da vidim kvo 6e stane

Re: xaxa

Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    mi moq komentar e naistina da q vikne6 na kafe U VAS...da si go piinete v tvoita staq da polafite malko ako tq se otpusne i si govorite purvite 10min spokoino dokarq na sre6tata 6e si i go butnal ne se pritesnqvai.ama ako e stesnitelna po dore ne se mu4i qvno samo na gazari puska a ti nqma da q zadovoli6 v taq nasoka......moi savet , ako probva6 ni6ty nemoje da izgubi6.......
    Стеснително курве? Не съм чувал за такива. Еми човек нещата са много относителни-нито знаем какви са ви отношенията, нито нищо... Трябва поне да си приказвате така и то по яки разговори, а не здрасти-чао и да сте предразположени един към друг. Всмисъл примерно ако я плеснеш по задника докато минава покрай теб, но леко само ей така за закачката какво ще направи? Ако ти се развика забрави, но ако примерно само се обърне и те погледне със усмивка, можеш да минаваш направо на въпроса, но го кажи с насмешка, защото ако види, че сериозно искаш да я ебеш може да се стресне, да ти се развика и да не ти проговори повече, а тогава няма да стане работата Ае важното е да си уверен, а не да отидеш и да й кажеш "Ами такова... ъъъ... аз искам.... ъъъъ да ти го мушна..... ти искаш ли?".... Сам си прецени човек немога да ти дам никакъв конкретен съвет

Guest
    Оооо говорим си много аз съм доста общителен, както и тя знаем се от 4 години и говорим на сякви теми
    Чат пат и по дупето е пляскам ... но проблема е че... аз си падма леко "шегаджия" хаха и ако и кажа докато е държа за задника "Ща праскам" тя ще каже добре и няма да ме вземе на серионо може да пробвам тва с кафето

Мерси се пак

Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    Стеснително курве? Не съм чувал за такива. Еми човек нещата са много относителни-нито знаем какви са ви отношенията, нито нищо... Трябва поне да си приказвате така и то по яки разговори, а не здрасти-чао и да сте предразположени един към друг. Всмисъл примерно ако я плеснеш по задника докато минава покрай теб, но леко само ей така за закачката какво ще направи? Ако ти се развика забрави, но ако примерно само се обърне и те погледне със усмивка, можеш да минаваш направо на въпроса, но го кажи с насмешка, защото ако види, че сериозно искаш да я ебеш може да се стресне, да ти се развика и да не ти проговори повече, а тогава няма да стане работата Ае важното е да си уверен, а не да отидеш и да й кажеш "Ами такова... ъъъ... аз искам.... ъъъъ да ти го мушна..... ти искаш ли?".... Сам си прецени човек немога да ти дам никакъв конкретен съвет
    Баце,тва с плясването по дупето ще свърши ли работа ако се опитвам да разбера дали ена мацка ме харесва,в смисълаз да я плясна а тя ако се развика начи само си внУшавам как мислиш?

Еми човек, ако ти се развика много и почне да ти бие шамари... определено не те харесва, но пък от другата страна, ако само ти се усмихне не е гаранция, че те харесва.... Сам трябва да си прецениш

Еми човек, ако ти се развика много и почне да ти бие шамари... определено не те харесва, но пък от другата страна, ако само ти се усмихне не е гаранция, че те харесва.... Сам трябва да си прецениш
    Еми да но поне ще е някво начало,не е ли така?Ако ме набие няма смисъл вобще да се занимавам

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    вкарай й оферта "50 кинта за 2 часа секс?!?"
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Държа само да отбележа, че има момичета които са много чувствителни на темата "пляскане по задника" пък било то и много леко и непринудено. Дори да те харесва може да се обърне и такъв шамар да ти отвърти, че да не знаеш къде се намираш Просто някоя девойка със самочувствие и самоуважение смята този "метод" за доста унизителен. Определено не е това начина да се определи дали някоя девойка те харесва или не.

По темата: Пич съвета ми е следния: Покани я да гледате филм у вас и изтегли или някой много тъп или някой ужас.
    Ако не на първия, то поне на втория път ти е пуснала 100%
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN

Re: Как да е навия само за 1 път ?!

Цитирай Първоначално написано от TKSD2189 !!!
    Има едно момиче от класа, дет си пада големо курве и по принцип ако подходя внимателно спокойно мога да е упрявя или да ми напрай една свирка и след тва сичко да си е по старо му... в смисал нещо като ''неангажиращ секс''

Но просто незнам как да подхода кво да кажа
    Някакъв намек ли да направя какво ?

(само без излшни коментари, и ако смятате че съм тъп, арогантен прост и тн.. запазете го за себе си... )

Опитните да казват
    pokani q na kafe s raiber !
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Фен
    Град
    Sofia
    не знам дали си надут,ама си сдухан....курве и не може да я наебе...ХАХАХАХ

Мега фен
    На неграмотни писания не отговарям.

Фен
    Град
    Dance Department

Цитирай Първоначално написано от Adwokat

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    [quote="jony"]
    По темата: Пич съвета ми е следния: Покани я да гледате филм у вас и изтегли или някой много тъп или някой ужас.
    Ако не на първия, то поне на втория път ти е пуснала 100%

Град
    Sofia

Стеснително курве? Не съм чувал за такива.........
    Има стеснителни, които само да им го подадеш и ти го налапват чак до макарите. Така че предлагам да се осамотите някъде, и да и покажеш твоето малко "Аз" и ако стане нещо стане аконе поне ще знаеш че си опитал.

ПП:// оправи си правописът бре гъзар

krasiiiiiiii
    Guest

lqlqlqlq

Ahm i az s1m rusa,tfa ne zna4i 4e s1m typa...

purvo se postavi na neinoto mqsto i togava pravi vsqkakvi takiva izcepki

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Оооо говорим си много аз съм доста общителен, както и тя знаем се от 4 години и говорим на сякви теми
    Чат пат и по дупето е пляскам ... но проблема е че... аз си падма леко "шегаджия" хаха и ако и кажа докато е държа за задника "Ща праскам" тя ще каже добре и няма да ме вземе на серионо може да пробвам тва с кафето

Мерси се пак
    Кажи й го, не ти пречи да пробваш.И си мисля, че ако я викнеш на кафе може да си помисли, че имаш сериозни намерения към нея.По-добре я викни да гледате филм у вас.

Фен
    Град
    Sofia

Re: lqlqlqlq

Цитирай Първоначално написано от krasiiiiiiii
    Ahm i az s1m rusa,tfa ne zna4i 4e s1m typa...

mani gi tiq predrasudaci....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си