- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да е навия само за 1 път ?!
Има едно момиче от класа, дет си пада големо курве и по принцип ако подходя внимателно спокойно мога да е упрявя или да ми напрай една свирка и след тва сичко да си е по старо му... в смисал нещо като ''неангажиращ секс''
Но просто незнам как да подхода кво да кажа![]()
Някакъв намек ли да направя какво ?![]()
![]()
(само без излшни коментари, и ако смятате че съм тъп, арогантен прост и тн.. запазете го за себе си... )
Опитните да казват![]()
Викаш я у вас за по кафе... и ако не е руса ще се досети за кво.. ама е ако е руса.. напрао и кажи ела са е**м у нас.![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
6tom kazva6 4e si pada "malko" kurve vkarai i edna burza oferta![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
Хаха, руса е и е много простичкоПървоначално написано от Adwokat
![]()
Ама май проблема ми е че тя си пада по супер газарите, аз не съм газар (в смисал просто не съм мега фешън... но пък момичетата ме харесват... красив съм (не да се хваля просто се описвам)) това дали ще е проблем![]()
Е щом е руса направо и го кажи.. щото от намеци няма да се усети..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
mi moq komentar e naistina da q vikne6 na kafe U VAS...da si go piinete v tvoita staq da polafite malko ako tq se otpusne i si govorite purvite 10min spokoino dokarq na sre6tata 6e si i go butnal ne se pritesnqvai.ama ako e stesnitelna po dore ne se mu4i qvno samo na gazari puska a ti nqma da q zadovoli6 v taq nasoka......moi savet , ako probva6 ni6ty nemoje da izgubi6.......
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ИменноПървоначално написано от nemepoznava6
![]()
да слуша
xvaniq za zadnika i i kazi 4e 6e q 4uka6 i da vidim kvo 6e stane
Стеснително курве?Първоначално написано от MaRiNkA_16
Не съм чувал за такива. Еми човек нещата са много относителни-нито знаем какви са ви отношенията, нито нищо... Трябва поне да си приказвате така и то по яки разговори, а не здрасти-чао и да сте предразположени един към друг. Всмисъл примерно ако я плеснеш по задника докато минава покрай теб, но леко само ей така за закачката какво ще направи? Ако ти се развика забрави, но ако примерно само се обърне и те погледне със усмивка, можеш да минаваш направо на въпроса, но го кажи с насмешка, защото ако види, че сериозно искаш да я ебеш може да се стресне, да ти се развика и да не ти проговори повече, а тогава няма да стане работата
Ае важното е да си уверен, а не да отидеш и да й кажеш "Ами такова... ъъъ... аз искам.... ъъъъ да ти го мушна..... ти искаш ли?".... Сам си прецени човек немога да ти дам никакъв конкретен съвет
![]()
Оооо говорим си многоаз съм доста общителен, както и тя
знаем се от 4 години и говорим на сякви теми
![]()
Чат пат и по дупето е пляскам![]()
... но проблема е че... аз си падма леко "шегаджия" хаха и ако и кажа докато е държа за задника "Ща праскам" тя ще каже добре и няма да ме вземе на серионо може да пробвам тва с кафето
![]()
Мерси се пак![]()
Баце,тва с плясването по дупето ще свърши ли работа ако се опитвам да разбера дали ена мацка ме харесва,в смисълаз да я плясна а тя ако се развика начи само си внУшавамПървоначално написано от Lambo
как мислиш?
Еми човек, ако ти се развика много и почне да ти бие шамари... определено не те харесва, но пък от другата страна, ако само ти се усмихне не е гаранция, че те харесва.... Сам трябва да си прецениш![]()
Еми да но поне ще е някво начало,не е ли така?Ако ме набие няма смисъл вобще да се занимавамПървоначално написано от Lambo
![]()
вкарай й оферта "50 кинта за 2 часа секс?!?"![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Държа само да отбележа, че има момичета които са много чувствителни на темата "пляскане по задника" пък било то и много леко и непринудено. Дори да те харесва може да се обърне и такъв шамар да ти отвърти, че да не знаеш къде се намирашПървоначално написано от Lambo
Просто някоя девойка със самочувствие и самоуважение смята този "метод" за доста унизителен. Определено не е това начина да се определи дали някоя девойка те харесва или не.
По темата: Пич съвета ми е следния: Покани я да гледате филм у вас и изтегли или някой много тъп или някой ужас.
Ако не на първия, то поне на втория път ти е пуснала 100%![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
pokani q na kafe s raiberПървоначално написано от TKSD2189 !!!
!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
не знам дали си надут,ама си сдухан....курве и не може да я наебе...ХАХАХАХ
На неграмотни писания не отговарям.
![]()
Първоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
![]()
[quote="jony"]Първоначално написано от Lambo
![]()
Има стеснителни, които само да им го подадеш и ти го налапват чак до макарите. Така че предлагам да се осамотите някъде, и да и покажеш твоето малко "Аз" и ако стане нещо стане аконе поне ще знаеш че си опитал.Първоначално написано от Lambo
ПП:// оправи си правописът бре гъзар![]()
Ahm i az s1m rusa,tfa ne zna4i 4e s1m typa...![]()
purvo se postavi na neinoto mqsto i togava pravi vsqkakvi takiva izcepki
Кажи й го, не ти пречи да пробваш.И си мисля, че ако я викнеш на кафе може да си помисли, че имаш сериозни намерения към нея.По-добре я викни да гледате филм у вас.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от krasiiiiiiii
mani gi tiq predrasudaci....