.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: toaletnoto mlqko

Guest

toaletnoto mlqko

s toaletno mlqko il si mahate moliva za o4i i spiralata?za6toto mi emn 4udno kak...haide moliva da moje i da stane..oba4e spiralata?!kak to4no?
    i za da ne puskam 2ra tema...imam o6te 1 vaprosovolni li ste ot vodoustoi4iviqt moliv za o4i na Flor Mar?

Guest
    еми да с тоалетно мляко си махам и спиралата и молива,така както и останалия грим,само внимаваш да не ти влезе в окото

На мен пък ми е по-трудно да си махна молива (сигурно, защото е водоустойчив ), от колкото спиралата. А как точно става - на едно тампонче за лице слагам тоалетно мляко и търкам очетата. И молива и спиралата се махат просто трябва да имаш малко повече търпение.
    По втория въпрос - не съм го ползвала.

Град
    Бургас

..

Аз също с тоалетно мляко..

I az si maham spirala,moliv,ocna liniq,senki s toaletno mlqko.Probvala sum i s degrimator,toi predstavlqva neshto kato losionche,techno e i mn lesno se maha s nego grima.No e malko i svurshva burzo.Po aptekite go ima kum 1,5- be6e,no naposelduk vse si kupuvam edno i sushto toaletnp mlqko,ot koeto sum mn dovolna i vaob6te ne mi luti na o4ite-Biofresh 3 in 1 rozovko 6i6ence mn sum dovolna
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

И аз си махам молива и спиралата с тоалетно мляко,а иначе за другото,за което питаш-нз не съм го ползвала...
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Guest
    аз използвам дегримьор beauty formulas не е скъп и съм мн доволна от него \/ а тоалетното мляко мн ми люти на очите

Мега фен
    Град
    София
    Мда с тоалетно мляко? И даже ще ви препоръчам едно много добро - нa BioFresh е - Cleaning milk 3 in 1! Почистващо,тониэиращо и подхранващо.....попринцип не вярвам на теэи неща ,дето ги пишат,ама това е найстина много качествено и омикотява кожата около очите !Аэ съм много доволна Еххх ставам эа рекламен агент
    Таааа относно втория ти въпрос эа водоостойчивия,черен молив-не съм го полэвала
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    az polzvam toaletno mlqko.mn sam dovolna.maha i vodoustoi4ivite moliv i spirala.mn e hubavo i ne mi liuti.no ne znam dali go prodavat v BG,ponej emi e podarak ot France.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Мда с тоалетно мляко? И даже ще ви препоръчам едно много добро - нa BioFresh е - Cleaning milk 3 in 1! Почистващо,тониэиращо и подхранващо.....попринцип не вярвам на теэи неща ,дето ги пишат,ама това е найстина много качествено и омикотява кожата около очите !Аэ съм много доволна Еххх ставам эа рекламен агент
    Таааа относно втория ти въпрос эа водоостойчивия,черен молив-не съм го полэвала
    a kolko struva tova toaletno mlqko i kade go ima v aptekite ili v kozmeti4nite magazini?
    No matter where you go, there they are...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си