- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- toaletnoto mlqko
s toaletno mlqko il si mahate moliva za o4i i spiralata?za6toto mi emn 4udno kak...haide moliva da moje i da stane..oba4e spiralata?!kak to4no?
i za da ne puskam 2ra tema...imam o6te 1 vaprosovolni li ste ot vodoustoi4iviqt moliv za o4i na Flor Mar?
еми да с тоалетно мляко си махам и спиралата и молива,така както и останалия грим,само внимаваш да не ти влезе в окото![]()
На мен пък ми е по-трудно да си махна молива (сигурно, защото е водоустойчив), от колкото спиралата. А как точно става - на едно тампонче за лице слагам тоалетно мляко и търкам очетата.
И молива и спиралата се махат просто трябва да имаш малко повече търпение.
![]()
По втория въпрос - не съм го ползвала.![]()
Аз също с тоалетно мляко..![]()
I az si maham spirala,moliv,ocna liniq,senki s toaletno mlqko.Probvala sum i s degrimator,toi predstavlqva neshto kato losionche,techno e i mn lesno se maha s nego grima.No e malko i svurshva burzo.Po aptekite go ima kum 1,5- be6e,no naposelduk vse si kupuvam edno i sushto toaletnp mlqko,ot koeto sum mn dovolna i vaob6te ne mi luti na o4ite-Biofresh 3 in 1 rozovko 6i6ence mn sum dovolna![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
И аз си махам молива и спиралата с тоалетно мляко,а иначе за другото,за което питаш-нз не съм го ползвала...![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
аз използвам дегримьор beauty formulas не е скъп и съм мн доволна от него \/ а тоалетното мляко мн ми люти на очите
![]()
Мда с тоалетно мляко? И даже ще ви препоръчам едно много добро - нa BioFresh е - Cleaning milk 3 in 1! Почистващо,тониэиращо и подхранващо.....попринцип не вярвам на теэи неща ,дето ги пишат,ама това е найстина много качествено и омикотява кожата около очите !Аэ съм много доволнаЕххх ставам эа рекламен агент
![]()
![]()
![]()
Таааа относно втория ти въпрос эа водоостойчивия,черен молив-не съм го полэвала![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
az polzvam toaletno mlqko.mn sam dovolna.maha i vodoustoi4ivite moliv i spirala.mn e hubavo i ne mi liuti.no ne znam dali go prodavat v BG,ponej emi e podarak ot France.![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
a kolko struva tova toaletno mlqko i kade go ima v aptekite ili v kozmeti4nite magazini?Първоначално написано от Presley`n`Sum
No matter where you go, there they are...