.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    СПЕШНО Е
    Guest

Проблем относно кожата на лицето ми

Имах пъпки АКНЕ младежки така нали разбирате..вече се изчистиха почти 2-3 има само , обаче има един проблем - остават ми някакви следи от пъпките...такива червени точки по кожата като рани(белези) , а иначе е гладко като пипнеш.Какво да направя , за да ми се изчисти?

mandolinka
    Guest

pomoshhhh

maleeeeeeeeeeeee az pak imam AKNEEEEEEE ujasssssssss 6te umraaaa cqloto mi lice e v papki........ujasno e napravo,nikoga ne e bilo taka vinagimi e bilo chisto.....no postoqnno si pukam papkite i izlizat vse poveche i poveche!slagam fon dio ten no ne se skrivat izob6to...kvo da pravq milichki ..ne moga da hodq takaa ((((((( ot 4 dena nikade ne sam izlqzla zaradi liceto mii molq vi kajete neshto po vaprosa ...!!!

1111
    Guest
    ВЯРНО Някой , които разбира да отговори моля

.....
    Guest
    pomognete pls i az sam taka

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    За белезите пробвай с някакво мазило за заличаване - Madecassol, Contratubex... Нещо такова.
    А за акнето идете на дерматолог да ви препоръча нещо подходящо.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    За белезите пробвай с някакво мазило за заличаване - Madecassol, Contratubex... Нещо такова.
    А за акнето идете на дерматолог да ви препоръча нещо подходящо.
    А така не могат ли да махнат от миене или?

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Може и да изчезнат с времето, може и да останат. Но не е ли по-лесно и сигурно щом има подходящи лекарствени средства да ги ползваме?

goodgame
    Guest
    kolko pari вървят горе/долу ?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ами консултирай се с дерматолог....

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ммм за белезите ти предлагам да се консултираш с дерматолог,които сигурно ще ти препоръча химически пилинг..само да ти кажа,че тоя пилинг с киселина НЕ се прави върху пъпки,а е за белези..много боли,аз само 1 път съм ходила и няма да завторя и определено имаше ефект,нищо ми няма сега на лицето..ама все пак аз имах само по 2-3 такива точки на бузите и тва беше.. мисля,че е към 30-50 кинта,но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си го направи в болница,а не в конзметично студио!!

за пъпките - пак на дерматолог,има сумати лекарствени средства на La Roche Posay,Лиерак,Avene(не AVON !!) и т.н...след консултацията лекарят ще ти препоръча най-подходящото за твоя тип коя..цените им са между 10 и 50 лева,но наистина имат ефект..друго подходящо за локално приложение върху пъпките е Акне out active.то е към 5-7 лв мисля..

Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

sto000p
    Guest
    интересуваше ме Madecassol, Contratubex по колко пари са

Град
    вввдотайемапигдотком
    Contratubex е 14-15lv.другото не съм и го чувала..ама колко има ефект е другвъпрос..казвам ти - дерматологи пилинг.тва е.

ss
    Guest
    утре ще потърся :P

Град
    вввдотайемапигдотком
    във всяка аптека.поискай и брошурки на другите фирми козметка,които ти изредих.

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Madecassol повече работа върши при белези, ама за сметка на това е 25-30 лв. за 10 мл.
    Всъщност наистина по-добрата идея е пилинга, поне си сигурен, че ще те изчисти, докато с тия мазила се чисти докато са пресни белезите и трябва много редовно и старателно да ги ползваш...

stel
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Madecassol повече работа върши при белези, ама за сметка на това е 25-30 лв. за 10 мл.
    Всъщност наистина по-добрата идея е пилинга, поне си сигурен, че ще те изчисти, докато с тия мазила се чисти докато са пресни белезите и трябва много редовно и старателно да ги ползваш...
    Madecassol struva 8 lv. i ne e to4no za premahvane na belezi, a za stimulirane zazdravqvaneto na uporiti rani. Za belezi nai dobur e Contactubex 12 lv. polzva se vseki den po nqkolko puti do premahvane na belega.

Guest
    Някъде бях прочел, че контратубекса също предотвратява появата на пъпки, верно ли е това ?

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Contratubex си го бях купувала за 10лв аз .. иначе не мисля, че предотвратява появата на пъпки, все пак той е за локално лечение на белези.
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Guest
    На мене контратубекса ми помогна леко се заличиха,но трябва много постоянство

Мико
    Guest
    ми ..какво да ви кажа че е нормално да има пуберки е нормално
    аз съм се мазал до сега със салицилов спирт ама мноо одавна ии някакво какво беше ....като хавлиена кърпичка ...ааа кисе некфо май беше ...като се къпеш си търкай лицето с него ..правил съм го и ми помага ...е има тук там 1-2 ма дрее ми
    даже оня ден в магазина не искаха да ми дадат бира че съм нямал 18
    на тая като и лепнах личната карта и книжката вика ауууууу ма ти скоро 20 правиш бре вика не ти личи ...
    така че пробвайте с тия неща (спирта доколкото знам ги изгаря - само глей да не си земеш некой як спирт да се унищожиш) и съм си пич

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си