.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Снощи...

Повече от фен
    Град
    lunata

Снощи...

Ебах ва...
    wtf

Ти хубаво си се хвалиш ама без подробности не е интересно.Айде следващия път очакваме повече
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Pf tupo, tupo ,tupo, mene kakvo me gree -ebal li si q ,ne si li kolko ,kak i kude ,zadovolena li e ili ne.Tazi tema e bezmislena

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Ти хубаво си се хвалиш ама без подробности не е интересно.Айде следващия път очакваме повече
    Аз не се хваля, уважаема. Изтървах въпроса, който щях да задам ама и раздела обърках ...

Искам някво успокоително, щот раотата не е добре, не знам кво ми е не мога да стана от стола, кофти ми е сутринта драйвах... и както спименах ме болят и двете глави... ще отида на уролог да ми прегледа хуйчеца.

Лек ден.
    wtf

Posle otidi i na psihiatur
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Добре че уточни че не се хвалиш щото по нищо не може човек да разбере хвалиш ли се, оплакваш ли се.Айде оздравявай по-скоро, че да си готов за нови подвизи
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Добре че уточни че не се хвалиш щото по нищо не може човек да разбере хвалиш ли се, оплакваш ли се.Айде оздравявай по-скоро, че да си готов за нови подвизи
    Мерси за разбирането... изпих 2 аналгина лягам си да спя, че не е добре работата.
    wtf

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Някой да направи на темата "заключ"
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от djeini
    Pf tupo, tupo ,tupo, mene kakvo me gree -e*** li si q ,ne si li kolko ,kak i kude ,zadovolena li e ili ne.Tazi tema e bezmislena
    ti pa shot si mn SMISLENA pone da beshi napisala prailno dumata " БЕЗСМИСЛЕНА " (*,)

Мега фен Аватара на koalka
    Браво, но нямаше нужда от тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си