- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Снощи...
Ебах ва...
wtf
Ти хубаво си се хвалиш ама без подробности не е интересно.Айде следващия път очакваме повече![]()
Не за вражда, за обич съм създадена!
Pf tupo, tupo ,tupo, mene kakvo me gree -ebal li si q ,ne si li kolko ,kak i kude ,zadovolena li e ili ne.Tazi tema e bezmislena
Аз не се хваля, уважаема. Изтървах въпроса, който щях да задам ама и раздела объркахПървоначално написано от Radeto_
...
Искам някво успокоително, щот раотата не е добре, не знам кво ми е не мога да стана от стола, кофти ми е сутринта драйвах... и както спименах ме болят и двете глави... ще отида на уролог да ми прегледа хуйчеца.
Лек ден.![]()
wtf
Posle otidi i na psihiatur![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Добре че уточни че не се хвалиш щото по нищо не може човек да разбере хвалиш ли се, оплакваш ли се.Айде оздравявай по-скоро, че да си готов за нови подвизи![]()
Не за вражда, за обич съм създадена!
Мерси за разбирането... изпих 2 аналгина лягам си да спя, че не е добре работата.Първоначално написано от Radeto_
![]()
wtf
Някой да направи на темата "заключ"![]()
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
ti pa shot si mn SMISLENAПървоначално написано от djeini
pone da beshi napisala prailno dumata " БЕЗСМИСЛЕНА " (*,)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()