.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

загазих и то яко
    Guest

моля помогнете загазих страшно

искам да ви кажа как загазих и сега искат да ме сма4кат от бой,имам приятел с който само си говорим и споделяме но неговата приятелка разбра и сега искат да ме бият,кажете как да и кажа 4е няма нищо м/у нас.тя си е втълпила такива глупости 4е направо незнам какво да права.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    да те бият?тая нормална ли е бе..
    кажи на приятелят и да говори с нея,ти нямаш нищо общо със скандалите в тая връзка и с психичните отклонения и мании на жена му
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Shmatko
    Guest
    Ми фани си гадже.
    От приказки няя смисъл оти сте хормонални топки иначе казано ТИЙН!

загазих и то яко
    Guest
    [quote="ABSOLUT`me"]да те бият?тая нормална ли е бе..
    кажи на приятелят и да говори с нея,ти нямаш нищо общо със скандалите в тая връзка и с психичните отклонения и мании на жена му
    [/quote

казах му но тя е наистина побаркана и незнам на какво е способна,а ние просто сме приятели

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    be i da si hvanesh gadje mai polza nqma da ima!emi pootdalechi se za malko ot nego!nali znaesh vlubenata jena e super zabludena i si misli,che vseki iska da i vzeme gadjeto!pogovori s nqkoq neina priqtelka i i obqsni situaciqta i posle da i povliqqt nqkak na neq!ba kude q e nameril taq poburkana jena!da ostavi momcheto da disha we...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Еми той да говори с нея, ти говори с нея... Ако пък няма резултат, 666те го отнесе666. Един бой... 666те го преживее666 някак си.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Една съученичка на бившия я беше страх от мен Обаче аз само изглеждам бойна Иначе тази явно е луда, защо да те бие, да набие мъжа си, ако мисли, че имате нещо общо. Ама...лапета, смешни сте.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    ..Ама...лапета, смешни сте.
    Детски работи.. Еб* му майкта много биячи станаха в днешно време, всеки те бие п1к после набит си ходи... тц..тц..

ХАХАХ Тази приятелката на приятеля ти неква откачалка на 13-14 ще да е ... Ами кво да ти кажа излезте вие тримата и я накарайте да проумее, че между вас двамата няма нищо интимно и т.н. А ти знаеш ли все пак, защо тя твърди, че между вас има нещо? Да не би да сте и дали некакъв повод? Щото дедазнам само заради приятелски разговори да тръгва да те бие .. знам ли Айде успех мила

Град
    При сенките

Re: моля помогнете загазих страшно

Цитирай Първоначално написано от загазих и то яко
    искам да ви кажа как загазих и сега искат да ме сма4кат от бой,имам приятел с който само си говорим и споделяме но неговата приятелка разбра и сега искат да ме бият,кажете как да и кажа 4е няма нищо м/у нас.тя си е втълпила такива глупости 4е направо незнам какво да права.
    I ti si se oplashila ot nekva drisla?;/
    Requiem for a dream....

Явно мноо ревнува, а и личи че избива яко комплекси. За кво се страхува? Да не би той да предпочете теб пред нея? И ако е така кво? Да не се мисли за единствена и неповторима? Имаш родители , имаш полиция, имаш училищен съвет и т.н. .... и не се плаши, куче дет лае не хапе (отнася се за хора)

Guest
    Еее веднъж да набият момичето вместо момчето ебати якото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си