.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Guest
    Не мога да ви разбера. Какво му е на човека ? Кво й е на темата ? Просто споделя. Тва че вие сте тъпи и не разбирате си е ваш проблем. Епа и аз да бех на негово място и аз щях да ги пребия.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не мога да ви разбера. Какво му е на човека ? Кво й е на темата ? Просто споделя. Тва че вие сте тъпи и не разбирате си е ваш проблем. Епа и аз да бех на негово място и аз щях да ги пребия.
    И аз, но ако беше истина... , а той горкия нещасник си измисля, май!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Re: само споделям

Цитирай Първоначално написано от Feel Lonely
    Цитирай Първоначално написано от онзи
    Преди години, обичах аз едно момиче, но я хванах на калъп с един мой познат - пребих ги!
    Преди години, падахме си няколко човека по едно момиче - тя тръгна най малоумния - не ги пребих, но ми се искаше!
    Преди година - ходех с едно момиче, но тя ми каз, че иска да се разделим - дадох и свобода - по късно я срещнах с еди обитак - пребих ги!
    Скоро двама си падахме по едно момиче - тя тръгна с трети миризлив (т.е. без лична хигиена) - бихме го само с ритници (беше ни гнус)

Май имам проблем с агресията
    Imash problem s fantaziqta...
    I az taka mislq

Бе аз още вчера му казах на тоя да затвори тъпия браузър и да ходи да гледа как се е*ат мравките, ама на, тоя е глупец и такъв ш' си остане до края. Блазе и на тая, дето ш' го земе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си