До скоро имах 4овек, на когото могада раз4итам винаги, на когото мога да се доверя... Е ве4е не е така . С най-близката ми приятелка бяхме всеки ден заедно. Тя ми е помагала толкова много пъти, както и аз на нея. Никога до сега не се бях доверявала до такава степен на някого . Ето, 4е сега тя си има приятел и прекарва цялото си време с него. Не успява да ми отдели дори 1 4ас . Разбирам, 4е й харесва да е с него и се радвам, 4е е сре666тнала подходя666т за нея 4овек, но не ми харесва това, 4е ве4е сяка666 дори не й се излиза с мен . Хиляди пъти сме си казвали, 4е заради мом4е няма да си прецакваме отно666енията, но ето, 4е това се слу4ва .
Аз, по принцип, не вярвам в приятелството, а тя толкова пъти се е опивала да ми обясни, 4е такова не666то съ666тествува. Сега, когато бях на път да повярвам, именно тя ми доказа, 4е не е така .
Не държа да ми давате съвети(ако все пак някой иска, нека пи666е), просто пускам този пост, за666тото ми се събра доста и искам да го споделя с някой(и явно е по-добре да е непознат)