.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Няма да пускам сега цитати, 666те отговоря на вси4ки.
    С нея сме близки от около 2 години. През този период и аз съм имала приятел и не съм я омаловажавала по никакъв на4ин(е вярно, 4е контактите ни не бяха толкова 4ести).
    Старая се максимално да проявя разбиране. Влюбена е, ок. Това оба4е не мисля, 4е я оправдава .
    Не харесвам приятеля й, за666тото ми е малко ску4ен. Освен това, когато съм била с тях, седя и мъл4а. Той постоянно й говори не666то. Когато аз запо4на да приказвам, той ме прекъсва, казва й не666то, а тя веднага му отговаря. Аз млъквам...
    Откровен и директен 4овек съм. По време на 1вия разговор си й казах вси4ко, то4но както си е. Нямам навика да овъртам и т.н. ... Резултат няма...
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Syvet ne moga da ti dam samo da te pomolq da pi6e6 normalno bez 666.. mn drazni tva

Guest
    Цитирай Първоначално написано от honda^
    Няма да пускам сега цитати, 666те отговоря на вси4ки.
    С нея сме близки от около 2 години. През този период и аз съм имала приятел и не съм я омаловажавала по никакъв на4ин(е вярно, 4е контактите ни не бяха толкова 4ести).
    Старая се максимално да проявя разбиране. Влюбена е, ок. Това оба4е не мисля, 4е я оправдава .
    Не харесвам приятеля й, за666тото ми е малко ску4ен. Освен това, когато съм била с тях, седя и мъл4а. Той постоянно й говори не666то. Когато аз запо4на да приказвам, той ме прекъсва, казва й не666то, а тя веднага му отговаря. Аз млъквам...
    Откровен и директен 4овек съм. По време на 1вия разговор си й казах вси4ко, то4но както си е. Нямам навика да овъртам и т.н. ... Резултат няма...
    Това е просто отвратително от нейна страна... Щом вече си говорила с нея и е нямало никакъв ефект няма смисъл да говорите пак...само ще се изнервите още повече. Е какво тя по цял ден ли е с него? И през деня и вечерта? Това е супер тъпо - да се влюбиш и всички останали едва ли не да умрат за теб. Просто спри да я търсиш въобще...няма никакъв смисъл да продължаваш. Намери си нови приятели и ако тя поиска нещо от теб ще те намери..не мислиш ли?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това е просто отвратително от нейна страна... Щом вече си говорила с нея и е нямало никакъв ефект няма смисъл да говорите пак...само ще се изнервите още повече. Е какво тя по цял ден ли е с него? И през деня и вечерта? Това е супер тъпо - да се влюбиш и всички останали едва ли не да умрат за теб. Просто спри да я търсиш въобще...няма никакъв смисъл да продължаваш. Намери си нови приятели и ако тя поиска нещо от теб ще те намери..не мислиш ли?
    Ами аз си имам доста приятели, с които да излизам насам-натам, но само с нея споделях толкова много . Тя знае стра666но много не666та за мен, които не бих ги казала на никой друг. Не съм сгре666ила с това, 4е й се доверих, но просто се 4увствам изоставена. Наистина е тъпо да прекарва666 цялото си време с гаджето, но... Абе тя си знае. Аз не виждам смисъл да я търся и само да и досаждам.

Споко мацка, ще се усети твоята приятелка, че е постъпвала грешно и ще ти се извини. Въпрос на време е. После само да не съжалява за постъпката си. Ама така е, хората се осъзнават какво са направили, чак когато вече се е случило. И с нея ще стане така, просто я остави ся да видим колко ти е приятелка.

Фен
    Град
    BG
    аз си мисля, че ревнуваш ....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Град
    У нас Си (=
    А може би приятелството е точно това...да правиш компромиси за сметка на собственото си щастие. Ако се опиташ да ги разделиш, ти наистина ще постъпиш ужасно. Повярвай, има приятелство и ако ти се радваш на щастието й и ги оставиш да се радват на любовта си, без да хленчиш, че я губиш, наистина ще си изпитала значението на тази дума. Приятелство не значи само споделяне, а и разбиране и поставяне в положението на другия.

ПП. Не съм чела ничии коментари, така че съжалявам ако съм повторила нечие мнение.

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    А може би приятелството е точно това...да правиш компромиси за сметка на собственото си щастие. Ако се опиташ да ги разделиш, ти наистина ще постъпиш ужасно. Повярвай, има приятелство и ако ти се радваш на щастието й и ги оставиш да се радват на любовта си, без да хленчиш, че я губиш, наистина ще си изпитала значението на тази дума. Приятелство не значи само споделяне, а и разбиране и поставяне в положението на другия.

ПП. Не съм чела ничии коментари, така че съжалявам ако съм повторила нечие мнение.
    Аз нямам намерение да ги разделам!!! Тя е 666тастлива с него, за666то да ги разделям?! Тя си ре666ава какво да прави все пак... Не съм от тоя тип хора

Опитай се да преодолееш ревността си.Тя е щастлива с него и го обича но и теб те обича като фр и това че има гадже не променя чувствата и към теб
    just a kid۵

Супер фен
    Стига рива,стига ! Аз едно време казах ли ти,че няма приятелки и,че винаги един ден се разочероване една от друга м? Казах ти го нали?...Тогава ти ми твърдеше обратното,но ето сега и ти се сблъска с реалноста!И да не ти пука !
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

blaze vi pone imate priqteli i to istinski a pak az si nqmam nikakvi nqma s kogo da si spodelq ni6ti i za tova si namerix re6enie pone taka mislq napravix si dnevni4e i si pi6a vsi4ko e az ot kakto se pomnq si imam dnevni4e.ama nqma lo6o v tova nali?vse pak az nqmam doverie i vqra na nikoi taka 4e e po dobre otkolkoto da spodelq s nqkakvi klukarki/

Голям фен
    Град
    sofia
    pro4etoh iztoriqta ti samo do polovinata za6toto mi e mnogo poznato...s mene se slu4i su6toto...samo 4e nie bqhme 4 priqtelki i ednata si nameri gadje i po4ti ni zabravi...vseki den bqha zaedno i sqka6 nie ne su6testvuvame,e da oba4e sled godina toi q zarqza i tq prestana sqka6 da su6testvuva,sprq da qde napravo si iz4ezna i nali se se6ta6 4e ne moje da q ostavime v takuv moment....bqhme s neq,pomagahme i s kakvoto mojem no tq taka i taka go prejivq mnogo trudno...kakto i da e suvze se leka poleka....
    ta tova koeto moga da ti kaja e 4e i na tebe 6te ti se slu4i su6toto da si nameri6 nqkoi s koito da iska6 da prekarva6 pove4e vreme dori ot kolkoto si prekarvala s priqtelkite ti...mnogo dobre znam kak se 4uvstva6 no to e do vreme...6te si nameri6 i ti nqkoi ne se pritesnqvai
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Re: "Никога няма..."

До скоро имах 4овек, на когото могада раз4итам винаги, на когото мога да се доверя... Е ве4е не е така . С най-близката ми приятелка бяхме всеки ден заедно. Тя ми е помагала толкова много пъти, както и аз на нея. Никога до сега не се бях доверявала до такава степен на някого . Ето, 4е сега тя си има приятел и прекарва цялото си време с него. Не успява да ми отдели дори 1 4ас . Разбирам, 4е й харесва да е с него и се радвам, 4е е сре666тнала подходя666т за нея 4овек, но не ми харесва това, 4е ве4е сяка666 дори не й се излиза с мен . Хиляди пъти сме си казвали, 4е заради мом4е няма да си прецакваме отно666енията, но ето, 4е това се слу4ва .
    Аз, по принцип, не вярвам в приятелството, а тя толкова пъти се е опивала да ми обясни, 4е такова не666то съ666тествува. Сега, когато бях на път да повярвам, именно тя ми доказа, 4е не е така .
    Не държа да ми давате съвети(ако все пак някой иска, нека пи666е), просто пускам този пост, за666тото ми се събра доста и искам да го споделя с някой(и явно е по-добре да е непознат)
    Ами това е. Аз доскоро си мислех че само гаджетата идват и си отиват, пък то и с приятелите ставало същото. Дори и добрите приятели.
    Freeze your soul.

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Стига рива,стига ! Аз едно време казах ли ти,че няма приятелки и,че винаги един ден се разочероване една от друга м? Казах ти го нали?...Тогава ти ми твърдеше обратното,но ето сега и ти се сблъска с реалноста!И да не ти пука !
    malko_sladur4e аз както писах горе в някой от постовете, съ666то не вярвам в приятелството. Но запо4нахме да водим този спор, за666тото ти натяква666 твоето мнение по въпроса . Еми това е нередно . Не си никоя, 4е да казва666 на тоз и оня "Няма666 приятели, не го ли разбра" и т.н. Кажи, 4е според теб няма и остави всеки сам да предцени...

Голям фен
    Град
    sofia
    xaxxahxhxahaxhxahxahaxhxhxhxahxahxah kak q nahrani
    A walk to remember

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    "Няма да има секс " хахахаха. Като няма секс ще ти мухляса путката и самичка ще тичаш да измиеш паяжините.

Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    Не съм я "хранила", просто й казах не666тата така, както аз ги виждам

Супер фен
    malko_sladur4e аз както писах горе в някой от постовете, съ666то не вярвам в приятелството. Но запо4нахме да водим този спор, за666тото ти натяква666 твоето мнение по въпроса . Еми това е нередно . Не си никоя, 4е да казва666 на тоз и оня "Няма666 приятели, не го ли разбра" и т.н. Кажи, 4е според теб няма и остави всеки сам да предцени...
    Хахаха на мене пък никой никога не може да ми дава мненията си и да ми затапва вижданията по даден въпрос ! Така че каквото мисля аз това е вярното,защото просто е очевидно!
    214 malkoto_sladur4e

Хахаха на мене пък никой никога не може да ми дава мненията си и да ми затапва вижданията по даден въпрос ! Така че каквото мисля аз това е вярното,защото просто е очевидно!
    Знае666 ли, запо4вам да си мисля, 4е не си от най-умните .
    Каквото си мисли666 ти, може и да е вярно, но според твоята гледна то4ка. Това, 4е си права за себе си, не ти дава право да мисли666, 4е вси4ки са кухи лейки(извинявай )като тебе и имат съ666тите разсъждения. Земи се пооправи малко! Как о4аква666 да има666 приятели като ти не за4ита666 4уждото мнение и по-възможно най-наглия на4ин натяква666 своето... Еми как да стане

Супер фен
    Честито!От най-умните съм!Точно ти не си от тях! wink:
    214 malkoto_sladur4e

Честито!От най-умните съм!Точно ти не си от тях! wink:
    Oh, God, take me away from here, pleaseeeeeeee.

Малката, имаш още много неща да научиш и да видиш , преди да се изказваш толкова неподготвена.

БАЙО
    Guest
    ИСКАМ ДА МЕ ШИБАТ КаЛИНИКИТЕ!

Цитирай Първоначално написано от БАЙО
    Ще си останеш само с желанието

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Цитирай Първоначално написано от БАЙО
    Ще си останеш само с желанието
    Хаха! Добре му го каза маце :>

И калинки неа да може да е*е камо ли нещо друго, щот просто няя с кфо просто

Голям фен
    Град
    sofia
    s brumbarite ne iska6 li
    A walk to remember

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си