- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex v kolata?!?
ZDR na vsi4ki :P problemut mi e takuv:Taq ve4er 6te izlizam s gadjeto mi s kolata mu.I poneje ot dosta vreme ne sme pravili sex,poneje nqma6e teren naposleduk,predpolagam 4e 6te svur6im tazi rabota v kolata my![]()
Samo 4e do sega ne sam go pravila na takova mqsto i 6te vi pomolq za malko suveti ili spodelqne na opit v tazi svera
![]()
za da sam malko po sigorna i otpusna
Blagodarq vi predvaritelno.Pojelavam vi mn lubov
![]()
\
/
Ами не е едно от най-удобните места, ама ставаВнимавай да не си удряш главата, както и краченцата си пази, че излизат синки понякога
Няма да имате голям избор за пози, правете го както се сетите и ви е удобно. Вариант е и на капака на колата, стига времето да е топличко... \
/
![]()
желателно е колата да има яки армортисьори като на тракторда има добра тапицерия,да е широка като волга
ама кадето и да се ебете друго си е в креват а за позите- да те одъпи на волана и......................................
ай и приятно ебане на капака също може !!!!! аи приятно ебане и умната
Първоначално написано от sustanon-250
![]()
Ай приятно ебане и от мен \/
Е ако може да си сгъне седалките напреде друго яче ше е![]()
Ай и от мене приятно ебане![]()
i ot men "приятно ебане"
И дано да ти изкриви путката, че да ти дойде акъла в главата...
Ебати шматката "как да правя секс в на гаджето ми колата"
Всичките тинейджъри тва са ви идеалите, голф 3 и чалга до зори
Че си прав прав си![]()
пп - страшен аватар имаш![]()
-=xCool=-
ох в колата...УЖАС ...След всеки път дето сме го правили в колата му той ми повтаря "това няма да се случи никога повече" почти винаги имам мускулна треска.Дано сте джобни гаджета,за да ви е по-удобно (поне малко де
)
Лека че ще обидиш оная мацка голфаджийкатаПървоначално написано от unexisting
![]()
em are toags i ot mene priqtno ebane..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Абе ако ви се ебе много ако ще и в траните ще го напраите. Ае па приятно ебане и от мен![]()
ne e koi знае ква работа и философия........ \Първоначално написано от Анонимко
/ \
/
най-добре е на задната седалка,а за позите как си изберете,зависи и ква е колата![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Харесва ми сексът в кола-действа възбуждащо. май късно поствам, ама просто да кажа, че е приятно дещо.
Честно казано не е особено удобно .. да не кажа почти никак даже. Поне бутнете предните седалки на пред и се разположете на задните, за да имате малко повече пространство. И внимавай с главата
Айде приятно изживяване, ако може да се нарече такова в така неудобно място![]()
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
офф,купете си един камион Хамър Х2 пък да видим дали ше ви е тясно![]()
Kupete si honda![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Първоначално написано от unexisting
=D> =D> =D> =D> =D>
хаха,а ще ме повозиш ли?Първоначално написано от ikov_vr
:P
![]()
Аз и аз май късно се включвам.Абе и в кола може да ти е удобно,стига да партниора ти да те предразположи.Яко си изживяването![]()
Малко офф топик ikov_vr ще чакам за возенето:P
![]()
![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
авторката няма ли да сподели преживяването си?![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ами аз и моя приятел постоянно го правим в кола като се видим :P Много рядко има терен у нас или в някоя гораДори си ме отвори в кола!
И мога да ти кажа,че е супер ама има една малка подробност :P Аз съм 1.53 и ми е супер удобно,а ти ако си доста височка няма да ти е мн удобно така че незнам вече там..успех..и на теб мн любов и да се похвалиш после
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!