.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: sex v kolata?!?

Guest

sex v kolata?!?

ZDR na vsi4ki :P problemut mi e takuv:Taq ve4er 6te izlizam s gadjeto mi s kolata mu.I poneje ot dosta vreme ne sme pravili sex,poneje nqma6e teren naposleduk,predpolagam 4e 6te svur6im tazi rabota v kolata my Samo 4e do sega ne sam go pravila na takova mqsto i 6te vi pomolq za malko suveti ili spodelqne na opit v tazi svera za da sam malko po sigorna i otpusna Blagodarq vi predvaritelno.Pojelavam vi mn lubov \/

Имах един линк-пози за секс в кола ама не помня къде беше

Супер фен
    Ами не е едно от най-удобните места, ама става Внимавай да не си удряш главата, както и краченцата си пази, че излизат синки понякога Няма да имате голям избор за пози, правете го както се сетите и ви е удобно. Вариант е и на капака на колата, стига времето да е топличко... \/

sustanon-250
    Guest
    желателно е колата да има яки армортисьори като на трактор да има добра тапицерия,да е широка като волга ама кадето и да се ебете друго си е в креват а за позите- да те одъпи на волана и...................................... ай и приятно ебане на капака също може !!!!! аи приятно ебане и умната

Град
    Нямам :(
    Цитирай Първоначално написано от sustanon-250
    желателно е колата да има яки армортисьори като на трактор да има добра тапицерия,да е широка като волга ама кадето и да се ебете друго си е в креват а за позите- да те одъпи на волана и...................................... ай и приятно ебане на капака също може !!!!! аи приятно ебане и умната

Ай приятно ебане и от мен \/

Е ако може да си сгъне седалките напреде друго яче ше е
    Ай и от мене приятно ебане

i ot men "приятно ебане"
    И дано да ти изкриви путката, че да ти дойде акъла в главата...
    Ебати шматката "как да правя секс в на гаджето ми колата"
    Всичките тинейджъри тва са ви идеалите, голф 3 и чалга до зори

Град
    Силистра

re

Че си прав прав си

пп - страшен аватар имаш
    -=xCool=-

OtKa4eNo F-4e
    Guest
    ох в колата...УЖАС ...След всеки път дето сме го правили в колата му той ми повтаря "това няма да се случи никога повече " почти винаги имам мускулна треска.Дано сте джобни гаджета,за да ви е по-удобно (поне малко де )

Цитирай Първоначално написано от unexisting
    i ot men "приятно ебане"
    И дано да ти изкриви п*тката, че да ти дойде акъла в главата...
    Лека че ще обидиш оная мацка голфаджийката

em are toags i ot mene priqtno ebane..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Ааа,сетих се...купете си Москунч и пробваите в багажника

Guest
    Абе ако ви се ебе много ако ще и в траните ще го напраите. Ае па приятно ебане и от мен

Зависи от колата

Re: sex v kolata?!?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ZDR na vsi4ki :P problemut mi e takuv:Taq ve4er 6te izlizam s gadjeto mi s kolata mu.I poneje ot dosta vreme ne sme pravili sex,poneje nqma6e teren naposleduk,predpolagam 4e 6te svur6im tazi rabota v kolata my Samo 4e do sega ne sam go pravila na takova mqsto i 6te vi pomolq za malko suveti ili spodelqne na opit v tazi svera za da sam malko po sigorna i otpusna Blagodarq vi predvaritelno.Pojelavam vi mn lubov \/
    ne e koi знае ква работа и философия........ \/ \/
    най-добре е на задната седалка,а за позите как си изберете,зависи и ква е колата
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Харесва ми сексът в кола-действа възбуждащо. май късно поствам, ама просто да кажа, че е приятно дещо.

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Честно казано не е особено удобно .. да не кажа почти никак даже. Поне бутнете предните седалки на пред и се разположете на задните, за да имате малко повече пространство. И внимавай с главата
    Айде приятно изживяване, ако може да се нарече такова в така неудобно място
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

минутка за реклама =D> аз за тва карам кабрио мн е удобно за секс в него само сваляш гюрука и айдее иначе по темата най-удобно на мен ми беше когато гаджето ми сядаше във мен т.е на шoф.място

офф,купете си един камион Хамър Х2 пък да видим дали ше ви е тясно

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Kupete si honda
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Цитирай Първоначално написано от unexisting
    i ot men "приятно ебане"
    И дано да ти изкриви п*тката, че да ти дойде акъла в главата...

=D> =D> =D> =D> =D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ikov_vr
    минутка за реклама =D> аз за тва карам кабрио мн е удобно за секс в него само сваляш гюрука и айдее иначе по темата най-удобно на мен ми беше когато гаджето ми сядаше във мен т.е на шoф.място
    хаха,а ще ме повозиш ли? :P

Аз и аз май късно се включвам.Абе и в кола може да ти е удобно,стига да партниора ти да те предразположи.Яко си изживяването

Малко офф топик ikov_vr ще чакам за возенето :P
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

авторката няма ли да сподели преживяването си?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    Ами аз и моя приятел постоянно го правим в кола като се видим :P Много рядко има терен у нас или в някоя гора Дори си ме отвори в кола! И мога да ти кажа,че е супер ама има една малка подробност :P Аз съм 1.53 и ми е супер удобно,а ти ако си доста височка няма да ти е мн удобно така че незнам вече там..успех..и на теб мн любов и да се похвалиш после
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си