.

Виж резултатите на анкетата: normalno li e da ima6 ogromni sramni ustni

Гласували
57. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • oleee ne znam pomognete!!!

21 36,84%
  • kajete molq vi......

36 63,16%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    spoko be macko,seki e razli4en....kvo ti puka. ako m darji na teb. nqma kvo da te pritesnqva, ne se tormozi za drebni ne6ta koito na praktika ne zavisqt ot tebe bye
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    сексът с жена, която има по-со4ни срамни устни е по-приятен..
    Обожавам усещането от това срамните устни на партньорката ми да ме галят по топките

Анонимка
    Guest
    Виж сега каква логика ще ти предоставя аз
    Първо, ти още си девствена. Предполагам, че когато решиш да правиш секс с някой, няма да си го избрала просто ей така. И няма и да го лъжеш относно опита, просто защото няма смисъл Надали той ще погледне пренебрежително на този факт. Освен това, когато някой мъж стигне до леглото с теб, можеш да си на 101% убедена, че той не си мисли точно в този момент нещо от сорта на "Леле, как успях да я избера тая..." Все пак секса е удоволствие и мъжете не са толкова глупави, че да си развалят кефа И ако точно в последния момент те види и ти заяви, че не му харесва как изглеждаш отдолу, и се изнесе... еми значи е кретен. И много незрял. И въобще не си струва заради такъв човек да си създаваш комплекси или пък някога отново да поддържаш контакт с него.
    Заключението вече ти го казаха няколко пъти - това не е ни-ка-къв проблем. Всяка жена е уникална - и точно в тази нейна различност се крие чара й.
    Успех

Guest
    Moite malki sramni ustni sa mnogoooo golemi i si mileh 4e izglejda sme6no ( provisnalo), no sega razbiram 4e ne e \/ taka

ami

благодаря за това 4е ме укоражавате надявам се да не ми е проблем
    с мом4ето което харесвам за6тото знам 4е тои енаистина свестен и не би казал не6то ло6о но колкото и да е притеснявам се данеби да му е неприятно

Супер фен
    Не вярвам да има проблем. Щом е с теб, значи трябва да те приеме такава, каквато си- с всички плюсове и минуси

mm

nzm o6te se 4uvstam nepulnocenna ako ima nqkoi sas sa6tiq problem molq kajete mi

Guest
    Кой проблем - големите срамни устни или притеснението от тях?
    Абе мацка, к'во се сдухваш тука? На момчето със сигурност няма да му е гадно, когато е с теб. Мъжете нямат навика да си лягат с жени, които не харесват

Guest
    ако не са ти като баница -добре,но финните неща са за предпочитане

Guest
    ба, фините били за предпо4итане... звънци!
    Я питай каките какво предпо4итат, "фини пенис4ета" или
    големи, дълги пар4ета?... много ясно, въпросът е ритори4ен.

размера на срамните устни при жените играе същата роля за сексапила и либидото, каквато и размера на пениса при мъжете- колкото пове4е-толкова пове4е.

жените се разли4ават от моми4енцата по 3 неща,
    1. имат менструация
    2 имат цици
    3.имат срамни устни.
    в срамните устни няма нищо странно, и също както и истинските устни, размерът им е признак на страстност и сексуалност.
    да те е срам от най-безспорната ти женска гордост е малко тъпо, не мислиш ли?

ела щи ги направя малки ако се притесняваш

Щи ги претъркам с хуя си !

Guest
    Oh,az su6to mnogo se pritesnqvam!Moite sa dosta dulgi-kato gi raztegna stigat do na4aloto na klitora i mislq,4e tova bi otbsunkalo mom4etata.Az oba4e mastorbiram mn 4esto i mislq 4e e zaradi tova!Vie kak mislite?Molq vi kajete mi,za6toto tova me pritesnqva ot mnogo vreme!Az sum na 14

Guest
    Oh,az su6to mnogo se pritesnqvam!Moite sa dosta dulgi-kato gi raztegna stigat do na4aloto na klitora i mislq,4e tova bi OTBLUSNALO* mom4etata.Az oba4e mastorbiram mn 4esto i mislq 4e e zaradi tova!Vie kak mislite?Molq vi kajete mi,za6toto tova me pritesnqva ot mnogo vreme!Az sum na 14

gostenka :P
    Guest
    oo mn hubavo,4e si pusnala taq tema az tukmo se bqh pritesnila,4e moite sa mn golemi em az se uspokoih,i ti go napravi

Guest
    малко статистика...
    60% от жените срамните им устни са дълги между 2 и 3 см
    10 % са под 2 см, а 15 % са между 3 и 6 см.
    5% от жените имат лабии с дължина над 6 см.

само за сведение, 65%от мъжете имат пенис от 15 до 17 см.
    15% имат под 15 см, оше 15% от 17 до 22. 5%имат пенис над 22 см.

някакви сходства да забелязвате?

ако някой се4увства отблъснат от размерите на половите органи на партньора зна4и а)или е недозрял психи4ески
    б)или се 4увства малоценен физи4ески
    в)или отвращението му е резултат на някаква минала псих.травма.

нормалните хора от голямо пар4е баница не се плашат, радват се, 4е им се е паднало

Според мен нямаше нужда от тази анкета .. можеше да попиташ и без нея
    ;] Why Not ? [;

Guest
    и пак малко математика.

дълбо4ната на влагалището е от 12 до 14 см.

какво излиза?
    среден размер на влагалището+среден размер на срамните устни=среден размер на пениса.
    Минимален размер на влагалището +минимален размер на срамните устни =минимален размер на пениса.
    максимален размер на влагалището +максимален размер на срамните устни =максимален размер на пениса.

Кво се тревожите?
    за всеки път си има влакници

Guest
    ujas....otvrat az ne sum ot tiq det haresvat goleeemi sramni ustni...auu samo kat si go predstava imi se dogadi

Град
    Някаде по Дунав
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ujas....otvrat az ne sum ot tiq det haresvat goleeemi sramni ustni...auu samo kat si go predstava imi se dogadi
    На мен пък ми се догади като си представих пениса ти
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Голям фен
    Град
    София
    както са казали старите и мъдри хора...

който много ги подбира, после тайно онанира
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Guest
    бих помолил авторката на темата да даде снимка за да видим как изглеждат срамните устни и да преценим дали наистина за големи или не. то така само по нейна преценка нямам как да се отсъди.

Mislq,4e ne trqbva da se pritesnqva6

XM

nqmam namerenie da si gi snimam tva 6te e prosto...

za men tva e tupa tema i ne zaslujava da e tuk !!
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от die
    za men tva e tupa tema i ne zaslujava da e tuk !!
    A za men tva e tup otgovor i ne zaslujava da e tuk.PO-dobre ako 6e kazva6 ne6to smisleno-davai,ako li ne prosto ne se ligavi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си