- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- golemi sramni ustni!!!!!
spoko be macko,seki e razli4en....kvo ti puka. ako m darji na teb. nqma kvo da te pritesnqva, ne se tormozi za drebni ne6ta koito na praktika ne zavisqt ot tebebye
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
сексът с жена, която има по-со4ни срамни устни е по-приятен..
Обожавам усещането от това срамните устни на партньорката ми да ме галят по топките![]()
Виж сега каква логика ще ти предоставя аз
Първо, ти още си девствена. Предполагам, че когато решиш да правиш секс с някой, няма да си го избрала просто ей така. И няма и да го лъжеш относно опита, просто защото няма смисълНадали той ще погледне пренебрежително на този факт. Освен това, когато някой мъж стигне до леглото с теб, можеш да си на 101% убедена, че той не си мисли точно в този момент нещо от сорта на "Леле, как успях да я избера тая..." Все пак секса е удоволствие и мъжете не са толкова глупави, че да си развалят кефа
И ако точно в последния момент те види и ти заяви, че не му харесва как изглеждаш отдолу, и се изнесе... еми значи е кретен. И много незрял. И въобще не си струва заради такъв човек да си създаваш комплекси или пък някога отново да поддържаш контакт с него.
Заключението вече ти го казаха няколко пъти - това не е ни-ка-къв проблем. Всяка жена е уникална - и точно в тази нейна различност се крие чара й.
Успех![]()
Moite malki sramni ustni sa mnogoooo golemi i si mileh 4e izglejda sme6no ( provisnalo), no sega razbiram 4e ne e \/ taka
благодаря за това 4е ме укоражавате надявам се да не ми е проблем
с мом4ето което харесвам за6тото знам 4е тои енаистина свестен и не би казал не6то ло6о но колкото и да е притеснявам се данеби да му е неприятно
Не вярвам да има проблем. Щом е с теб, значи трябва да те приеме такава, каквато си- с всички плюсове и минуси![]()
nzm o6te se 4uvstam nepulnocenna ako ima nqkoi sas sa6tiq problem molq kajete mi
Кой проблем - големите срамни устни или притеснението от тях?
Абе мацка, к'во се сдухваш тука? На момчето със сигурност няма да му е гадно, когато е с теб. Мъжете нямат навика да си лягат с жени, които не харесват![]()
ако не са ти като баница -добре,но финните неща са за предпочитане
ба, фините били за предпо4итане... звънци!
Я питай каките какво предпо4итат, "фини пенис4ета" или
големи, дълги пар4ета?... много ясно, въпросът е ритори4ен.
размера на срамните устни при жените играе същата роля за сексапила и либидото, каквато и размера на пениса при мъжете- колкото пове4е-толкова пове4е.
жените се разли4ават от моми4енцата по 3 неща,
1. имат менструация
2 имат цици
3.имат срамни устни.
в срамните устни няма нищо странно, и също както и истинските устни, размерът им е признак на страстност и сексуалност.
да те е срам от най-безспорната ти женска гордост е малко тъпо, не мислиш ли?
ела щи ги направя малки ако се притесняваш![]()
Щи ги претъркам с хуя си !![]()
Oh,az su6to mnogo se pritesnqvam!Moite sa dosta dulgi-kato gi raztegna stigat do na4aloto na klitora i mislq,4e tova bi otbsunkalo mom4etata.Az oba4e mastorbiram mn 4esto i mislq 4e e zaradi tova!Vie kak mislite?Molq vi kajete mi,za6toto tova me pritesnqva ot mnogo vreme!Az sum na 14
Oh,az su6to mnogo se pritesnqvam!Moite sa dosta dulgi-kato gi raztegna stigat do na4aloto na klitora i mislq,4e tova bi OTBLUSNALO* mom4etata.Az oba4e mastorbiram mn 4esto i mislq 4e e zaradi tova!Vie kak mislite?Molq vi kajete mi,za6toto tova me pritesnqva ot mnogo vreme!Az sum na 14
oo mn hubavo,4e si pusnala taq tema az tukmo se bqh pritesnila,4e moite sa mn golemiem az se uspokoih,i ti go napravi
![]()
малко статистика...
60% от жените срамните им устни са дълги между 2 и 3 см
10 % са под 2 см, а 15 % са между 3 и 6 см.
5% от жените имат лабии с дължина над 6 см.
само за сведение, 65%от мъжете имат пенис от 15 до 17 см.
15% имат под 15 см, оше 15% от 17 до 22. 5%имат пенис над 22 см.
някакви сходства да забелязвате?
ако някой се4увства отблъснат от размерите на половите органи на партньора зна4и а)или е недозрял психи4ески
б)или се 4увства малоценен физи4ески
в)или отвращението му е резултат на някаква минала псих.травма.
нормалните хора от голямо пар4е баница не се плашат, радват се, 4е им се е паднало
Според мен нямаше нужда от тази анкета .. можеше да попиташ и без нея![]()
;] Why Not ? [;
и пак малко математика.
дълбо4ната на влагалището е от 12 до 14 см.
какво излиза?
среден размер на влагалището+среден размер на срамните устни=среден размер на пениса.
Минимален размер на влагалището +минимален размер на срамните устни =минимален размер на пениса.
максимален размер на влагалището +максимален размер на срамните устни =максимален размер на пениса.
Кво се тревожите?
за всеки път си има влакници![]()
![]()
![]()
ujas....otvrat az ne sum ot tiq det haresvat goleeemi sramni ustni...auu samo kat si go predstava imi se dogadi![]()
![]()
![]()
На мен пък ми се догади като си представих пениса тиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
както са казали старите и мъдри хора...
който много ги подбира, после тайно онанира![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
бих помолил авторката на темата да даде снимка за да видим как изглеждат срамните устни и да преценим дали наистина за големи или не. то така само по нейна преценка нямам как да се отсъди.
Mislq,4e ne trqbva da se pritesnqva6![]()
nqmam namerenie da si gi snimam tva 6te e prosto...
za men tva e tupa tema i ne zaslujava da e tuk !!![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
A za men tva e tup otgovor i ne zaslujava da e tuk.PO-dobre ako 6e kazva6 ne6to smisleno-davai,ako li ne prosto ne se ligavi.Първоначално написано от die