.

Виж резултатите на анкетата: normalno li e da ima6 ogromni sramni ustni

Гласували
57. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • oleee ne znam pomognete!!!

21 36,84%
  • kajete molq vi......

36 63,16%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Shmatko
    Guest
    Да ве некви провиснали кожляци...

е както момчетата могат да имат голям или малак член така е и при момичетата!!

Guest
    i az imam ogromni sramni ustni i se gordeq s tova.

Guest
    i az imam ogromni sramni ustni i se gordeq s tova . idete na adres "sexylabia" com za da vidite za kakvo stava vapros. na moiq maz mu haresva stra6no mnogo kogato me lize da gi smu4e i da gi zahapva sas zabi. Strahotno udovolstvie e i za dvama ni

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Moite malki sramni ustni sa mnogoooo golemi i si mileh 4e izglejda sme6no ( provisnalo), no sega razbiram 4e ne e \/ taka
    super sexy e da ima6 ogromni sramni ystni. i moite sa super ogromni i na mazete im haresvat mnogo. ako iska6 pi6i mi na adres megalabia@yahoo.gr za da ti kaza i drugi mnogo vazni ne6ta

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от Dr.No
    В някои африкански племена има обичай жените от племето да си закачат тежести на срамните устни с цел да ги направят по-увиснали и по-дълги, което се възприема като белег за по-развита сексуалност..
    Уфф това съм го чела, че даже и снимки имаше. Ужасно, бяха поне 10 см надолу.

Иначе, ако са малко по-големи, излизат извън големите срамни устни, не мисля, че е проблем..
    KADE STE GO 4ELI

Град
    Sofiq
    Pri mnogo momi4eta e taka,nqma ot kakvo da se pritesnqvq6,tova e ne6to savsem normalni,a za mom4etata pak nqma nikakav problem

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от unexisting
    аз гласувах за "кажете, моля ви..."
    И аз но големите срамни устни не са проблем,даже изобщо
    трав си!!!!

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Guest

Re: hm

Цитирай Първоначално написано от lady_kiss
    ami golemi sa izliazt mnogo ot golemite sr ustni
    MOITE IZLIZAT OKOLO 4 SM AMA JAKO IM SE KEFIA I NE SAMO AZ NO I VSI4KI MAZE DO SEGA S KOITO SAM BILA. DAZE GI DARPAM DA PORASNAT POVE4E. TOVA E SUPER SEKSUALNO I MASTROBIRA6TO

Guest

Re: .......

gadnoto e 4e vutre6nite sa golemi
    AKO VIDI6 MOITE SA OKOLO 5 SM. I SA KAFIAVI NA CVIAT I SA STRAHOTNI. NA MAZETE S KOITO SAM BILA DO SEGA NE SA IM SE STORILI STRANI , A MEN ME VAZBUZDAT STRA6NO MNOGO

ox ne znam no me e sram 6toto te se o4artavat na belioto

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюм

Цитирай Първоначално написано от nomeredno.eu
    Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
    бтв тук говорим за срамните устни...ти за тях ли говориш

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

ето откъде човек може да си поръча големи срамни устни на ниски цени...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

ni6to_ne_razbiram
    Guest
    еми и аз да питам!
    Едната ми долна срамна устна май е по-голяма от другата е според мен това не е нормално! Аз не разбибам мн от тези неща!За това плс кажете ми.....мн е спешно!Аз съм девствена и тези дни ще ми е първият път с мей бой!!!Така 4е моля помогнете ми!!!!!!!!!!!!

ГОЛЕМИ СРАМНИ ВКУСНИИИИИИИИ
    ГОЛЕМА МАРСОКАНА

axaxa kav e problema we

kakvo ot tova 4e ima6 gramadni ustni we kolkoto po golemi tolko pove4e za lizane i palnene ako nekoq iska da mi pokaje nekoq hvatka da se obadi skaipa mi e dark_master_1991 taaa as sam na 16 i sam MOM4E za svedenie na hitlera molq koito ima golemi otvori da ne se stresira 6e stanat i po golemi ELATE WE ISKAM DA 4UKAM KAKA S GOLEMA GARAJNA VRATA MOJE I MALKA NO 6E SE OGOLEMI SLED MEN ARE SAMO SEX AS NE SAM GEY NO MOLQ SAMO MOMI4ETA ISKAM ^OTO SAM HAHAV SEX JIVOTNO !!! \/ \/ \/ \/ \/ DA RAZPORIM GARAJA BABY

Най-новите и известни световни марки!
    И кои са те много ми е любопитно..

ioanna
    Guest

i kakvo ot tova

ox ne znam no me e sram 6toto te se o4artavat na belioto
    mnogo e seksi da se o4ertavat na belioto . edna p...ka deto niama sramni ustni e kato meso razrezano s noj i e iako gadno. dokato edna zena s dalga labia e mnogo po seksi i krasiva otdolu. ako o6te te e sram 6te te 4akam da mi pi6e6 e mall i 6te te izbavia ot tozi glupav sram deto te trese. pi6i mi na adres megalabia@yahoo.gr

Голям фен
    Ta, кои точно устни са ти големи?
    Малките или големите?

Ужас и срамота! Как ще се показваш на плажа, не знам...
    Животът е БРЯГ!

Guest
    Awe ti si mn prost be!mnoo qsno 4e 6te se pokazva na plaja momi4eto, daje trqq se gordee i da ne obru6ta vnimanie na takiva kato teb-4ikidjii deto ne znqt ni6to za sexa.Ne se sduhvai momi4e,toq prudlio ne znae kakvo e istinska jena.

nik6tain
    Guest
    obi4am ogromnite sramni ustni.Obi4am si4ko golqmo taka 4e momi4e moje6 da doide6 pri men.oba4e az nqma da te otvarqm 6toto mrazq da kolq praseta i da reja dini xaxaxxaxaxax

ахахахахахахахахаахахахах ахаа щях да падна от стола като видях тая тема ти да не си ги мерила със сантиметър

Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

ето откъде човек може да си поръча големи срамни устни на ниски цени...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Awe ti si mn prost be!mnoo qsno 4e 6te se pokazva na plaja momi4eto, daje trqq se gordee i da ne obru6ta vnimanie na takiva kato teb-4ikidjii deto ne znqt ni6to za sexa.Ne se sduhvai momi4e,toq prudlio ne znae kakvo e istinska jena.
    именно да се срамуваш от голям размер на половите си органи- това не го разбирам!

колкото по- големи, толкова по-възбуждащо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си